P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 08:50

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump.
Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner.
Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.
Forfatteren skal være en ledende tjenstemann i Trumps egen administrasjon.
Det hvite hus kaller boken for rent oppspinn..
Les mer på P4


Les mer om:
Donald Trump, Trump, Det, Washington Post, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot Trumpi ny , bok
P4 - 25 Jan 20 kl. 17:13

Forsvaret av Trump er igang

Forsvarerne til USAs president Donald Trump sier Demokratene ikke har noen sak mot Trump, og at presidenten ikke har gjort noe som helst galt. I dag begynte advokatene sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, hvor han blant annet tiltalt for maktmisbruk. Det er ventet at Trump kommer til å bli frifunnet for anklagene fordi Republikanerne har flertall i Senatet..

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

NRK - 27 Sep 19 kl. 08:55

Skuldar Trump for valdstruslar

Demokratane skuldar president Donald Trump for truslar om vald mot den som varsla om samtalen mellom Trump og presidenten i Ukraina. Varselet er årsaka til at Demokratane i Kongressen har starta prosessen med ein mogeleg riksrettstiltale mot Trump..

P4 - 21 Nov 19 kl. 05:19

Sanders slaktet Trump

Bernie Sanders hamret løs på Donald Trump under Demokratenes presidentkandidatdebatt i Atlanta i natt, norsk tid. De pågående riksrettshøringene mot Trump ble tema i debatten, og Sanders hevdet da at Trump er en patologisk løgner og antakelig den mest korrupte presidenten i USAs historie..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 15:51

Det er ikke så lett å forstå Trump

Donald Trump ville kjøpe Grønland og fleipet med at han ikke ville bygge et Trump Tower der. Det falt ikke i god jord i Danmark, mens Trump svarte med å avlyse et planlagt besøk..

NRK - 26 Nov 19 kl. 21:19

Inviterer Trump til høringer

Justiskomiteen i Representantenes hus overtar riksrettsprosessen mot president Donald Trump og starter høringene 4. desember. Trump er invitert til å delta..

P4 - 27 Sep 19 kl. 13:49

Trump ber demokrat gå av

USAs president Donald Trump ber lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten, Adam Schiff gå av. Det skriver han på Twitter akkurat nå. Trump hevder Schiff har kommet med en helt annen verson av referatet fra telefonsamtalen mellom Trump og Ukrainas president og at han prøvde å lure offentligheten.

NRK - 01 Nov 19 kl. 02:38

Trump-familien flytter fra New York

USAs president Donald Trump og familien har bestemt seg for å flytte fra New York og vil ha Palm Beach i Florida som sitt permanente bosted. Det kunngjorde Trump i en Twitter-melding. Trump oppgir høye skatter i New York som årsaken til flyttingen..

NRK - 07 Feb 20 kl. 13:49

Walsh gir opp kampen mot Trump

Joe Walsh har gitt opp kampen mot Donald Trump om å bli Republikanernes presidentkandidat i 2020, melder CNN. Det var knapt noen sjanse for at han kunne slå Trump, og trekker seg etter at Trump fikk 97 % i republikanernes nominasjonsvalg i Iowa..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kandidat-kappløet fortsetter i Nevada

Kappløpet om hvem som skal bli demokratenes presidentkandidat er i full gang. Og i dag fortsetter det med nominasjonsvalg i Nevada. Slik det ser ut nå mener USA-ekspert Hilmar Mjelde ved Universitetet i Bergen at det mest sannsynlig vil stå mellom Bernie Sanders og den styrtrike Mike Bloomberg..

P4 - 45 minutter siden

Nye DNA-svar i Hagen-saken

Politiet har fått svar på nye DNA-analyser i fosvinningssaken på Lørenskog. Det er samlet inn biologisk materiale fra huset til Anne Elisabeth Hagen og ektemannen, og politiet opplyser til VG at de fortløpende får svar på prøvene. De håper at dette kan hjelpe dem i jakten på den eller de som står bak forsvinningsgåten, men så langt er ingen mistenkt i saken..

P4 - 1 time siden

Voldshendelse i Tønsberg

En mann i 30-årene er lagt inn på sykehus med ukjent skadeomfang etter at han i natt ble utsatt for vold i Tønsberg. En mann i 20-årene er pågrepet etter hendelsen. Politiet vet foreløpig lite om hva som har skjedd..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Vegtrafikksentralen på Østlandet advarer mot glatte veier i deler av gamle Oppland fylke. Det er regn som fryser på bakken som fører til problemer. Entrepenører er ute for å salte og gruse..

P4 - 1 time siden

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

P4 - 1 time siden

Ingen nordmenn på pallen

Det er kjørt verdenscup i storslalåm i Yuzawa Naeba i Japan i natt. Der ble Leif Kristian Nestvold-Haugen best av de norske på 4. plass.

P4 - 1 time siden

Evakuert etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

P4 - 1 time siden

- Faren var i huset

Faren til mannen som drepte ti mennesker i Hanau i Tyskland denne uken, er nå ett av politiets viktigste vitner. Faren skal ha vært til stede da 43-åringen skjøt moren og seg selv etter angrepet natt til torsdag, ifølge tyske medier. Skytemassakren i Hanau etterforskes som et terrorangrep med rasistisk motiv..

P4 - 1 time siden

13 evakuert i Florø

13 personer er evakuert etter en kraftig brann i en tomannsbolig i Florø i natt. Både huset som brant og to nabohus ble evakuert, melder politiet. Tomannsboligen har brent helt nedig.

P4 - 1 time siden

Til sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt