Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 19 February, 17:58

Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 12:12

Unge Høyre sier nei til vern av LoVeSe

Med knapp margin har landsmøtet til Unge Høyre stemt ned et forslag om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Unge Høyre, Lofoten, Senja, Høyre, LoVeSe

Dele artikeln

29 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Unge, Høyre, sier, nei, til, vernav , LoVeSe
P4 - 13 Apr 18 kl. 07:55

Unge Høyre vil frede Lofoten

Unge Høyre går imot moderpartiet - og vil verne Lofoten, Vesterålen og Senja fra oljeboring. På landsmøtet i 2010 gikk ungdomspartiet inn for konsekvensutredning - et standpunkt som fortsatt står. Men nå sier et flertall i Unge Høyres programkomité at tiden er inne for fredning.

NRK - 17 Aug 18 kl. 06:31

«Urovekkende» funn om jod

Hver tredje unge kvinne har kritisk lave jodnivåer, viser en ny studie blant unge kvinner på Øst- og Vestlandet. – Det er urovekkende, sier forsker Sigrun Henjum ved Oslo Met, som mener jod er spesielt viktig for unge kvinner..

DN - 04 Jan 19 kl. 12:47

NHH-professor synes bankenes kamp om unge er trist: – De blir som butikker

Professor ved NHH Tor Wallin Andreassen synes det er trist at norske banker går til priskrig for å vinne de unge. – Bankenes kamp for å nå de unge er intens, sier han. Se listen over de beste lånerentene for unge..

P4 - 02 May 18 kl. 18:09

Bekymringsfullt at unge ikke kan gi førstehjelp

- Det er bekymringsfullt at ikke unge voksne kan nok om førstehjelp. Det sier president Robert Mood i Røde Kors. 7 av 10 unge tør ikke gi førstehjelp i livstruende situasjoner, viser en ny undersøkelse som er utført av Røde kors.

NRK - 23 Jun 18 kl. 16:42

Solberg sier nei til Unge Høyre

Unge Høyre går inn for at lettere narkotika, som hasj og marihuana, skal bli lovlig. – Det vil ikke påvirke Høyres politikk, sier statsminister Erna Solberg. Hun frykter at en slik politikk vil føre til at flere blir rusavhengige..

Dagbladet - 19 Jan 19 kl. 10:29

- Vi har fått vetorett

- Uforståelig, sier sjef ved kvinneklinikk. Unge Høyre og Unge Venstre fortsetter kampen i mot begrensninger i assistert befruktning..

Hegnar.no - 14 Oct 18 kl. 09:16

Unge Venstre parkerer omstridt abortforslag

Unge Venstres landsstyre sier nei til ungdomspartiets leder Sondre Hansmarks forslag om å utvide abortgrensen til 24. uke..

P4 - 12 Mar 18 kl. 08:22

Vil ha flere til å spise fisk

- Unge må spise mer fisk. Det er budskapet fra fiskeriminister Per Sandberg og Norges sjømatråd, som har satt i gang en kampanje for at unge skal spise fisk tre ganger i uken. På fem år har sjømatkonsumet gått ned med 26 prosent, og fallet har vært størst blant unge under 34 år.

P4 - 03 Jul 18 kl. 07:27

Unge ser lite på TV

Unge mellom 20 og 49 år ser under halvannen time på lineær-TV hver dag. Det viser den siste undersøkelsen til analyseinstituttet Kantar. TV-direktør Morten Wiberg i Carat sier til Dagens Næringsliv sier han tror de yngste TV-seerne vil forsvinne fra tradisjonell TV hvis endringene fortsetter i dagens tempo, men at yngre seere over 50 år vil se på lineær-TV en god stund til..

Hegnar.no - 23 Jun 18 kl. 07:04

FpU advarer Unge Høyre mot å frede Lofoten

FpU-leder Bjørn-Kristian Svendsrud advarer Unge Høyre mot å gå inn for varig vern av LoVeSe. Man må sette kunnskap foran følelser og synsing, sier han..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 30 minutter siden

Gruveselskap smadret på børs etter massiv kostnadssprekk

Norske meglerhus fikset i fjor et obligasjonslån på tre milliarder kroner til Nemaska Lithiums gruveprosjekt.Nå har det oppstått et behov for ytterligere 2,5 milliarder i kapital. .

Hegnar.no - 30 minutter siden

- Kunstig intelligens vil ta over disse jobbene

CEO i Citigroup,  Michael Corbat, mener AI kan bety slutten på en rekke serviceyrker innen bank- og finans..

Hegnar.no - 30 minutter siden

- Tviler på at de vil heve renten

Pimco tviler på at den europeiske sentralbanken vil heve renten. .

Hegnar.no - 1 time siden

Innsider på handletur

Blar opp nærmere 200.000 kroner.

Hegnar.no - 1 time siden

Kvartalstall sendte flere aksjer rett ned

Svak nedgang på børsen..

Hegnar.no - 1 time siden

Norwegian-emisjonen godkjent

Godkjent på generalforsamling.

Hegnar.no - 1 time siden

LO krever økning i reallønna

Økt kjøpekraft og reallønnsøkning for alle medlemsgrupper er hovedkravene til LO foran årets lønnsoppgjør – der det også kan bli strid om pensjoner..

Hegnar.no - 2 timer siden

Dette kan bety at vi får en resesjon

- Det har allerede slakket av. Det er en resesjonsaktig fart, sier investeringsdirektør Steen Jacobsen, Saxo Bank. Og det er ikke bare handel, legger han til.

Hegnar.no - 2 timer siden

Aksjene stiger på New York-børsen

Hegnar.no - 2 timer siden

Sentralbanken hever kanskje ikke renten i det hele tatt

Kredittanalytikere og porteføljeforvalter Nicola Mai i Pimco tror at den økonomiske veksten i Europa avtar mye raskere enn de fleste venter og at Den europeiske sentralbanken kanskje ikke kommer til å heve renten i det hele tatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt