NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 11:53

NRK - 16 sep. 20 kl. 09:19

Usikre på bruk av sikkerhetsutstyr

I en ny undersøkelse svarer 60 prosent av de spurte at de ikke vet hvor lenge barn skal bruke sikkerhetsutstyr i bil. 1000 foreldre er spurt i undersøkelsen som er gjort av Kantar for Trygg trafikk..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kantar, Trygg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Usikre, brukav , sikkerhetsutstyr
NRK - 11 sep. 20 kl. 09:21

Bruk av kullkraft øker igjen i Kina

Kina tar i bruk mer fossile kraftkilder for å få fart på den korona-rammede økonomien. Mer bruk av blant annet kullkraft blant milliardbefolkningen er dårlige nyheter for det globale klimaet, skriver avisa Berlingske..

NRK - 11 sep. 20 kl. 14:46

Anbefaler fortsatt munnbind i Oslo

FHI anbefaler fortsatt bruk av munnbind på kollektivtrafikk i Oslo der man ikke kan holde minst en meters avstand. De støtter også anbefalingen om bruk av munnbind i Bergen..

P4 - 21 timer siden

Anbefaler fortsatt munnbind

Folkehelseinstiuttet anbefaler fortsatt bruk av munnbind på kollektivtrafikken i Oslo når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand. I tillegg støtter de Bergen kommune som har gitt lokale råd om bruk av munnbind der. Folkehelseinstituttet minner om at munnbind ikke erstatter andre smitteverntiltak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kina innfører nye tiltak

Kina har innført en rekke nye tiltak som lar myndighetene legge begrensninger på utenlandske selskapers virksomhet. Tiltakene blir betraktet som en gjengjeldelse mot USA etter at USA innførte sanksjoner blant annet mot Huawei..

NRK - 30 minutter siden

Mye mus på Østlandet

I løpet av sommeren har musebestanden på Østlandet tatt seg betrakelig opp. En forsker ved Norsk instiutt for bioøkonomi sier til forskning.no at det er spesielt klatremus og skogsmus det har blitt mye av.

NRK - 1 time siden

Sakna mann funnen

Mannen som har vore sakna sidan i går i Hustadvika kommune er no funnen i god behald. Aksjonen blir dermed avslutta, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

To skutt og drept i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 2 timer siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 2 timer siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 2 timer siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt