NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 04:47

NRK - 15 Apr 18 kl. 00:59

Unngikk grensediskusjon i Lima

USA og Mexico unngikk å diskutere det betente temaet om finansiering av grensemuren da de to deltok i toppmøtet i Peru. Visepresident Mike Pence var Donald Trumps stedfortreder da 34 amerikanske land møttes i den peruanske hovedstaden Lima lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Mexico, Peru, Mike Pence, Donald Trumps, Lima

Dele artikeln

55 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unngikk, grensediskusjoni , Lima
E24 - 23 Mar 18 kl. 13:45

Brasiliansk institutt med ny rapport i dag: – Hydro har sluppet ut rødslam flere steder

Forsker Marcelo Lima ved Evandro Chagas-instituttet mener at Hydros egne tester av vannet i Barcarena er for dårlige og ble tatt for sent. Selskapet nekter for utslipp av rødslam, men Lima mener at bevisene taler for seg.  .

VG - 17 Apr 18 kl. 12:01

Warholm skriver ny avtale: Slik unngikk friidrett «Northug-sak»

BISLETT (VG) «Gullkalven» Karsten Warholm (21) har skrevet ny kontrakt med Norges Friidrettsforbund . Dermed unngikk friidretten å gå i «Northug-fellen»..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 36 omkom i bussulykke i Peru

Minst 36 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 02:33

Minst 48 omkom i bussulykke i Peru

Minst 48 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima, opplyser lokalt politi og brannvesen..

Aftenposten - 02 Jan 18 kl. 23:31

Minst 30 omkom i bussulykke i Peru

Minst 30 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima..

NRK - 04 Jan 18 kl. 07:32

Dødstallene stiger i Peru

Tallet på omkomne etter tirsdagens bussulykke i Peru har steget til 51, opplyser landets helsedepartement. Bussen raste utfor et stup ved «Djevelklippen» nord for hovedstaden Lima. Ulykken er en av tidenes verste i Peru..

NRK - 26 Dec 17 kl. 08:49

Protester i Peru etter benådning

Mandag demonstrerte tusenvis av peruanere i Lima mot benådningen av den tidligere presidenten Alberto Fujimori. Fujimori sonet en dom på 25 års fengsel for menneskerettighetsbrudd. Han er syk og ble benådet av humanitære årsaker, skriver AFÅ..

Hegnar.no - 17 Apr 18 kl. 10:52

Tveitereid har gjort kule på TGS - nå spår han ny fest

Aasulv Tveitereid var oljeserviceguruen som i 2013 flyktet sektoren og unngikk monstertap. Nå er oljserviceguden tilbake - med kjempesuksess..

P4 - 02 Jan 18 kl. 23:10

Minst 30 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

P4 - 02 Jan 18 kl. 22:08

Minst 25 døde i busskrasj

Minst 25 personer omkom da en buss kjørte av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Perus hovedstad Lima i dag. Bussen falt rundt 100 meter etter kollisjonen, opplyser politiet i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder jobber med å få roet gemyttene i sentrum av Kristiansand, der det har vært en rekke tilløp til slåssing og to pågripelser natt til fredag. – I natt har det vært over gjennomsnittet ampert, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 1 time siden

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..

NRK - 2 timer siden

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..

NRK - 2 timer siden

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 3 timer siden

Matillsynet frykter Nato-mat

Soldater fra 30 ulike land har med egen mat til Norge under Nato-øvelsen i slutten av oktober. Mattilsynet frykter at kjøtt kan bringe med seg afrikansk svinepest eller munn- og klovsyke. Forsvaret forsikrer at de har tatt en del forholdsregler..

NRK - 3 timer siden

Første tegnspråkpris er utdelt

Språkrådet har opprettet en pris for å fremme, utvikle og bevare det norske tegnspråket. Den første prisen ble torsdag kveld tildelt NRK og Marit Vogt-Svendsen, doktor i tegnspråklingvistikk og tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo..

NRK - 3 timer siden

Neste uke kommer Cosby-dommen

Neste uke er det straffutmåling i saken etter at Bill Cosby ble funnet skyldig i tre tilfeller av seksuelle overgrep i 2004. Cosby risikerer 30 års fengsel, samtidig åpner loven også for husarrest eller prøvetid. Cosby vil trolig anke dommen..

NRK - 4 timer siden

Avviste krav om mobbeerstatning

Kommunestyret i Bjerkreim i Rogaland har avvist erstatningskrav fra fire elever etter mobbing i grunnskolen, melder Stavanger Aftenblad. Tre foreldrepar varslet om mobbingen i 2009. Saksbehandlingen har tatt lang tid.

NRK - 4 timer siden

Elev pågrepet etter våpentrusler

Politiet i Agder har pågrepet en 17-åring etter at han kom med konkrete trusler i sosiale medier om våpenbruk mot sin videregående skole i Vennesla. Eleven har erkjent forholdet og politiet regner trusselsen som avklart, melder de på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og drept i Gøteborg, og gjerningspersonen stakk av i en bil, ifølge vitner. Politiet har satt i gang etterforskning av hendelsen og leter nå etter gjerningspersonen. Den drepte er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt