NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:38

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:30

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grilstad, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdommer, turmed , vegvals
Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 14:45

Bortskjemte ungdommer trenger ikke å plukke jordbær. Heldigvis. | Helene Skjeggestad

Nyt ferien, ungdommer!.

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer ved vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer på vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 20:15

Kort sagt, mandag 4. juni

Politikeres sykmelding, bysykler, folkeretten, utfordrende ungdommer og engasjerte ungdommer. Dette er dagens kortinnlegg!.

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:52

Norske ungdommer nektet innreise til Israel

En gruppe norske ungdommer som skulle på studietur til Israel og Palestina, har fått beskjed om at de ikke får komme inn i landet..

VG - 13 Aug 18 kl. 22:52

Flere bilbranner i Sverige: Mørkkledde ungdommer kastet molotovcocktailer og steiner

Flere mørkkledde ungdommer gikk rundt i Göteborg mandag kveld og antente biler..

VG - 13 Aug 18 kl. 22:52

Flere bilbranner i Göteborg: Mørkledde ungdommer kastet molotovcocktailer og steiner

Flere mørkkledde ungdommer gikk rundt i Göteborg mandag kveld og tente på biler..

Aftenposten - 13 Aug 18 kl. 16:14

Undersøkelse: Skikkeligheten blant norske ungdommer flater ut

Flere ungdommer bryter regler, skulker og røyker hasj. Forskere har sett en tendens de siste årene, og mener vi står ved et brudd i skikkelighetstrenden..

VG - 13 Aug 18 kl. 22:52

Flere bilbranner i Gøteborg i natt: Ungdommer kastet molotovcocktail på biler

Flere mørkkledde ungdommer skal ha gå rundt i Gøteborg mandag kveld og tent på et tyvetalls biler..

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 07:52

NHO-topp: Norske ungdommer er bortskjemte

Det er et stort samfunnsproblem at norske ungdommer er blitt så bortskjemte at de ikke vil ta jobber som svensker vil ha, sier NHO-topp Stein Lier-Hansen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre Emmy-nominasjoner til NRK Super

Redaksjonen ble nominert for serien «Jenter». I tillegg kommer to nominasjoner til «Kroppen min eier jeg». I «Kids: Digital»-kategorien er produksjonsselskapet Bivrost Film nominert sammen med NRK Supers temadager om overgrep – der serien inngikk..

NRK - 30 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 45 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 1 time siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 1 time siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 1 time siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 1 time siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 1 time siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt