P4 > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:16

P4 - 23 Sep 17 kl. 11:07

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..
Les mer på P4


Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unge, slitermed , store, søvnproblemer
Hegnar.no - 13 Jun 17 kl. 05:52

Vil behandle søvnproblemer på nett

Folkehelseinstituttet vil tilby et gratis selvhjelpsprogram på Internett til personer som sliter med kroniske søvnproblemer..

P4 - 04 Aug 17 kl. 10:57

Ap med plan for å hjelpe unge

Arbeiderpartiet lanserer en storsatsing for å hjelpe unge som sliter psykisk. Under en tale på AUFs landsmøte på Utøya i formiddag, fortalte partileder Jonas Gahr Støre at det er en trist utvikling at mange av landets unge ikke har tro på seg selv eller livet. Han sier at en av partiets viktigste saker framover er å få gjennomslag for en satsing på en rekke tiltak som skal hjelpe de som sliter..

Hegnar.no - 11 Oct 17 kl. 06:27

- Unge menn sliter mest i arbeidsmarkedet

I LOs siste konjunkturanslag fremgår det at selv om nedgangen i arbeidsledigheten fortsetter, sliter særlig unge menn med lite utdannelse på arbeidsmarkedet..

P4 - 17 Jul 17 kl. 08:47

Unge sliter med søvnen

Over 17 000 barn og unge har resept på piller som skal gjøre at de får sove. Av disse fikk hele 13770 barn resept på på søvnhormonet melatonin, skriver VG. Legemiddelet er ikke er godkjent til bruk hos barn og unge.

P4 - 13 Jun 17 kl. 08:14

Vil behandle søvnproblemer på nett

Folkehelseinstituttet vil nå behandle søvnproblemer på nett. I samarbeid med forskere fra Universitetet i Bergen og Univerisitetet i Virginia i USA, har de testet et selvhjelpsprogram og funnet det effektivt i å behandle kronisk insomni. Søvnvansker har blitt et økende folkehelseproblem, og Folkehelseinstituttet opplyser til Dagbladet at de håper å gi et seks ukers behandlingstilbud som et gratis helsetilbud i løpet av kort tid..

P4 - 17 Nov 17 kl. 15:38

Flere dropper sovemedisiner

Nordmenn sover dårligere, men bruker mindre sovemedisin. Stadig flere av oss sliter med søvnproblemer, men nå tyr vi heller til alternativ behandling som lysterapi og kognitiv atferdsterapi fremfor vanedannende medisiner. Folk har blitt mer bevisst på ulempene ved sovemedisin, mener Bjørn Bjorvatn, leder for Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer..

Aftenposten - 17 Aug 17 kl. 19:00

I dag dedikeres store deler av Aftenposten til unge velgere. 16 av dem har vært med i planleggingen

Hvem vet vel bedre hvordan man skal engasjere unge, enn unge selv?.

P4 - 08 Aug 17 kl. 07:41

NHO bekymret for de unge

Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO, mener unge uten jobb må bli regjeringens fremste prioritering. Organisasjonen mener andelen unge mennesker utenfor arbeidslivet er for høy, og uttaler til Dagsavisen at dette representerer store tapte ressurser og en tragedie for den enkelte som ikke får innpass. Rundt 70.

Aftenposten - 04 Aug 17 kl. 21:15

Kjære Aksel. Hvorfor blir så få unge som sliter psykisk, tatt på alvor? Hilsen tenåring

Hvorfor er det så vanvittig vanskelig å få hjelp om en er ung og sliter psykisk?.

P4 - 10 Oct 17 kl. 11:49

Unge menn sliter på arbeidsmarkedet

LO mener det er blitt enda vanskeligere for unge menn med lite utdannelse å få seg jobb. I dag la LO-økonomene fram ferske prognoser om arbeidsmarkedet. Tallene viser blant annet at sysselsettingraten for menn mellom 25 og 29 år med kun grunnskoleutdannelse har falt med 13 prosentpoeng de siste ti årene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Utvider siktelsen mot idrettsprofil

Politiet har nå utvidet siktelsen mot idrettsprofilen fra Oslo som er siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Det opplyser politiet til VG. Mannen i 50-årene er også siktet for bruk av ulovlig arbeidskraft og for falsk forklaring i forbindelse med søknader om opphold i Norge.

P4 - 1 time siden

Utøya-ungdommer sliter med migrene

Ungdommer som overlevde terrorangrepet på Utøya er mer utsatt for hyppig migrene og annen hodepine enn andre ungdommer. Det viser en ny studie fra Oslo universitetssykehus og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Forskerne bak studien er overrasket over omfanget..

P4 - 2 timer siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Meteorologisk institutt advarer om vanskelige forhold på veiene i seks fylker. I Oslo, Akerhus, Vestfold, Østfold, Telemark og Buskerud kan det bli veldig glatte veier og MET anbefalerer bilsiter å la bilen stå..

P4 - 3 timer siden

Nederlag for May

Statsminister Theresa May led nederlag da et knapt flertall i Underhuset i dag krevde garanti om å få siste ord om den endelige brexit-avtalen med EU. 309 av representantene i Underhuset stemte for dette, mens 305 stemte imot..

P4 - 3 timer siden

Norge knuste Russland

De norske håndballjentene er klare for semifinale i VM etter at de slo Russland 34 -17 i kvartfinalen i kveld. Dette er Norges største seier mot Russland noensinne. Norge møter Nederland i semifinalen, som spilles på fredag..

P4 - 4 timer siden

Norske Skog selger fabrikker

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. Det opplyser selskapet i en børsmelding i kveld. Investeringsbanken Evercore har fått oppgaven som rådgiver..

P4 - 5 timer siden

Trusler en fare for demokratiet

Trusler mot politikere og andre offentlige personer i sosiale medier er en grunnleggende fare for demokratiet. Det hevder en britisk rapport. Selskapene som står bak driften av sosiale medier får skarp kritikk i rapporten for å ha vært for trege til å gripe inn mot trusler og beskytte sine brukere..

P4 - 5 timer siden

Skjulte millionkontrakt

Sykkelforbundet har skjult en mediekontrakt verdt millioner for kvinnerittet Ladies Tour of Norway. Det skriver NRK. Sykkelforbundet og TV 2 inngikk i 2016 en avtale verdt ni millioner kroner om vise herrerittene Tour des Fjords, Tour of Norway og NM og Ladies Tour of Norway frem til 2018.

P4 - 6 timer siden

Folk vet ikke at de kjøper falske julegaver

Mange nordmenn vet ikke om julegavene de har kjøpt i år er ekte eller falske. Det advarer Tolletaten, Forbruketrådet og Patentstyret, som nå aksjonerer sammen for å advarer forbrukere. Selv om nettsidene ser profesjonelle og seriøse ut, er de ikke nødvendigvis det, sier seniorrådgiver i Tolldirektoratet, Elisabeth Nettum:.

P4 - 6 timer siden

AP: Enige om skattereform

Representantenes hus og Senatet i den amerikanske Kongressen skal være enige om skattereform. Det melder nyhetsbyrået AP. Reformen vil senke skatten for bedrifter og velstående amerikanere, og vært en kampsak for president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt