NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 12:16

NRK - 11 Jan 19 kl. 18:52

Utelukker ikke Ap-samarbeid

Agder KrF kan avgjøre om det blir rødt eller blått styre i det nye fylkestinget i Agder, og førstekandidat til fylkestinget Bjørn Ropstad utelukker ikke et samarbeid med Ap. – Vi skal ikke låse oss til høyresiden, sier Ropstad til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KrF, Agder, Bjørn Ropstad, Ap, Ropstad, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utelukker, ikke, Ap-samarbeid
NRK - 26 Sep 18 kl. 09:37

Utelukker ikke SD-samarbeid

Kristdemokraternas partileder Ebba Busch Thor utelukker ikke et regjeringssamarbeid med Sverigedemokraterna. – Er man trygg på sine grunnleggende verdier, vil man kunne få støtte fra Riksdagen uansett hvordan den støtten ser ut, sier hun til SVT..

NRK - 18 May 19 kl. 10:11

Utelukker samarbeid med FPÖ-leder

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz utelukker videre samarbeid med visestatsminister og FPÖ-leder Heinz-Christian Strache, opplyser kilder til DPA. Det er uvisst hvilke følger dette får for koalisjonen mellom Kurz' konservative parti ÖVP og FPÖ..

NRK - 27 Jan 19 kl. 17:43

Utelukker ikke Mueller-samarbeid

Roger Stone, tidligere rådigver for Donald Trump, utelukker ikke muligheten for å samarbeide med spesialetterforsker Robert Mueller. Det sier han i et intervju med TV-kanalen ABC. Stone er tiltalt i forbindelse med hackingen av Demokratenes eposter..

NRK - 25 Sep 18 kl. 10:00

Knut Arild Hareide lanserer bok

I boken utelukker han verken samarbeid med Arbeiderpartiet eller SV..

Hegnar.no - 18 Mar 19 kl. 13:49

Utelukker ikke terror i Utrecht

Minst én er drept og flere såret i skyting på en trikk i Utrecht. Nederlandsk politi utelukker ikke terrormotiv og jakter på en gjerningsperson..

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 15:06

Komplett-sjefen utelukker ikke Norge-farvel

Komplett Bank totalslaktes av Finanstilsynet. Toppsjefen utelukker ikke utflagging..

Hegnar.no - 02 Jan 19 kl. 07:16

Utelukker ikke bruk av makt

Kinas president Xi Jinping sier en gjenforening mellom Taiwan og Folkerepublikken på det kinesiske fastlandet er «uunngåelig» og utelukker ikke bruk av makt..

NRK - 29 Oct 18 kl. 16:47

Utelukker ikke omvalg

Talman i den svenske Riksdagen Andreas Norlén sa i ettermiddag at ingen får oppdraget med å sondere etter regjering akkurat nå. Norlén utelukker ikke at det kan bli omvalg..

Dagbladet - 18 May 19 kl. 11:27

Krise i Øster­rike etter video

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz utelukker videre samarbeid med visestatsminister og FPÖ-leder Heinz-Christian Strache, opplyser kilder..

Dagbladet - 18 May 19 kl. 11:27

Krise i Øster­rike etter Ibiza-video

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz utelukker videre samarbeid med visestatsminister og FPÖ-leder Heinz-Christian Strache, opplyser kilder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Bjørn skutt i Finnmark

En bjørn som har tatt seks sauer i bygda Neiden i Finnmark, ble skutt natt til mandag. Bjørnen ble avlivet mens den var i et vann i Neiden i Sør-Varanger kommune, skriver iFinnmark..

NRK - 17 timer siden

Valgseier for Zelenskyj i Ukraina

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyjs parti leder valget i Ukraina med 44% på valgdagsmålingen. Det melder AFP. Han har bakgrunn som komiker og TV-stjerne og seiret i presidentvalget blant annet på grunn av stor misnøye med korrupsjonen i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 45 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 3 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 1 time siden

India skyter opp månerakett

NRK - 1 time siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 1 time siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt