NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:21

NRK - Igår: 02:26

Utested i Mandal evakuert

Et utested i Mandal ble ved 1-tiden natt til lørdag evakuert på grunn av gasslukt. Flere personer fikk problemer med å puste. Agder politidistrikt opplyser at gassen er ufarlig og at den trolig stammer fra en sprayboks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utestedi , Mandal, evakuert
VG - 07 Nov 19 kl. 10:55

Har maksgrense på utested: Vil unngå klåfingrede over 30 år

Et nyåpnet utested i Sarpsborg er kun for de mellom 18 og 30 år. Eieren ønsker å verne ungdommen mot klåfingrede eldre..

NRK - 15 Jan 20 kl. 03:25

Vann i restauranter i Mandal

Fædrelandsvennen skriver at flere bolighus i Mandal i Agder er rammet av stormfloen. Det er så langt ukjent hvilke skader boligene kan ha fått. To restauranter ved Elvepromenaden i byen har også fått vann innendørs..

P4 - 12 Dec 19 kl. 16:30

Pågrepet etter vold i Mandal

En person er pågrepet og siktet for vold mot en mann i 70-årene i Mandal i dag. Personen vil bli forsøkt avhørt i løpet av kvelden, opplyser politiet. Mannen i 70-årene er innlagt på Sørlandet sykehus med alvorlige skader..

NRK - 12 Dec 19 kl. 15:17

Gutt fra Mandal savnet på Island

En gutt i tenårene fra Mandal er savnet på Island etter at han falt i elven Nupa i Sølvadalur i Eyjafjord, onsdag kveld, skriver Lindesnes avis. Det ble satt i gang store redningsmannskaper, men været og forholdene gjør letearbeidet vanskelig..

P4 - 07 Nov 19 kl. 12:51

Har løst gammel forsvinningssak

Levningene som ble funnet i Mandal i mai og september i år stammer fra Arne Odd Torgersen som forsvant sporsløst for 64 år siden. Det viser undersøkelser fra den nasjonale identifiseringsgruppen som ledes av Kripos. Torgersen forsvant fra sitt hjem i Mandal natt til 18.

P4 - 13 Jan 20 kl. 17:05

Flere hus evakuert i Honningsvåg

40 boliger er nå evakuert i Honningsvåg på grunn av skredfare. Så langt i dag har det gått fem snøskred og NVE har sendt ut rødt farevarsel for Finnmarkskysten. Det er uvisst hvor lenge beboerne blir evakuert.

NRK - 11 Dec 19 kl. 01:04

Tre hus evakuert i Gjesdal

Tre hus er evakuert i Bjørkeveien i Gjesdal i Rogaland på grunn av rasfare tirsdag kveld. Politi og brannmannskaper er på stedet. Politiet i Sørvest melder på Twitter klokka 0.

NRK - 11 Dec 19 kl. 01:04

Tre hus evakuert etter ras

Tre hus er evakuert i Bjørkeveien i Gjesdal i Rogaland etter et jordras tirsdag kveld. Politi og brannmannskaper er på stedet. Politiet i Sørvest melder på Twitter klokka 0.

P4 - 28 Jan 20 kl. 21:12

Hus evakuert på grunn av været

Et bolighus i Honningsvåg i Vest-Finnmark er evakuert på grunn av kraftig vind og snøfokk nå i kveld. Det er ventet mer snø og vind fra det politiet kaller en ugunstig retning, og derfor er de fire personer evakuert fra boligen..

P4 - 11 Jan 20 kl. 18:48

20 personer evakuert etter en brann

20 personer er evakuert fra Sykehuset Innlandet Reinsvoll i Vestre Toten etter at det brøt ut brann på et rom. Innlandet politidistrikt skriver på Twitter at 10 pasienter og 10 ansatte er evakuert til et sikkert område. Det var brann på et av rommene på institusjonen, men røyken spredte seg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt