Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:03

Dagbladet - 22 sep. 20 kl. 16:32

Ut mot Kina: - Må holdes ansvarlig

FNs første virtuelle toppmøte startet tirsdag med taler fra verdens toppledere. President Donald Trump bruker sin tale til å lange ut mot Kina..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FNs, Donald Trump, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ut mot Kina, holdes, ansvarlig
Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 19:03

Trump langet ut mot Kina i tale til FN

Kina har sluppet en pest løs i verden, hevdet USAs president Donald Trump i sin FN-tale tirsdag. Han krevde at Kina holdes ansvarlig for koronapandemien..

P4 - 25 sep. 20 kl. 10:16

Kina raser mot Trump

Kina er lei av at Donald Trump beskylder landet for koronapandemien. USAs president har ved flere anledninger omtalt viruset som "Kina-viruset", noe han gjentok i sin tale til FNs generalforsamling denne uken. Trump sa at landet som slapp løs sykdommen må holdes ansvarlig.

NRK - 03 okt. 20 kl. 08:11

Ekstraordinært EU-toppmøte om Kina

Lederne for EU-landene vil ha et ekstraordinært toppmøte om forholdet til Kina. Møtet er satt opp etter at menneskerettigheter i Kina og bekymringer for urettferdig handel kom opp sist, melder nyhetsbyrået AFP. Møtet holdes i Berlin 16.

NRK - 17 sep. 20 kl. 18:42

Kan holdes i varetekt til 12. okt

Nordmannen som i august ble siktet for deling av statshemmeligheter kan holdes varetektsfengslet til 12. oktober. Det kommer fram i en kjennelse fra Borgarting lagmannsrett, ifølge E24.

Dagbladet - 08 okt. 20 kl. 13:46

Holdes fra hverandre

Den første debatten mellom Joe Biden og Donald Trump ble skandale. Siden har presidenten fått corona. Frykten gjør at de to holdes fra hverandre..

P4 - 10 okt. 20 kl. 18:18

Stenger videregående skole

En videregående skole i Nes på Romerike holdes stengt hele neste uke etter at sju personer tilknyttet skolen har fått påvist koronaviruset. Over 200 personer er satt i karantene på grunn av smittetilfellene, opplyser kommuneoverlegen til avisa Raumnes. Det er tre elever og to ansatte blant de smittede, mens de to andre har en annen tilknytning til skolen.

E24 - 12 okt. 20 kl. 18:33

Spionsiktet nordmann holdes i varetekt

Mannen som i august ble pågrepet og siktet for å ha delt statshemmeligheter, holdes varetektsfengslet i fire nye uker. Tingretten ville løslate mannen senest i september..

NRK - 21 okt. 20 kl. 16:43

Teststasjon holdes stengt

Teststasjonen på Spelhaugen i Bergen vil også holdes stengt torsdag, opplyser kommunen i en pressemelding. Teststasjonen ble stengt på grunn av mistanke om kullosforgiftning. Kommunen anbefaler innbyggere å teste seg på Bergen legevakt..

P4 - 21 okt. 20 kl. 16:52

Teststasjon holdes stengt i morgen

Koronateststasjonen i Bergen der de ansatte har blitt kullosforgiftet holdes stengt også i morgen. Det melder NRK. Kommunen tror de ansatte har blitt forgiftet av bilene til de som kommer for å koronateste seg.

NRK - 22 sep. 20 kl. 16:10

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

- 100 millioner doser før året er omme

Donald Trumps spådommer om når en coronavaksine vil være tilgjengelig for det amerikanske folk, har vært mange. Nattas velgermøte i Florida bød på nye..

Dagbladet - 2 timer siden

Hatpredikanter nektes adgang

Justisdepartementet ønsker en mer konsekvent praksis av bortvisningsreglene overfor hatpredikanter og har nå klargjort vilkårene i en egen instruks..

Dagbladet - 2 timer siden

- Barnevernets rykte belastende for samfunnet

Sylvi Listhaug har klare beskjeder til barneministeren og regjeringen. Nå vil Frp programfeste omfattende endringer i barnevernet..

Dagbladet - 5 timer siden

- Stemte på en fyr som heter Trump

Donald Trump forhåndsstemte nær sin luksuseiendom i Florda - 10 dager før presidentvalget..

Dagbladet - 7 timer siden

Drastisk nedgang i slagpasienter

Det har vært en markant nedgang i antall slagpasienter over hele landet i løpet av de første månedene i coronapandemien..

Dagbladet - 8 timer siden

Etterforsker mulig voldtekt av barn

Politiet i Trondheim etterforsker det som skal være en voldtekt av en jente under ti år. Overgrepet skal ha skjedd fredag ettermiddag på Heimdal i Trondheim..

Dagbladet - 9 timer siden

Død kvinne med spesielt Trump-ønske

93 år gamle Georgia hadde et helt eget ønske i nekrologen sin..

Dagbladet - 9 timer siden

Død kvinne med frekt Trump-ønske

93 år gamle Georgia hadde en spesiell beskjed i nekrologen sin..

Dagbladet - 9 timer siden

Nye spor etter «spøkelsesflyet»

Fire luftfartseksperter mener at de kan ha funnet et nytt, sannsynlig ulykkessted for det forsvunne Malaysia Airlines-flyet..

Dagbladet - 12 timer siden

- Pass dere for «corona-vinden»

Nord-Korea har advart innbyggerne om at vind fra Kina kan inneholde coronaviruset, og ber dem om å holde seg innendørs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt