VG > Økonomi

Sunday, 07 June, 07:00

VG - 23 May 20 kl. 17:59

Ut mot alternative kreftbehandlere: – Ubegripelig at det ikke skjer noe

Loven forbyr alternative behandlere å behandle kreft. Men det skjer likevel hele tiden, fordi loven ikke håndheves, opplever advokat Anne Kjersti Befring. Kreftforeningen er opprørt, og krever politisk handling..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Anne Kjersti Befring

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot alternative, kreftbehandlere, Ubegripeligat det , ikke, skjer, noe
VG - 24 May 20 kl. 05:57

Høie om alternative kreftbehandlere: – Et alvorlig varsko

Fagpersoner mener at loven som forbyr alternative behandlere å behandle kreftsyke, ikke håndheves. Det er et alvorlig varsko, som tilsynsmyndighetene må merke seg, mener helseminister Bent Høie (H)..

P4 - 24 May 20 kl. 09:11

- Må slå ned på alternativ kreftbehandling

- Det er på høy tid at det slås ned på alternative behandlere som mener de kan kurere kreft. Det sier advokat Anne Kjersti Befring til VG. Sammen med Kreftforeningen krever hun at det oftere må føres tilsyn med denne bransjen, da de mener at loven som forbyr alternative behandlere å behandle kreftsyke ikke håndheves.

NRK - 04 Apr 20 kl. 12:47

Mange alternative tilbud

Selv om det ikke er ordinære gudstjenester i påska, har kirkene i landsdelen mange alternative tilbud. Flere menigheter har drive-in gudstjenester, andre har gudstjenester og andakter på sosiale medier eller lokalradio. Her er bispedømmets oversikt..

Dagbladet - 07 Apr 20 kl. 10:41

Rikard (28) døde av corona

- Det er helt ubegripelig at han er borte, sier lillebror Viktor..

VG - 19 Apr 20 kl. 09:12

Anne Holt om Nicolai Tangens «drømmeseminar»: – Dette tar seg virkelig ikke ut!

Det er komplett ubegripelig at Nicolai Tangens gjester takket ja til en slik tur..

P4 - 04 Mar 20 kl. 05:27

Bryter instruks som skal hindre sløsing

I sju av ti forslag regjeringen sendte på høring i fjor, droppet departementene å utrede alternative tiltak. Det er statlige virksomheter pålagt å gjøre, for å hindre sløsing med skattebetalernes penger. En gjennomgang Direktoratet for forvaltning og økonomistyring har gjort, viser at det kun i fire prosent av sakene ble vurdert alternative tiltak etter beste praksis, skriver Aftenposten.

Dagbladet - 26 Apr 20 kl. 17:40

I hvilket Spania bor du?

Det er for meg ubegripelig at du, Wanda Kristiansen, kan oppleve Spania på den måten du beskriver. Det samme landet hvor jeg har bodd i snart 19 år..

NRK - 23 Mar 20 kl. 09:36

Norge digitaliseres i rekordfart

I den nye korona-hverdagen hvor man ikke kan møtes i større grupper, tyr folk i alle yrkesgrupper nå til alternative løsninger. De fleste er digitale. Ting som ellers hadde tatt 10–15 år å utvikle skjer nå på noen uker..

NRK - 19 Mar 20 kl. 16:50

Endrer undervisningsregler

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT) vedtok torsdag at høgskoler, universiteter og fagskoler får bruke alternative undervisnings- og vurderingsformer. Studenter kan da få vitnemål selv om ikke alle normale krav oppfylles, melder NTB..

P4 - 31 Mar 20 kl. 09:56

-For dårlig informasjon til minoriteter

Samfunnsdebattant Loveleen Brenna mener myndighetene ikke får innvandrere og flere andre grupper til å forstå koronasmitte, -symptomer og -restriksjoner. Til Vårt Land sier hun at selv må hun ringe sine indiske foreldre før og etter myndighetene har sin daglige pressekonferanse for å forklare dem det de ikke forstår. Hun peker på at mange ikke har noen som kan forklare fremmedord og byråkratspråk til minoriteter.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Verdensmesteren: Rasisme tvang meg til å lære karate

Formel 1-kongen Lewis Hamilton (35) har vært en av de klareste sportsstemmene i rasisme-debatten. Nå tar han bladet fra munnen og deler også personlige erfaringer..

VG - 10 timer siden

Haaland ute da Dortmund vant «norsk» duell

(Borussia Dortmund - Hertha Berlin 1–0) Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein (35) og Per Ciljan Skjelbred (32) slapp å møte Erling Braut Haaland (19) som Dortmund-spiss lørdag, men måtte kapitulere for lagkameratene hans..

VG - 11 timer siden

Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

Mens hele den svenske kongefamilien feirer alternativ nasjonaldagsfeiring, må prinsesse Madeleine (37), ektemannen og barna holde seg borte..

VG - 12 timer siden

Forhandlingsekspert om TV 2-konflikten: – Uverdig

Mens Get-kunder fortsatt ikke får se TV 2 sine kanaler, kjekler partene i media. Forhandlingsekspert Sigurd Knudtzon mener det hele er uverdig..

VG - 13 timer siden

Bayern slo tilbake etter marerittstart – stø kurs mot seriegull

(Bayer Leverkusen-Bayern München 2–4) Med en knallsterk opphenting snudde serieleder Bayern München og leder nå med ti poeng, før Borussia Dortmunds kamp lørdag kveld..

VG - 14 timer siden

Petter Pilgaard fikk drømmejobben: – Stolt som en hane!

Petter Pilgaard (40) har fått sommerjobb og prøvetid i Hadeland Maskindrift AS. «Å surre rundt i dress» er han ferdig med..

VG - 14 timer siden

Idrettspresidenten: Tror tabuet rundt spiseforstyrrelser går ned om forbildene forteller sine historier

IDRETTENS HUS, ULLEVAAL (VG) Idrettspresident Berit Kjøll mener det er på tide at forbildene går foran og snakker om utfordringene ved spiseforstyrrelser i idretten, for å få vekk tabuet og hjelpe de yngre utøverne som er på vei opp..

VG - 17 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: 1400 demonstrerte

Lørdag er det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker meldte sin interesse på Facebook og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 18 timer siden

Video viser brutal pågripelse i USA

I Indianapolis har befolkningen lenge sett seg lei politiets bruk av makt. Mange har demonstrert etter drapet på George Floyd, men nå viser en video nye eksempler på politivold..

VG - 20 timer siden

Sex og død i Kristi navn. Bokanmeldelse: Jonas Bonnier: «Knutby»

Effektivt skrevet roman om Knutby-saken, men den tilfører lite nytt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt