P4 > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:47

P4 - 23 Sep 17 kl. 11:07

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..
Les mer på P4


Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unge, slitermed , store, søvnproblemer
Hegnar.no - 13 Jun 17 kl. 05:52

Vil behandle søvnproblemer på nett

Folkehelseinstituttet vil tilby et gratis selvhjelpsprogram på Internett til personer som sliter med kroniske søvnproblemer..

P4 - 04 Aug 17 kl. 10:57

Ap med plan for å hjelpe unge

Arbeiderpartiet lanserer en storsatsing for å hjelpe unge som sliter psykisk. Under en tale på AUFs landsmøte på Utøya i formiddag, fortalte partileder Jonas Gahr Støre at det er en trist utvikling at mange av landets unge ikke har tro på seg selv eller livet. Han sier at en av partiets viktigste saker framover er å få gjennomslag for en satsing på en rekke tiltak som skal hjelpe de som sliter..

Hegnar.no - 11 Oct 17 kl. 06:27

- Unge menn sliter mest i arbeidsmarkedet

I LOs siste konjunkturanslag fremgår det at selv om nedgangen i arbeidsledigheten fortsetter, sliter særlig unge menn med lite utdannelse på arbeidsmarkedet..

P4 - 17 Jul 17 kl. 08:47

Unge sliter med søvnen

Over 17 000 barn og unge har resept på piller som skal gjøre at de får sove. Av disse fikk hele 13770 barn resept på på søvnhormonet melatonin, skriver VG. Legemiddelet er ikke er godkjent til bruk hos barn og unge.

P4 - 13 Jun 17 kl. 08:14

Vil behandle søvnproblemer på nett

Folkehelseinstituttet vil nå behandle søvnproblemer på nett. I samarbeid med forskere fra Universitetet i Bergen og Univerisitetet i Virginia i USA, har de testet et selvhjelpsprogram og funnet det effektivt i å behandle kronisk insomni. Søvnvansker har blitt et økende folkehelseproblem, og Folkehelseinstituttet opplyser til Dagbladet at de håper å gi et seks ukers behandlingstilbud som et gratis helsetilbud i løpet av kort tid..

Aftenposten - 17 Aug 17 kl. 19:00

I dag dedikeres store deler av Aftenposten til unge velgere. 16 av dem har vært med i planleggingen

Hvem vet vel bedre hvordan man skal engasjere unge, enn unge selv?.

P4 - 08 Aug 17 kl. 07:41

NHO bekymret for de unge

Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO, mener unge uten jobb må bli regjeringens fremste prioritering. Organisasjonen mener andelen unge mennesker utenfor arbeidslivet er for høy, og uttaler til Dagsavisen at dette representerer store tapte ressurser og en tragedie for den enkelte som ikke får innpass. Rundt 70.

Aftenposten - 04 Aug 17 kl. 21:15

Kjære Aksel. Hvorfor blir så få unge som sliter psykisk, tatt på alvor? Hilsen tenåring

Hvorfor er det så vanvittig vanskelig å få hjelp om en er ung og sliter psykisk?.

P4 - 10 Oct 17 kl. 11:49

Unge menn sliter på arbeidsmarkedet

LO mener det er blitt enda vanskeligere for unge menn med lite utdannelse å få seg jobb. I dag la LO-økonomene fram ferske prognoser om arbeidsmarkedet. Tallene viser blant annet at sysselsettingraten for menn mellom 25 og 29 år med kun grunnskoleutdannelse har falt med 13 prosentpoeng de siste ti årene..

P4 - 25 Aug 17 kl. 11:31

– Skal bli lettere for barn og unge å få psykisk helse-hjelp

Nå skal det bli lettere for barn og unge å få hjelp til psykiske helseutfordringer, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie, som i dag la fram regjeringens strategi for psykisk helse. Den siste tiden har det vært stort fokus på mange unge som sliter med psykisk helse, og det har vært etterlyst tiltak. – Vi må gi hjelp tidligere, sier Høie..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen. Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015. Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..

P4 - 2 timer siden

- Regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene - ikke 45 som det har blitt meldt om. Det skriver nettstedet faktisk.no som sjekker påstander som blir gitt i mediene.

P4 - 2 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste. Det skriver Adresseavisen. Mannen ble meldt drept høsten 2014 av TV 2.

P4 - 4 timer siden

63-åring alvorlig hodeskadd i Bergen

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 63 år gammel mann ble lagt inn på sykehus i Bergen med alvorlige hodeskader i helgen. Politiet har så langt ingen idé om hva som har skjedd med mannen. De sier til NTB at det så langt ikke er indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, men det kan ikke utelukkes.

P4 - 5 timer siden

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Det er urettferdig, sier leder i næringskomitéen og senterpartipolitiker Geir Pollestad til NRK. Pollestad mener ordninga diskriminerer kunder som strever med ny teknologi.

P4 - 5 timer siden

To statsrådskifter skal være klare

Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide tar over utenriksministerposten. Det melder TV2 i kveld. Som NTB meldte mandag, kommer trolig endringene i regjeringen på fredag, da nåværende utenriksminister Børge Brende går inn i sin nye stilling som president i Verdens økonomiske forum.

P4 - 5 timer siden

Kvinne i 80-årene knivstukket

En kvinne i 80-årene er knivstukket i Tana i Finnmark. Det opplyser politiet i kveld. En annen kvinne, hun i 30-årene, er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen.

P4 - 5 timer siden

Fakkeltog for asylbarna i kveld

I kveld arrangeres det fakkeltog foran Stortinget for de 130 asylbarna som risikerer å bli sendt ut av Norge i høst. Karl Johansgate i Oslo er full av demonstranter som forlanger at barna får bli. I løpet av høsten fyller 130 asylbarn 18 år – og da har UDI vedtatt at de skal ut..

P4 - 6 timer siden

Posten-ansatt dømt for å ha stjålet pakker

En mann som jobbet ved Postens terminal på Lørenskog, er dømt til 60 dagers fengsel etter at han selv åpnet pakker og tok innholdet. 23-åringen tok mobiltelefoner, dataspill og en datamaskin. Mannen har oppgitt at han ikke hadde tenkt å selge tingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt