VG > Sport

Mandag, 13 Juli, 20:09

VG - 03 des. 19 kl. 10:23

Ut mot utstyrspresset: – Pappaer må skjerpe seg!

Når pappaer arrangerer turer til skirenn for barna sine med helikopter, når pappaer spanderer ti par ski i året for at 10-åringen skal kunne hevde seg på ski, vel – da er kostnadsnivået hårreisende høyt. Nå må foreldre ta ansvar for å stanse denne pengegaloppen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot utstyrspresset, Pappaer, skjerpe, seg
P4 - 15 juni 20 kl. 12:40

Ber folk skjerpe seg

Etter en helg med mye festing og mange folk samlet både ute og inne mange steder, sier Espen Nakstad i Helsedirektoratet at særlig folk i 20-årene må skjerpe seg. – Mange ser ikke ut til å bry seg om smittevernreglene. De må skjerpe seg, og tenke mer på koronarådene når de er ute i sosiale sammenhenger eller på fest, sier Nakstad til NRK.

Aftenposten - 10 jan. 20 kl. 12:41

Distriktene ble droppet, MGPs delfinaler lagt til Fornebu: – NRK må skjerpe seg

I 19 år har svenskene reist landet rundt med Melodifestivalen – med stor suksess. Økonomi hindrer NRK i å gjøre det samme. Alta-politiker ber kringkasteren skjerpe seg..

NRK - 06 mai 20 kl. 07:08

Vil skjerpe partiloven

Partilovnemda vil skjerpe partiloven slik at ungdomspartier blir nødt til å føre regnskap. Det skriver Klassekampen. Ifølge partiloven skal bidrag partier mottar i form av blant annet penger, varer og tjenester føres i partienes regnskap..

NRK - 30 april 20 kl. 09:21

Vil skjerpe krav til norskkunnskap

Regjeringen vil skjerpe kravet norskkunnskap for å få norsk statsborgerskap. Forslaget til endring i statsborgerloven hever kravet til muntlige ferdigheter i norsk til B1, fra dagens nivå om er A2..

NRK - 21 juni 20 kl. 14:36

Ber folk skjerpe seg etter busskaos

MDGs Arild Hermstad ber folk skjerpe seg etter at det var kaos og aggressiv stemning på busser til badestranda Huk i Oslo fredag. – En-meters-regelen gjelder fortsatt. Om bussen eller banen er full, må dere vente på neste, sier han..

E24 - 07 nov. 19 kl. 10:04

Nordiske kraftkjemper vil skjerpe EUs klimamål

De nordiske kraftgigantene Statkraft, Vattenfall og Fortum ber EU skjerpe klimamålene. De ønsker å pålegge CO2-kvoter også på kjøleanlegg og transport og bedre strømutveksling mellom land..

VG - 25 mars 20 kl. 07:59

Han leder akuttklinikken. Nå ber han folk skjerpe seg: – Nå må alle ta dette på alvor

Oslo universitetssykehus har tatt imot de første, alvorlig syke coronapasientene. Nå ber lederen på akuttklinikken alle som ikke har forstått alvoret, om å skjerpe seg..

P4 - 03 feb. 20 kl. 17:38

Vil skjerpe krav til P-hus

Brannvesenet i Rogaland ønsker å skjerpe brannkravene til parkeringshus etter storbrannen på flyplassen på Sola for fire uker siden. De vil ha krav om sprinkleranlegg og at parkeringshus skal bygges i mindre seksjoner, melder Stavanger Aftenblad. Det var 1600 biler i parkeringshuset da brannen startet, og flere hundre ble ødelagt..

P4 - 12 aug. 19 kl. 05:42

Johnson vil skjerpe straffene

Statsminister Boris Johnson vil skjerpe straffene i Storbritannia. Han vil nå ha en gjennomgang av straffene voldsutøvere og seksualforbrytere får for å styrke tilliten til straffesystemet. Han sier blant annet at han vil opprette 10.

P4 - 10 feb. 20 kl. 15:06

Vil skjerpe krav for tilstandsrapporter

Regjeringen vi lskjerpe kravene for tilstandsrapporter for boliger. Målet er en tyrggere bolighandel for både kjøpere og selgere. I forskriften som nå sendes ut på høring, foreslår regjeringen å skjerpe kravene til dem som vil lage tilstandsrapporter, og stille nye krav til undersøkelser av de delene av bygget som er utsatt for fukt..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Marerittstart for Hamkam – nytt overtidstap

(HamKam - Øygarden 3–4) Til tross for ny scoring fra Marcus Pedersen fortsetter den elendige sesongstarten for Hamkam, mot nederlagsdømte Øygarden tapte de kampen på overtid, for andre gangen denne sesongen..

VG - 2 timer siden

AaFKs omvendte ketchupeffekt: – Spillerne er lei

ÅLESUND (VG) Når AaFK først slipper inn mål, slipper de inn mange på kort tid. – Det sliter på både troen og selvtilliten, sier trener Lars Bohinen om lagets oppsiktsvekkende statistikk..

VG - 3 timer siden

Sove i bilen: gjør norgesferien enkel og billig

Den idylliske bilferien er en drøm for mange, men hvordan unngår man at realiseringen bare blir stress, knot og krangling? Fotograf og reise-influencer Helene Myhre har tipsene..

VG - 3 timer siden

«Sommerbilen»: Tuva og Ronny er mest sett

Samboer-paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase topper seerstatistikken for «Sommerbilen minutt for minutt». Programmet fra Hamarøy er mest sett med Andøya som en god nummer to..

VG - 4 timer siden

VIF-topp reagerer på «Bjerketvedt-saken»: – Det er altså så usmakelig

Vålerenga-leder Morten Grødahl ber Norges Fotballforbund svare på hvem som kom opp med ideen om å betale en av deres egne ansatte, Erik Loe, 150.000 kroner fordi Loe føler seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt..

VG - 5 timer siden

Faktisk: Lars Monsen og NRK misbrukes i bitcoin-svindel

Lars Monsen, Anne Lindmo og navngitte NRK-reportere misbrukes i ny falsk nyhetsartikkel fra bitcoin-svindlere..

VG - 6 timer siden

Solskjær om frykt for United: – Jeg bryr meg ikke i det hele tatt

Paul Scholes har uttalt at toppklubbene Liverpool og Manchester City bør begynne å «bekymre seg» for fremadstormende Manchester United. Ole Gunnar Solskjær bryr seg ikke..

VG - 8 timer siden

Navnestriden fortsetter: Mister eneretten til legendarisk band

I juli 2019 registrerte Harald Nævdal (49) black metal-bandet «Immortal» som sitt eget varemerke. – Har sett meg nødt til å kjempe, sier bandmedlem Reidar Horghagen..

VG - 9 timer siden

Kadra Yusuf tillegger oss meninger vi ikke har

I VG 7.7.2020 skriver Kadra Yusuf at vi ikke synes prosjektet med LHBTQI-terminologi er godt.

VG - 9 timer siden

Manchester City vant ankesaken i CAS: Får likevel spille i Champions League

Manchester City vant ankesaken mot UEFA i Idrettens voldgiftsrett. Nå får storklubben likevel spille i Champions League kommende sesong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt