NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:38

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:30

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grilstad, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdommer, turmed , vegvals
NRK - 29 Nov 18 kl. 03:10

Ungdommer mistenkt for trusler

Fem ungdommer er mistenkt for trusler om skoleskyting ved Rosenborg skole i Trondheim, skriver Adresseavisen. Flere av dem er under kriminell lavalder. To ungdommer er også mistenkt for ildspåsettelse i et garderobeskap ved skolen i forrige uke..

Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 14:45

Bortskjemte ungdommer trenger ikke å plukke jordbær. Heldigvis. | Helene Skjeggestad

Nyt ferien, ungdommer!.

Klartale - 07 Nov 18 kl. 15:01

Ungdommer siktet for ran av ungdommer

Politiet i Oslo har pågrepet sju personer. De er siktet for å ha ranet andre unge mennesker..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer ved vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

VG - 01 Oct 18 kl. 20:37

Ungdommer herjer på vinmonopol i Oslo-området

I sommer har flere polutsalg fått besøk av truende ungdommer som stjeler og herjer. Politiet tror det kan være snakk om en organisert gruppe..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 20:15

Kort sagt, mandag 4. juni

Politikeres sykmelding, bysykler, folkeretten, utfordrende ungdommer og engasjerte ungdommer. Dette er dagens kortinnlegg!.

NRK - 10 Nov 18 kl. 01:28

Bil med ungdommer av veien

En bil med fire ungdommer har kjørt av veien ved Jarfjorden i Sør-Varanger i Finnmark. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader, men flere av ungdommene har kuttskader, ifølge politiet, som også melder at bilen ligger på taket..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 12:52

Norske ungdommer nektet innreise til Israel

En gruppe norske ungdommer som skulle på studietur til Israel og Palestina, har fått beskjed om at de ikke får komme inn i landet..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 11:47

Ungdommer sprer klinebilder på sosiale medier: – Ulovlig og svært problematisk, sier Datatilsynet

På lukkede kontoer med over 3000 følgere deles snikbilder av ungdommer som kliner på fest..

VG - 13 Aug 18 kl. 22:52

Flere bilbranner i Göteborg: Mørkledde ungdommer kastet molotovcocktailer og steiner

Flere mørkkledde ungdommer gikk rundt i Göteborg mandag kveld og tente på biler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 30 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 2 timer siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 3 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt