VG > Innenriks

Friday, 22 November, 01:17

VG - 09 Mar 19 kl. 04:02

Ungdommer filmer grov vold og bruker det til å true andre

Ungdomsgjenger i Indre Østfold filmer grov vold og bruker det for å vise andre «hva de er i stand til», ifølge politiet..
Les mer på VG


Les mer om:
Indre

Dele artikeln

35 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdommer, filmer, grov, voldog , brukerdet , tilå , true andre
NRK - 05 Oct 19 kl. 06:30

41-åring dømt for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Retten fant det sterkt skjerpende at 41-åringen tidligere er dømt en rekke ganger for vold, skriver BT..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 22:40

Ungdommer filmet vold – ble dømt for medvirkning

Tre menn og en kvinne i 18-19-årsalderen er i Oslo tingrett dømt for vold mot fire andre ungdommer under en fest på Hellerud i Oslo i august 2018..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 10:18

Ungdommer skal ha filmet vold mot kvinne i 80-årene

Fire ungdommer i alderen 14 til 16 år fra Rena etterforskes for blant annet vold mot en kvinne i 80-årene. Politiet ber folk ikke å dele en video av hendelsen..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:25

Tiltalt for grov vold mot dyr

To menn i 30- og 40-årsalderen fra Trøndelag må møte i Fosen Tingrett, tiltalt for grov vold mot dyr. De skal i fjor sommer ha prøvd å slå i hjel en elgokse med biljekk, skriver TV2. Mennene nekter begge straffskyld.

NRK - 14 May 19 kl. 11:17

Dømt for grov vold

To menn er i Kristiansand tingrett dømt for grov vold. Hendelsen fant sted tilbake i september 2017 i en leilighet i sentrum. De to tiltalte brukte en jernstang i utførelsen av volden og var maskert med finlandshetter, ifølge Vennesla Tidende..

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 20:58

Fire ungdommer dømt etter blind vold på hjemmefest i Oslo

Tre menn og en kvinne i 18-19-årsalderen er i Oslo tingrett dømt for vold mot fire andre ungdommer under et fest på Hellerud i Oslo i august 2018..

NRK - 13 Nov 18 kl. 09:29

Innrømmet vold og grov voldtekt

Kvinna fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt, erkjente skyld på alle punkter da rettssaken mot henne startet i Glåmdal tingrett i dag. Hun er fengslet for en lignende sak i Sverige og var 18 år da overgrepene skal ha skjedd..

NRK - 08 Jun 19 kl. 13:04

Mann utsatt for grov vold

En mann ble utsatt for grov vold på Tiller i Trondheim lørdag. Politiet leter etter tre gjerningspersoner. Den fornærmede ble kjørt av gårde med ambulanse for videre behandling, opplyser Trøndelag politidistrikt..

NRK - 04 Apr 19 kl. 07:38

To menn siktet for grov vold

Politiet i Finnmark har arrestert og siktet to menn på 26 og 18 år for grov vold. Sent onsdag kveld tok de seg inn i en bolig i Alta og påførte en mann i 50-årene alvorlige hode- og kroppsskader. De siktede er kjent av politiet fra tidligere..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 17:37

Mann dømt til fengsel for grov vold og trusler

En 24 år gammel mann er dømt til 16 måneders fengsel for grov vold og trusler i Oslo sommeren 2017..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Nye svar fra Hauglie: – Sitter igjen med flere spørsmål enn svar

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) svarte torsdag kveld på nye spørsmål i forbindelse med Nav-skandalen. Freddy André Øvstegård (SV) i Kontrollkomiteen mener at svarene viser at departementet valgte «det behagelige» alternativet da de først fikk saken på bordet..

VG - 3 timer siden

Olav og Harald mister adressen i Bygdøy allé: – Vi føler oss overkjørt

– Det er ingen her som vil at det skal hete det Lambrechts' gate – det er en liten gatestubb, sier Olav Melle, som kjemper mot sin nye adresse..

VG - 6 timer siden

Politiet etterforsker ikke Forsvaret etter våpenlekkasjer

SKIEN/OSLO (VG) Politiet ville ikke hatt kapasitet til å etterforske helheten i det som har foregått i Forsvaret, sier etterforskningsleder Skule Worpvik om operasjon Bonanza..

VG - 8 timer siden

SV mener departementet holder tilbake informasjon i NAV-saken

Kontrollkomiteen fikk tirsdag flere hundre sider med dokumenter, som skal belyse hvordan departementet har håndtert NAV-saken. Men Anniken Hauglie unnlot å svare på ett spørsmål..

VG - 11 timer siden

Oslo-skole: Over 100 elever hjemme etter omgangssyke

Over 100 elever holdt seg hjemme fra Bøler skole også torsdag på grunn av omgangssyke. De fleste elevene går i 1.-4.

VG - 13 timer siden

KrF-topp: Homoterapi-forbud truer trosfriheten

KrFs parlamentariske leder Hans Fredrik Grøvan advarer mot å begå overgrep mot konservative gruppers trosfrihet i spørsmålet om såkalt «homoterapi»..

VG - 16 timer siden

Frp- og SV-topper går sammen for Nord-Norgebanen

De to stortingsrepresentantene Per Willy Amundsen (Frp) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) står bak et forslag til Stortinget som de fremmer sammen torsdag..

VG - 17 timer siden

Gunhild Stordalen tildelt internasjonal pris - forklarer bruddet med Petter

Gunhild Stordalen (40) er tildelt den internasjonale prisen «Global Leadership Awards». Samtidig uttalte hun seg om bruddet med Petter Stordalen (56), melder NRK..

VG - Igår: 23:53

Politidirektøren ga ordre om å stanse koranbrenning dagen før koranbrenningen i Kristiansand

Politidirektoratet sendte fredag ut en ordre til politiet om å gripe inn mot brenning av religiøse symboler. Dagen etter grep de inn mot SIANs koranbrenning..

VG - Igår: 21:06

Politiet henlegger hatkrim-sak mot lesbisk par i Sandnes

Politiet har ikke funnet ut hvem som ramponerte boligen til et lesbisk par i Sandnes i mai. Nå er saken henlagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt