P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:00

P4 - 18 Mar 20 kl. 09:42

Ustabil BankID hos Telia

Telia ber kundene sine være tålmodige når de skal bruke BankID på mobil.
På grunn av koronautbruddet er det flere som bruker tjenesten. Det har ført til kapasitetsproblemer, og tjenesten har til tider har vært ustabil, skriver Telia i en pressemelding.
Mobiloperatøren beklager på det sterkeste og sier de jobber på spreng for å øke kapasiteten..
Les mer på P4


Les mer om:
BankID, Telia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ustabil, BankID, hos, Telia
P4 - 06 Jan 20 kl. 10:29

Feil med BankID

Telenor-kunder opplever nå problemer med innlogging med BankID på mobil. Det opplyser BankID, som oppfordrer kunder til å bruke kodebrikke inntil feilen er fikset..

NRK - 08 Mar 20 kl. 15:36

Telia og Discovery enige om avtale

Telia og Discovery er enige om en ny distribusjonavtale, skriver Telia i en pressemelding søndag. Discoverys kanaler, som TVNorge og Eurosport, vil dermed være tilbake hos GET-kunder i løpet av dagen. GET eies av Telia..

NRK - 15 Mar 20 kl. 23:27

Nettproblemer for Nav

Nav Vestland har stengt publikumsmottak på alle kontorer fra mandag. Permitterte må inn på nett for å registrere se, men innloggingen virker ikke ved bruk av BankID for brukere med Telia-abonnement, skriver Bergens Tidende..

NRK - 27 Jan 20 kl. 11:10

Trøbbel med BankID

Telenor-kunder og andre kunder har trøbbel med BankID på mobil. – Vi beklager ubeleiligheten dette medfører, og vi skal rette feilen så raskt vi kan, skriver BankID på sine egne nettsider..

NRK - 26 May 20 kl. 18:50

Telia-problemer løst

Problemene Telia hadde med sin bedriftsløsning tirsdag ettermiddag, er løst. – Vi beklager så mye de ulempene dette har medført, skriver informasjonssjef Daniel Barholm i Telia i en SMS til NTB..

P4 - 26 May 20 kl. 18:54

Problemene hos Telia løst

Telefonproblemene hos Telia er nå funnet og løst. Problemenet førte til at kunder landet over hadde problemer med å ringe inn og ut fra Telia-numre. Selskapet sier de sterkt beklager ulempene dette har medført..

VG - 12 timer siden

Ingen løsning på konflikten mellom Telia og TV 2

Mye tyder på at nesten en halv million nordmenn går inn i helgen med svarte TV 2-skjermer. Telia sier de er i løpende samtaler med TV 2. TV 2 sier at de ikke har hørt noe fra Telia siden onsdag..

E24 - 11 May 20 kl. 11:17

BankID-lovgivning må treffe der den skal

Er det ingen grunn til BankID-panikk?.

VG - 10 timer siden

TV 2 om Telia: – Dette går faktisk ikke an

Telia hevdet å ha kontaktet TV 2 med et tilbud, men kanalen sier de ikke fikk tilbud før etter at Telia hadde varslet media. – Kjempebrøler, mener TV 2..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 16:22

BankID-trøbbel for Telenor-kunder løst

Telenors kunder var tirsdag ettermiddag rammet av problemer med BankID på mobil-pålogging. Problemene skal nå være løst..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 4 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 4 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 4 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 5 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 5 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 5 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 6 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 6 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 6 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt