Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 19 July, 13:22

Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 12:12

Unge Høyre sier nei til vern av LoVeSe

Med knapp margin har landsmøtet til Unge Høyre stemt ned et forslag om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Unge Høyre, Lofoten, Senja, Høyre, LoVeSe

Dele artikeln

29 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unge, Høyre, sier, nei, til, vernav , LoVeSe
P4 - 13 Apr 18 kl. 07:55

Unge Høyre vil frede Lofoten

Unge Høyre går imot moderpartiet - og vil verne Lofoten, Vesterålen og Senja fra oljeboring. På landsmøtet i 2010 gikk ungdomspartiet inn for konsekvensutredning - et standpunkt som fortsatt står. Men nå sier et flertall i Unge Høyres programkomité at tiden er inne for fredning.

P4 - 02 May 18 kl. 18:09

Bekymringsfullt at unge ikke kan gi førstehjelp

- Det er bekymringsfullt at ikke unge voksne kan nok om førstehjelp. Det sier president Robert Mood i Røde Kors. 7 av 10 unge tør ikke gi førstehjelp i livstruende situasjoner, viser en ny undersøkelse som er utført av Røde kors.

NRK - 23 Jun 18 kl. 16:42

Solberg sier nei til Unge Høyre

Unge Høyre går inn for at lettere narkotika, som hasj og marihuana, skal bli lovlig. – Det vil ikke påvirke Høyres politikk, sier statsminister Erna Solberg. Hun frykter at en slik politikk vil føre til at flere blir rusavhengige..

P4 - 12 Mar 18 kl. 08:22

Vil ha flere til å spise fisk

- Unge må spise mer fisk. Det er budskapet fra fiskeriminister Per Sandberg og Norges sjømatråd, som har satt i gang en kampanje for at unge skal spise fisk tre ganger i uken. På fem år har sjømatkonsumet gått ned med 26 prosent, og fallet har vært størst blant unge under 34 år.

P4 - 03 Jul 18 kl. 07:27

Unge ser lite på TV

Unge mellom 20 og 49 år ser under halvannen time på lineær-TV hver dag. Det viser den siste undersøkelsen til analyseinstituttet Kantar. TV-direktør Morten Wiberg i Carat sier til Dagens Næringsliv sier han tror de yngste TV-seerne vil forsvinne fra tradisjonell TV hvis endringene fortsetter i dagens tempo, men at yngre seere over 50 år vil se på lineær-TV en god stund til..

Hegnar.no - 23 Jun 18 kl. 07:04

FpU advarer Unge Høyre mot å frede Lofoten

FpU-leder Bjørn-Kristian Svendsrud advarer Unge Høyre mot å gå inn for varig vern av LoVeSe. Man må sette kunnskap foran følelser og synsing, sier han..

Dagbladet - 14 May 18 kl. 05:56

Full BSU-krangel: - Den unge eliten får seg bolig uansett

Lederne i Unge Høyre og FpU advarer mot å angripe boligsparing for unge..

P4 - 27 Jun 18 kl. 16:43

Virke: Unge må ikke bli jobbsnobber

Unge må passe på at de ikke blir jobbsnobber. Det mener Vibeke Hammer-Madsen i Virke. En rundspørring de har foretatt viser at bare to av fem bedrifter skal ansette sommervikarer i år.

NRK - 23 Jun 18 kl. 07:08

Solberg avviser Unge Høyre-vedtak

Statminister Erna Solberg sier at det ikke vil påvirke Høyres politikk selv om Unge Høyre på dagens landsmøte skulle vedtå gå inn for full legalisering av all narkotika, samt vern av Lofoten..

DN - 22 Jun 18 kl. 17:52

Over 300.000 unge boligeiere må forberede seg på noe de aldri før har opplevd

Igor Orlov (25) og Anastasia Orlova (24) har akkurat kjøpt sin første bolig og forbereder seg på høyere boliglånsrente til høsten. – Unge har aldri møtt renteøkninger med større gjeld, sier kredittsjef..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 10 minutter siden

Høyere opptakskrav ved NHH

Kravet for å komme inn på siviløkonomstudiet ved NHH er stabilt høye, viser tall fra Samordna Opptak..

Hegnar.no - 15 minutter siden

Mot ny utbytterekord i Coop

Coop ligger an til rekordstort kjøpeutbytte..

Hegnar.no - 45 minutter siden

Nordea-sjefen: - Det viktigste er på plass

Nordea la frem bedre kvartalstall enn ventet torsdag. CEO Casper von Koskull er fornøyd med utviklingen. - Det viktigste er på plass og vi vet hva vi driver med, sier han blant annet i dette intervjuet med Bloomberg..

Hegnar.no - 1 time siden

Japansk stålgigant tiltalt for datajuks

Den japanske stålgiganten Kobe Steel tiltales for å ha forfalsket informasjon om styrken og kvaliteten på sine egne produkter..

Hegnar.no - 1 time siden

Hva er det viktigste hos en leder?

Steve Ballmer var en av de første Bill Gates ansatte i Microsoft, og jobbet i selskapet i 34 år og ledet det i 14 år. Han sier at han var veldig beskjeden, men at noe skjedde på Harvard og ikke minst etter at han begynte i Microsoft. Han sier her at lederskap handler om to ting..

Hegnar.no - 1 time siden

Senterpartiet ber regjeringen fikse krisepakke til bøndene

Krisen i landbruket bør håndteres slik man har gjort under krise i industrien. Mat er helt primært for samfunnet, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

Hegnar.no - 1 time siden

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass i årets hovedopptak til høyere utdanning, 4.176 flere enn i fjor.

Hegnar.no - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse hvis USA innfører «katastrofal» toll på biler

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt