NRK > Nyheter

Monday, 24 July, 12:29

NRK - 17 Jul 17 kl. 14:03

Urolege for Liu Xiabos enkje

Vener av den kinesiske fredsprisvinnaren Liu Xiaobo, som nyleg døydde i fangenskap, fryktar for lagnaden til enkja Liu Xia. Styresmaktene seier ho er fri, men vener seier dei ikkje har greidd å kome i kontakt med henne etter gravferda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Liu Xiaobo, Liu Xia, Liu Xiabos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Urolege, for, Liu, Xiabos, enkje

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Ryanair vil kjøpe Alitalia

Ryanair har lagt inn et uforpliktende bud på det nasjonale, italienske flyselskapet Alitalia..

NRK - 15 minutter siden

Møtte russerne fire ganger

I sin skriftlige forklaring for senatets etteretningskomité opplyser Jared Kushner at han møtte russere fire ganger, men nekter for at han forsøkte å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trump-kampanjen og russerne..

NRK - 10 minutter siden

– En sjelden politisk håndverker

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier Jørgen Kosmo vil bli dypt savnet. – Han kombinerte det prinsipielle med det praktiske. En sjelden politisk håndverker, skriver den tidligere Ap-lederen og statsministeren på Twitter..

NRK - 10 minutter siden

E6 mellom Kvam og Frya åpnet

Strekningen som har vært steng siden i dag tidlig er nå åpnet for fri ferdsel..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøye søkertall

Det er rekordmange søkere til fiskerifag på universitetene rundt om i Norge. Det melder Fiskeribladet. Rekrutteringen til fagene har økt med mer enn 50 prosent siden fjoråret ifølge tall fra Sett Sjøbein..

NRK - 15 minutter siden

Restless får nye forsyninger

Den Oslo-registrerte seilbåten Restless, som sprang lekk i Stillehavet utenfor Peru lørdag, fikk søndag kveld nye forsyninger og utstyr om bord fra det svenske skipet Oberon. Restless skal nå seile til Marquesasøyene i Fransk Polynesia på egen hånd..

NRK - 15 minutter siden

Kushner avviser «upassende kontakt»

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner sier han ikke har hatt upassende kontakt med russiske myndighetspersoner og at han ikke har tatt initiativ til eller kjenner til at noen i Trump-kampanjen samarbeidet med russerne..

NRK - 15 minutter siden

Kushner: Søkte for tidlig

Jared Kushner sier hans søknad om sikkerhetsklarering ved en feil ble sendt før den var fullstendig, og at den ikke omfattet alle hans utenlandske kontakter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia: rettssak om pressefrihet

Hele 17 journalister og redaktører fra Tyrkias største opposisjonsavis, Cumhuriyet, står på tiltalebenken for å ha skrevet artikler som støtter terrorister. Internasjonale presseorganisasjoner er til stede i Istanbul for å følge saken, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Færre blir tatt i fotoboks

Siden 2005 har antall straffbare overtredelser sunket kraftig. Utviklingen fortsetter i riktig retning første halvår av 2017. Hittil i år er det fem prosent nedgang sammenlignet med første halvår av 2016..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt