NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:28

NRK - 15 Apr 18 kl. 00:59

Unngikk grensediskusjon i Lima

USA og Mexico unngikk å diskutere det betente temaet om finansiering av grensemuren da de to deltok i toppmøtet i Peru. Visepresident Mike Pence var Donald Trumps stedfortreder da 34 amerikanske land møttes i den peruanske hovedstaden Lima lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Mexico, Peru, Mike Pence, Donald Trumps, Lima

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unngikk, grensediskusjoni , Lima
E24 - 23 Mar 18 kl. 13:45

Brasiliansk institutt med ny rapport i dag: – Hydro har sluppet ut rødslam flere steder

Forsker Marcelo Lima ved Evandro Chagas-instituttet mener at Hydros egne tester av vannet i Barcarena er for dårlige og ble tatt for sent. Selskapet nekter for utslipp av rødslam, men Lima mener at bevisene taler for seg.  .

VG - 17 Apr 18 kl. 12:01

Warholm skriver ny avtale: Slik unngikk friidrett «Northug-sak»

BISLETT (VG) «Gullkalven» Karsten Warholm (21) har skrevet ny kontrakt med Norges Friidrettsforbund . Dermed unngikk friidretten å gå i «Northug-fellen»..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 36 omkom i bussulykke i Peru

Minst 36 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 48 omkom i bussulykke i Peru

Minst 48 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima, opplyser lokalt politi og brannvesen..

Aftenposten - 02 Jan 18 kl. 23:31

Minst 30 omkom i bussulykke i Peru

Minst 30 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

NRK - 04 Jan 18 kl. 07:32

Dødstallene stiger i Peru

Tallet på omkomne etter tirsdagens bussulykke i Peru har steget til 51, opplyser landets helsedepartement. Bussen raste utfor et stup ved «Djevelklippen» nord for hovedstaden Lima. Ulykken er en av tidenes verste i Peru..

NRK - 26 Dec 17 kl. 08:49

Protester i Peru etter benådning

Mandag demonstrerte tusenvis av peruanere i Lima mot benådningen av den tidligere presidenten Alberto Fujimori. Fujimori sonet en dom på 25 års fengsel for menneskerettighetsbrudd. Han er syk og ble benådet av humanitære årsaker, skriver AFÅ..

Hegnar.no - 17 Apr 18 kl. 10:52

Tveitereid har gjort kule på TGS - nå spår han ny fest

Aasulv Tveitereid var oljeserviceguruen som i 2013 flyktet sektoren og unngikk monstertap. Nå er oljserviceguden tilbake - med kjempesuksess..

P4 - 02 Jan 18 kl. 22:08

Minst 25 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

P4 - 02 Jan 18 kl. 23:10

Minst 30 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mike Pompeo kan møte motstand

USAs nominerte utenriksminister Mike Pompeo kan møte avvisning og motstand når Senatets utenrikskomite skal stemme over hans kandidatur. Avstemningen finner sted mandag kveld. Han kan bli den første nominerte som blir avvist av komiteen, AFP.

NRK - 10 minutter siden

Her er de første glimt av prinsen

– Det blir tre ganger så mye å bekymre seg over nå, spøkte prins William da han og hertuginne Kate viste frem sin nyfødte sønn mandag..

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 30 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt