NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 06:16

NRK - 04 Dec 19 kl. 04:22

United Airlines kjøper Airbus-fly

Det amerikanske flyselskapet United Airlines har bestilt 50 fly fra Airbus. Flyene skal erstatte eldre Boeing 757, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
United Airlines, Airbus, Boeing, AFP, Airlines

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: United, Airlines, kjøper, Airbus-fly
E24 - 04 Mar 20 kl. 21:59

United Airlines kutter i kapasiteten etter virusutbruddet

United Airlines opplyser at de skal kutte dypt i avgangene i løpet av den neste måneden etter utbruddet av coronavirus, melder CNBC..

NRK - 26 Apr 20 kl. 23:27

Airbus-sjef advarer om store kutt

135.000 kan miste jobben hvis den europeiske flyprodusenten Airbus går overende. Airbus har allerede kuttet en tredel av produksjonen, ifølge Reuters.

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA øker tollen på fly fra Airbus

USA øker tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 10 til 15 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 01 Sep 19 kl. 12:50

Airbus sender team fra Frankrike

Airbus sender et team fra Frankrike for å bistå Statens Havarikommisjon i Alta etter helikopterulykken lørdag. Seks personer mistet livet da et helikopter av typen Airbus H125, tidligere kalt AS-350, styrtet lørdag ettermiddag..

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA senker tollen på fly fra Airbus

USA reduserer tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 15 til 10 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 22 May 20 kl. 23:54

To overlevde flystyrt - mange døde

Minst to personer overlevde da et passasjerfly med rundt 100 personer om bord styrtet under landing i Karachi i Pakistan fredag, ifølge pakistanske medier. Flyet, en Airbus A-320, tilhører Pakistan International Airlines (PIA)..

E24 - 22 May 20 kl. 13:11

Airbus-fly styrtet i boligområde i Karachi

Et fly fra Pakistan International Airlines (PIA) med 107 personer om bord har styrtet under landing i Karachi i Pakistan..

NRK - 11 Sep 19 kl. 04:18

Airbus ber om gjennomgang

Helikopterprodusenten Airbus ber om umiddelbar gjennomgang av flere av modellene sine etter helikopterulykken i Alta. Det melder NTB. Ulykken 31.

E24 - 15 Feb 20 kl. 08:13

USA øker tollen på Airbus-fly

Amerikanske myndigheter øker tollen på fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus fra 10 til 15 prosent..

E24 - 02 Oct 19 kl. 17:21

WTO gir USA rett til å innføre EU-toll etter Airbus-støtte

Verdens handelsorganisasjon gir USA grønt lys for å ilegge EU straffetoll for milliarder som svar på unionens subsidiering av flyprodusenten Airbus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 15 minutter siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 1 time siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 1 time siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 2 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

NRK - 5 timer siden

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 3 timer siden

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..

NRK - 4 timer siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.

NRK - 4 timer siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 4 timer siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt