P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:46

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:23

Ut mot demonstranter

Tysklands helseminister hardt ut mot demonstrantene som i dag tok til gatene i Berliin.
Rundt 17.000 demonstrerte mot regjeringens smitteverntiltak, som demonstrantene mener er for strenge. Langt fra alle brukte munnbind, og mange overholdt ikke avstandsreglene, ifølge nyhetsbyrået DPA.
Helseminister Jens Spahn sier det må tillates demonstrasjoner selv under en pandemi, men at det er uansvarlig å ta så lite hensyn til smittevern..
Les mer på P4


Les mer om:
Berliin, DPA, Jens Spahn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot demonstranter
Aftenposten - 24 mai 20 kl. 21:05

180 demonstranter pågrepet i Hongkong

Tusenvis av demonstranter samlet seg søndag i Hongkong for å protestere mot Kinas planlagte nye sikkerhetslov. 180 demonstranter ble pågrepet under opptøyene..

NRK - 10 juli 20 kl. 21:13

Politiet skjøt mot demonstranter

Politiet i Mali brukte skjøt mot demonstranter, da de forsøkte å få dem ut av lokalene til den statlige TV-kanalen, TV ORTM, i hovedstaden Bamako fredag, melder Reuters. Flere hundre demonstranter hadde møtt opp for å kreve presidentens avgang..

VG - 31 mai 20 kl. 09:27

Secret Service i kamper mot demonstranter utenfor Det hvite hus

I USAs hovedstad Washington D.C. har politi og demonstranter vært i voldelige sammenstøt for andre dag på rad.

Dagbladet - 09 juni 20 kl. 03:01

Mistenker høyreekstreme angrep mot demonstranter

En mann (36) er anklaget for å ha kjørt bilen sin inn i en gruppe George Floyd-demonstranter. Ifølge påtalemyndigheten er han har han opplyst at han er president for Ku Klux Klan i Virginia..

Aftenposten - 06 juni 20 kl. 19:19

Ridende politi mot demonstranter

Tusenvis av antirasistiske demonstranter trosser både koronaregler og regnvær i en ny protest i London mot politivold og diskriminering..

P4 - 15 juli 20 kl. 22:18

Over 100 demonstranter pågrepet

Over 100 demonstranter er pågrepet i Moskva i Russland. Personene deltok i en demonstrasjon om endringer i grunnloven, ifølge NTB. Endringene gjør det mulig for president Vladimir Putin å sitte med makten frem til 2036..

NRK - 27 mai 20 kl. 07:57

Pepperspray mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

P4 - 02 juni 20 kl. 23:08

- Ba om å få fredelige demonstranter fjernet

USAs justisminister skal personlig ha bedt om at fredelige demonstranter skulle fjernes med makt i Washington D.C. i går.

NRK - 05 juni 20 kl. 06:41

Demonstranter trosset portforbudet

Tusenvis av demonstranter samlet seg blant annet ved Cadman Plaza i Brooklyn i New York by, etter at portforbudet trådte i kraft kl. 20, torsdag kveld. Politiet var også til stede i natt..

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 00:07

Demonstranter samler seg nær Det hvite hus

Demonstranter har samlet seg på Pennsylvania Avenue nær Det hvite hus, men ble stanset av politiet før de kom fram til porten..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Sprer seg raskt blant unge

Koronaviruset sprer seg raskt blant unge i Norge. Denne uka har 99 personer i alderen 20 til 39 år smittet, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Flere av dem ble smittet på fire fester på Oslo vest forrige helg..

P4 - 15 minutter siden

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

P4 - 1 time siden

- Skal slippe skatt ut året

I USA skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

P4 - 1 time siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 1 time siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 1 time siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 1 time siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 1 time siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 1 time siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 1 time siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt