NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 17:37

NRK - 27 okt. 20 kl. 11:58

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..
Les mer på NRK


Les mer om:
NOHO Norway, Oslo, Oslos, Kulturhuset, Eilefs Landhandleri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utelivsgigant, stenger, mange, steder
E24 - 30 okt. 20 kl. 13:11

Utelivsgigant stenger utesteder og permitterer flere ansatte

De nye innstrammingene fører til flere permitteringer i hovedstaden. Fra mandag stenger utelivsgiganten Noho Norway dørene hos tre av sine største utesteder på ubestemt tid..

E24 - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 15:51

Stenger flere utesteder over hele landet: – Det er ikke folk ute lenger

Flere utelivsgiganter stenger ned flere utesteder etter de nye innstrammingene. Noho Norway permitterer flere ansatte og stenger enda en restaurant. – Det føles som mars igjen, sier sjef Ida Nordskaug ved Sennepen Scene i Oslo..

E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen - Evo Fitness fryser medlemskap

Både Oslo og Bergen stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

E24 - 06 nov. 20 kl. 12:09

Stenger treningssentre i Oslo og Bergen

Både Oslo og Bergen stenger alle treningssentre. – Vi fryser alle medlemsskap umiddelbart der vi stenger ned, sier administrerende direktør i Evo Fitness, Morten Hellevang..

Dagbladet - 19 nov. 20 kl. 08:15

Dårlig vær mange steder

Det er snø og kraftig vind mange steder..

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:42

Kampsportklubb stenger treninger

Trondheim Taekwon-Do Klubb stenger treningsfasilitetene etter at et medlem har testa positivt på koronasmitte. Vedkommende benytta anlegget på Lade mandag kveld, og alle som trente på samme parti er satt i karantene, opplyser klubben..

P4 - 22 okt. 20 kl. 18:46

Danmark stenger grensen

Danmark stenger nå grensen til Tyskland og den svenske regionen Skåne. Folk som kommer fra Skåne, som er den eneste regionen hvor de to landene har direkte forbindelse, blir nå nektet å komme inn i Danmark, uten gyldig grunn. Grunnen er økt koronasmitte i Danmark..

NRK - 24 okt. 20 kl. 12:47

Stenger nattklubbar i Sofia

Hovudstaden i Bulgaria stenger nattklubbane og diskoteka sine i to veker frå søndag i eit forsøk på å stogge koronasmitten, seier ordførar Yordanka Fandakova laurdag. Ho oppfordrar også universiteta i byen til å halde mest mogleg digital undervising..

NRK - 24 okt. 20 kl. 14:38

Stenger legesenter grunnet smitte

Helsebanken legesenter på Ålgård stenger dørene mandag, tirsdag og onsdag kommende uke etter at to ansatte har testet positivt for koronaviruset, melder Gjesdalbuen. Samtlige ansatte er testet, og Gjesdal kommune er i gang med smittesporingsarbeid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 30 minutter siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 30 minutter siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..

NRK - 1 time siden

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - 2 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt