NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:23

NRK - 11 Jan 19 kl. 18:52

Utelukker ikke Ap-samarbeid

Agder KrF kan avgjøre om det blir rødt eller blått styre i det nye fylkestinget i Agder, og førstekandidat til fylkestinget Bjørn Ropstad utelukker ikke et samarbeid med Ap. – Vi skal ikke låse oss til høyresiden, sier Ropstad til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KrF, Agder, Bjørn Ropstad, Ap, Ropstad, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utelukker, ikke, Ap-samarbeid
NRK - 26 Sep 18 kl. 09:37

Utelukker ikke SD-samarbeid

Kristdemokraternas partileder Ebba Busch Thor utelukker ikke et regjeringssamarbeid med Sverigedemokraterna. – Er man trygg på sine grunnleggende verdier, vil man kunne få støtte fra Riksdagen uansett hvordan den støtten ser ut, sier hun til SVT..

NRK - 25 Sep 18 kl. 10:00

Knut Arild Hareide lanserer bok

I boken utelukker han verken samarbeid med Arbeiderpartiet eller SV..

Hegnar.no - 02 Jan 19 kl. 07:16

Utelukker ikke bruk av makt

Kinas president Xi Jinping sier en gjenforening mellom Taiwan og Folkerepublikken på det kinesiske fastlandet er «uunngåelig» og utelukker ikke bruk av makt..

NRK - 29 Oct 18 kl. 16:47

Utelukker ikke omvalg

Talman i den svenske Riksdagen Andreas Norlén sa i ettermiddag at ingen får oppdraget med å sondere etter regjering akkurat nå. Norlén utelukker ikke at det kan bli omvalg..

NRK - 25 Nov 18 kl. 12:12

– Brannen kan ha blitt påsatt

Politiet utelukker ikke at gårsdagens brann i Mandal kan være påsatt. – Vi utelukker ikke at boligene er påtent. Det er en mulighet, og noe vi forhåpentligvis vil få et klart svar på etter hvert, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane hos politiet..

Aftenposten - 15 Oct 18 kl. 14:16

Politiet utelukker ikke terrormotiv i gisseldrama i Köln

Ei 14 år gammel jente ble alvorlig skadd under gisseldramaet som førte til evakuering av jernbanestasjonen i Köln mandag. Politiet utelukker ikke terrormotiv..

NRK - 17 Sep 18 kl. 21:42

Trump utelukker ikke utsettelse

USAs president Donald Trump utelukker ikke at det kan bli aktuelt å utsette av utnevningen av ny høyesterettsdommer, etter at kandidaten hans Brett Kavanaug er blitt anklaget for overgrep. Samtidig opprettholder Trump støtten til Kavanaug..

Dagbladet - 28 Oct 18 kl. 12:47

Grøvan advarer sterkt mot SV-samarbeid: ­­- Vil få betydelig makt og innflytelse

Det er ikke riktig at et samarbeid mellom KrF og venstresiden i norsk politikk styrker sentrum, advarer KrFs parlamentariske nestleder Hans Fredrik Grøvan..

NRK - 29 Nov 18 kl. 11:35

Merkel utelukker militær løsning

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel utelukker en militær løsning på den betente konflikten mellom Russland og Ukraina. – Vi kan bare løse dette ved å snakke med hverandre. Det finnes ikke en militær løsning på disse konfliktene, sier Merkel..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 23:53

SV-leder Lysbakken: Vil ikke svare på spørsmål om mulig KrF-samarbeid

KrF-leder Knut Arild Hareide er taus om KrFU-lederens ønske om å gå i regjering med Frp. SV-leder Audun Lysbakken avviser ikke samarbeid med KrF hvis partiet foretar et historisk veivalg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt