NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:23

NRK - 15 feb. 20 kl. 02:26

Utested i Mandal evakuert

Et utested i Mandal ble ved 1-tiden natt til lørdag evakuert på grunn av gasslukt. Flere personer fikk problemer med å puste. Agder politidistrikt opplyser at gassen er ufarlig og at den trolig stammer fra en sprayboks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utestedi , Mandal, evakuert
NRK - 05 april 20 kl. 19:03

Koronadødsfall i Mandal

En eldre mann bosatt i Mandal døde søndag morgen som følge av Covid-19, opplyser Lindesnes kommune. Han ble akuttinnlagt på sykehuset den 23. mars.

VG - 07 nov. 19 kl. 10:55

Har maksgrense på utested: Vil unngå klåfingrede over 30 år

Et nyåpnet utested i Sarpsborg er kun for de mellom 18 og 30 år. Eieren ønsker å verne ungdommen mot klåfingrede eldre..

NRK - 15 mars 20 kl. 09:13

Politiet stengte utested

Et utested i Hønefoss holdt åpent for publikum i natt. Klokka halv ett ble det stengt av politiet. Regjeringen har bestemt at alle utesteder skal holde stengt for å hindre spredning av koronasmitte..

NRK - 23 mai 20 kl. 07:18

Vold i Mandal

Politiet har pågrepet en person etter en voldshendelse på en privat adresse i Mandal. Fornærmede er sendt til sykehus for behandling. Politiet har foretatt avhør og undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 03 mai 20 kl. 07:31

Fører til sykehus etter mopedulykke i Mandal

En kvinnelig mopedfører i tenårene ble lørdag kveld kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Mandal i Agder. Hun skal ikke være alvorlig skadd..

Aftenposten - Igår: 21:03

Vekter tiltalt for voldtekt på utested i Oslo

En mannlig vekter i 30-årene er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne på et utested i Oslo sentrum i desember 2017..

NRK - 15 jan. 20 kl. 03:25

Vann i restauranter i Mandal

Fædrelandsvennen skriver at flere bolighus i Mandal i Agder er rammet av stormfloen. Det er så langt ukjent hvilke skader boligene kan ha fått. To restauranter ved Elvepromenaden i byen har også fått vann innendørs..

VG - 05 juli 20 kl. 10:50

To døde etter skyting på utested i USA

To personer mistet livet og åtte er skadet etter skyting på et utested ved Greenville i South Carolina i USA. Politiet leter etter to mistenkte..

P4 - 05 april 20 kl. 19:25

Koronadødsfall i Mandal

Nok et koronadødsfall er meldt i kveld. Det er en eldre mann bosatt i Mandal. Han døde i dag tidlig, opplyser Lindesnes kommune.

NRK - 14 juni 20 kl. 20:59

Plukket opp 134 dekk fra havet

Mandal dykkerklubb plukket i helgen opp hele 134 bildekk fra havbunnen ved Årvik havn i Lindesnes. I tillegg ble det hentet opp mellom 1,5-2 tonn med søppel, skriver Lindesnes avis. Ryddeaksjonen er en del av prosjektet Rent Hav Mandal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 15 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 45 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 45 minutter siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 1 time siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt