NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 19:02

NRK - 15 Apr 18 kl. 00:59

Unngikk grensediskusjon i Lima

USA og Mexico unngikk å diskutere det betente temaet om finansiering av grensemuren da de to deltok i toppmøtet i Peru. Visepresident Mike Pence var Donald Trumps stedfortreder da 34 amerikanske land møttes i den peruanske hovedstaden Lima lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Mexico, Peru, Mike Pence, Donald Trumps, Lima

Dele artikeln

55 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unngikk, grensediskusjoni , Lima
NRK - 22 Feb 19 kl. 15:19

Hydro tapte forsker-søksmål

En brasiliansk domstol har frikjent forsker Marcelo Lima for det norske selskapet Hydros beskyldninger om æreskrenkelse. Bakgrunnen er at Lima hevdet selskapets brasilianske datterselskap forurenset drikkevann, noe Hydro nekter for..

NRK - 30 Jan 19 kl. 01:35

Lima-gruppen advarer mot inngripen

Den latinamerikanske Lima-gruppen og Canada advarer mot militær intervensjon mot kriserammede Venezuela. Det opplyser Perus utenriksminister Nestor Popolizio, ifølge nyhetsbyrået AFP. USAs president har sagt at han holder alle muligheter åpne..

E24 - 23 Mar 18 kl. 13:45

Brasiliansk institutt med ny rapport i dag: – Hydro har sluppet ut rødslam flere steder

Forsker Marcelo Lima ved Evandro Chagas-instituttet mener at Hydros egne tester av vannet i Barcarena er for dårlige og ble tatt for sent. Selskapet nekter for utslipp av rødslam, men Lima mener at bevisene taler for seg.  .

VG - 17 Apr 18 kl. 12:01

Warholm skriver ny avtale: Slik unngikk friidrett «Northug-sak»

BISLETT (VG) «Gullkalven» Karsten Warholm (21) har skrevet ny kontrakt med Norges Friidrettsforbund . Dermed unngikk friidretten å gå i «Northug-fellen»..

VG - 02 Dec 18 kl. 12:35

Norge unngikk Tyskland i EM-kvaliken – møter Spania og Sverige

Det ble ingen mareritt-trekning for Norge. Landslaget unngikk Tyskland i EM-kvaliken, men havnet i gruppe med Spania og Sverige..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 21:00

Hvorfor tar far kun fedrekvoten? | Ivar Lima og Loyd Rudlende

Det er ikke fordi han er mann..

Hegnar.no - 25 Jan 19 kl. 08:28

Storebror Kjos unngikk konkurs

Fikk utsatt konkursbehandlingen av seismikkselskapet Reas As. .

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 36 omkom i bussulykke i Peru

Minst 36 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 48 omkom i bussulykke i Peru

Minst 48 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima, opplyser lokalt politi og brannvesen..

Dagbladet - 24 Mar 19 kl. 17:45

Derfor unngikk Hurtigruten Hustadvika

På grunn av uværet valgte Hurtigruten å utsette avgangen et halvt døgn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 2 timer siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt