P4 > Nyheter

Wednesday, 20 November, 01:17

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump.
Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner.
Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.
Forfatteren skal være en ledende tjenstemann i Trumps egen administrasjon.
Det hvite hus kaller boken for rent oppspinn..
Les mer på P4


Les mer om:
Donald Trump, Trump, Det, Washington Post, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot Trumpi ny , bok
NRK - 27 Sep 19 kl. 08:55

Skuldar Trump for valdstruslar

Demokratane skuldar president Donald Trump for truslar om vald mot den som varsla om samtalen mellom Trump og presidenten i Ukraina. Varselet er årsaka til at Demokratane i Kongressen har starta prosessen med ein mogeleg riksrettstiltale mot Trump..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 15:51

Det er ikke så lett å forstå Trump

Donald Trump ville kjøpe Grønland og fleipet med at han ikke ville bygge et Trump Tower der. Det falt ikke i god jord i Danmark, mens Trump svarte med å avlyse et planlagt besøk..

P4 - 27 Sep 19 kl. 13:49

Trump ber demokrat gå av

USAs president Donald Trump ber lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten, Adam Schiff gå av. Det skriver han på Twitter akkurat nå. Trump hevder Schiff har kommet med en helt annen verson av referatet fra telefonsamtalen mellom Trump og Ukrainas president og at han prøvde å lure offentligheten.

NRK - 01 Nov 19 kl. 02:38

Trump-familien flytter fra New York

USAs president Donald Trump og familien har bestemt seg for å flytte fra New York og vil ha Palm Beach i Florida som sitt permanente bosted. Det kunngjorde Trump i en Twitter-melding. Trump oppgir høye skatter i New York som årsaken til flyttingen..

NRK - 27 Sep 19 kl. 14:19

Trump ber demokrat gå av

President Donald Trump ber leiaren av etterretningskomiteen i Representanthuset om å gå av. Trump hevdar at Adam Schiff har forsøkt å lure Kongressen, og at han forfalska eit dokument som demokratane no brukar som bevis for riksrettprosessen..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:55

Ny bok om Trump

En ny bok om Donald Trump gir inntrykk av det er kaos i Det hvite hus. «Presidenten er som en tolvåring», skriver den anonyme forfattaren, som arbeider i Trump sin administrasjon. Det er The Washington Post som har fått lese boken..

NRK - 25 Sep 19 kl. 22:00

Zelenskyj: Ikke noe press fra Trump

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier Donald Trump ikke la noe press på ham i den omstridte telefonsamtalen. På en pressekonferanse med Trump ble Zelenskyj spurt om han følte seg presset av Trump til å etterforske Joe Biden, noe han nektet for..

NRK - 04 Aug 19 kl. 22:56

Trump har drøftet med FBI

USAs president Donald Trump sier det må bli slutt på masseskytinger og at hat ikke har noen plass i det amerikanske samfunnet. Ifølge CBS news er Trump i dialog med det føderale politiet FBI og justisminister William Barr om hva som må gjøres..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 22:38

Presidenten forulemper regelmessig allierte: – Trump får alt til handle om Trump

Donald Trump gjør utenrikspolitikken personlig, mener eksperter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ny pågripelse etter overfall i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte gjerningsmenn etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama. Det bekrefter myndighetene i landet, skriver Aftenposten. De seks nordmennene ble overfalt og ranet utenfor Panama tidligere denne måneden.

P4 - 1 time siden

Vogntog med radioaktivt materiale veltet

Et vogntog fylt med radioaktivt materiale har veltet på E6 nord for Steinkjer. Politiet opplyser at det er opprettet sikkerhetssone rundt stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen lekkasje.

P4 - 1 time siden

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal. Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham. Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».

P4 - 2 timer siden

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 2 timer siden

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen. Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG. Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..

P4 - 3 timer siden

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg. Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene. Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..

P4 - 3 timer siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 3 timer siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 4 timer siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 17 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt