NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:15

NRK - 15 Apr 18 kl. 00:59

Unngikk grensediskusjon i Lima

USA og Mexico unngikk å diskutere det betente temaet om finansiering av grensemuren da de to deltok i toppmøtet i Peru. Visepresident Mike Pence var Donald Trumps stedfortreder da 34 amerikanske land møttes i den peruanske hovedstaden Lima lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Mexico, Peru, Mike Pence, Donald Trumps, Lima

Dele artikeln

55 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unngikk, grensediskusjoni , Lima
E24 - 23 Mar 18 kl. 13:45

Brasiliansk institutt med ny rapport i dag: – Hydro har sluppet ut rødslam flere steder

Forsker Marcelo Lima ved Evandro Chagas-instituttet mener at Hydros egne tester av vannet i Barcarena er for dårlige og ble tatt for sent. Selskapet nekter for utslipp av rødslam, men Lima mener at bevisene taler for seg.  .

VG - 17 Apr 18 kl. 12:01

Warholm skriver ny avtale: Slik unngikk friidrett «Northug-sak»

BISLETT (VG) «Gullkalven» Karsten Warholm (21) har skrevet ny kontrakt med Norges Friidrettsforbund . Dermed unngikk friidretten å gå i «Northug-fellen»..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 36 omkom i bussulykke i Peru

Minst 36 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 48 omkom i bussulykke i Peru

Minst 48 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima, opplyser lokalt politi og brannvesen..

Aftenposten - 02 Jan 18 kl. 23:31

Minst 30 omkom i bussulykke i Peru

Minst 30 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

NRK - 04 Jan 18 kl. 07:32

Dødstallene stiger i Peru

Tallet på omkomne etter tirsdagens bussulykke i Peru har steget til 51, opplyser landets helsedepartement. Bussen raste utfor et stup ved «Djevelklippen» nord for hovedstaden Lima. Ulykken er en av tidenes verste i Peru..

NRK - 26 Dec 17 kl. 08:49

Protester i Peru etter benådning

Mandag demonstrerte tusenvis av peruanere i Lima mot benådningen av den tidligere presidenten Alberto Fujimori. Fujimori sonet en dom på 25 års fengsel for menneskerettighetsbrudd. Han er syk og ble benådet av humanitære årsaker, skriver AFÅ..

Hegnar.no - 17 Apr 18 kl. 10:52

Tveitereid har gjort kule på TGS - nå spår han ny fest

Aasulv Tveitereid var oljeserviceguruen som i 2013 flyktet sektoren og unngikk monstertap. Nå er oljserviceguden tilbake - med kjempesuksess..

P4 - 02 Jan 18 kl. 22:08

Minst 25 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

P4 - 02 Jan 18 kl. 23:10

Minst 30 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 30 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt