NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:56

NRK - 11 Jan 19 kl. 18:52

Utelukker ikke Ap-samarbeid

Agder KrF kan avgjøre om det blir rødt eller blått styre i det nye fylkestinget i Agder, og førstekandidat til fylkestinget Bjørn Ropstad utelukker ikke et samarbeid med Ap. – Vi skal ikke låse oss til høyresiden, sier Ropstad til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KrF, Agder, Bjørn Ropstad, Ap, Ropstad, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utelukker, ikke, Ap-samarbeid
NRK - 26 Sep 18 kl. 09:37

Utelukker ikke SD-samarbeid

Kristdemokraternas partileder Ebba Busch Thor utelukker ikke et regjeringssamarbeid med Sverigedemokraterna. – Er man trygg på sine grunnleggende verdier, vil man kunne få støtte fra Riksdagen uansett hvordan den støtten ser ut, sier hun til SVT..

NRK - 27 Jan 19 kl. 17:43

Utelukker ikke Mueller-samarbeid

Roger Stone, tidligere rådigver for Donald Trump, utelukker ikke muligheten for å samarbeide med spesialetterforsker Robert Mueller. Det sier han i et intervju med TV-kanalen ABC. Stone er tiltalt i forbindelse med hackingen av Demokratenes eposter..

NRK - 25 Sep 18 kl. 10:00

Knut Arild Hareide lanserer bok

I boken utelukker han verken samarbeid med Arbeiderpartiet eller SV..

Hegnar.no - 18 Mar 19 kl. 13:49

Utelukker ikke terror i Utrecht

Minst én er drept og flere såret i skyting på en trikk i Utrecht. Nederlandsk politi utelukker ikke terrormotiv og jakter på en gjerningsperson..

Hegnar.no - 02 Jan 19 kl. 07:16

Utelukker ikke bruk av makt

Kinas president Xi Jinping sier en gjenforening mellom Taiwan og Folkerepublikken på det kinesiske fastlandet er «uunngåelig» og utelukker ikke bruk av makt..

NRK - 29 Oct 18 kl. 16:47

Utelukker ikke omvalg

Talman i den svenske Riksdagen Andreas Norlén sa i ettermiddag at ingen får oppdraget med å sondere etter regjering akkurat nå. Norlén utelukker ikke at det kan bli omvalg..

NRK - 25 Nov 18 kl. 12:12

– Brannen kan ha blitt påsatt

Politiet utelukker ikke at gårsdagens brann i Mandal kan være påsatt. – Vi utelukker ikke at boligene er påtent. Det er en mulighet, og noe vi forhåpentligvis vil få et klart svar på etter hvert, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane hos politiet..

Aftenposten - 15 Oct 18 kl. 14:16

Politiet utelukker ikke terrormotiv i gisseldrama i Köln

Ei 14 år gammel jente ble alvorlig skadd under gisseldramaet som førte til evakuering av jernbanestasjonen i Köln mandag. Politiet utelukker ikke terrormotiv..

Hegnar.no - 09 Feb 19 kl. 08:53

Ap-ordfører utelukker ikke fremtidig toppverv for Giske

Trondheim-ordfører Rita Ottervik (Ap) sier Trond Giske vil spille en viktig rolle i partiet fremover, og utelukker ikke at Giske kan nå toppen igjen..

NRK - 17 Sep 18 kl. 21:42

Trump utelukker ikke utsettelse

USAs president Donald Trump utelukker ikke at det kan bli aktuelt å utsette av utnevningen av ny høyesterettsdommer, etter at kandidaten hans Brett Kavanaug er blitt anklaget for overgrep. Samtidig opprettholder Trump støtten til Kavanaug..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt