NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:27

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:30

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grilstad, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdommer, turmed , vegvals
NRK - 29 Nov 18 kl. 03:10

Ungdommer mistenkt for trusler

Fem ungdommer er mistenkt for trusler om skoleskyting ved Rosenborg skole i Trondheim, skriver Adresseavisen. Flere av dem er under kriminell lavalder. To ungdommer er også mistenkt for ildspåsettelse i et garderobeskap ved skolen i forrige uke..

Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 14:45

Bortskjemte ungdommer trenger ikke å plukke jordbær. Heldigvis. | Helene Skjeggestad

Nyt ferien, ungdommer!.

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 22:15

Ruteknusing og bråk i Bygdøy Allé. Ungdommer løp ut på E18 da politiet dukket opp

Oslo-politiet leter etter rundt 20 ungdommer i 14–15-årsalderen..

Klartale - 07 Nov 18 kl. 15:01

Ungdommer siktet for ran av ungdommer

Politiet i Oslo har pågrepet sju personer. De er siktet for å ha ranet andre unge mennesker..

NRK - 30 Apr 19 kl. 16:07

Ungdommer i slagsmål på Tøyen

Politiet har fått melding om at omlag 40 ungdommer er involvert i slagsmål ved Munch-museet på Tøyen i Oslo.

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer på vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer ved vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:23

Væpnet politi jakter ungdomsgjeng

En mann opereres på sykehus etter en voldshendelse på Stovner i Oslo. Ifølge vitner var det ungdommer i alderen 16–18 år som slo og truet mannen med kniv. To personer er pågrepet, men politiet mener at 10–15 ungdommer kan ha vært involvert..

NRK - 31 Dec 18 kl. 02:22

Innbrudd i fyrverkerikonteiner

Oslo-politiet melder at de har kontroll på et 10-tall ungdommer som har forsøkt å bryte seg inn i en konteiner med fyrverkeri på Mortensrud. De søker med politihunder etter flere ungdommer som løp fra stedet da politiet kom..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 20:15

Kort sagt, mandag 4. juni

Politikeres sykmelding, bysykler, folkeretten, utfordrende ungdommer og engasjerte ungdommer. Dette er dagens kortinnlegg!.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 3 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 5 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt