VG > Innenriks

Thursday, 04 June, 16:52

VG - 09 Mar 19 kl. 04:02

Ungdommer filmer grov vold og bruker det til å true andre

Ungdomsgjenger i Indre Østfold filmer grov vold og bruker det for å vise andre «hva de er i stand til», ifølge politiet..
Les mer på VG


Les mer om:
Indre

Dele artikeln

35 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdommer, filmer, grov, voldog , brukerdet , tilå , true andre
NRK - 05 Oct 19 kl. 06:30

41-åring dømt for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Retten fant det sterkt skjerpende at 41-åringen tidligere er dømt en rekke ganger for vold, skriver BT..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 22:40

Ungdommer filmet vold – ble dømt for medvirkning

Tre menn og en kvinne i 18-19-årsalderen er i Oslo tingrett dømt for vold mot fire andre ungdommer under en fest på Hellerud i Oslo i august 2018..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 10:18

Ungdommer skal ha filmet vold mot kvinne i 80-årene

Fire ungdommer i alderen 14 til 16 år fra Rena etterforskes for blant annet vold mot en kvinne i 80-årene. Politiet ber folk ikke å dele en video av hendelsen..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:25

Tiltalt for grov vold mot dyr

To menn i 30- og 40-årsalderen fra Trøndelag må møte i Fosen Tingrett, tiltalt for grov vold mot dyr. De skal i fjor sommer ha prøvd å slå i hjel en elgokse med biljekk, skriver TV2. Mennene nekter begge straffskyld.

NRK - 14 May 19 kl. 11:17

Dømt for grov vold

To menn er i Kristiansand tingrett dømt for grov vold. Hendelsen fant sted tilbake i september 2017 i en leilighet i sentrum. De to tiltalte brukte en jernstang i utførelsen av volden og var maskert med finlandshetter, ifølge Vennesla Tidende..

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 20:58

Fire ungdommer dømt etter blind vold på hjemmefest i Oslo

Tre menn og en kvinne i 18-19-årsalderen er i Oslo tingrett dømt for vold mot fire andre ungdommer under et fest på Hellerud i Oslo i august 2018..

NRK - 13 Nov 18 kl. 09:29

Innrømmet vold og grov voldtekt

Kvinna fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt, erkjente skyld på alle punkter da rettssaken mot henne startet i Glåmdal tingrett i dag. Hun er fengslet for en lignende sak i Sverige og var 18 år da overgrepene skal ha skjedd..

P4 - 25 May 20 kl. 18:56

Barn utsatt for vold av tenåringer

Politiet undersøker to voldshendelser på Ørlandet i Trøndelag i ettermiddag. Flere barn i barneskolealder skal først ha blitt utsatt for vold av ungdommer utenfor en skole. Kort tid etter fikk politiet melding om en person som ble utsatt for vold av flere ungdommer ved en barnehage.

P4 - 24 Jan 20 kl. 10:44

Ett års fengsel for vold

En 20 år gammel mann er dømt til ett års fengsel for grov vold mot en 16 år gammel gutt ved Holmlia skole i Oslo i juni 2017, 16-åringen fikk hjertestans etter å ha blitt slått ned. Han døde etter over én måned i kunstig koma. 20-åringen er ikke dømt for vold med døden til følge, men for grov kroppsskade og for ikke å ha tilkalt nødvendig helsehjelp..

NRK - 08 Jun 19 kl. 13:04

Mann utsatt for grov vold

En mann ble utsatt for grov vold på Tiller i Trondheim lørdag. Politiet leter etter tre gjerningspersoner. Den fornærmede ble kjørt av gårde med ambulanse for videre behandling, opplyser Trøndelag politidistrikt..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Ap sikrer flertall for ny E18 gjennom Bærum – i slanket utgave

Striden om ny E18 fra Lysaker til Høvik i Bærum kan få sin avslutning. Ap går inn for en slankere motorvei, og sikrer flertall på Stortinget..

VG - 1 time siden

Tom Hagen møter ikke til nye avhør

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre nå..

VG - 2 timer siden

Rødt reagerer på demonstrasjonsstopp - henviser til grunnloven

Arrangørene har blitt frarådet fra å avholde demonstrasjoner med mer enn 50 personer ved den amerikanske ambassaden. Bjørnar Moxnes ber regjeringen ta grep..

VG - 5 timer siden

Trøbbel for George Floyd-demonstrasjon i Oslo

Over 15.000 har meldt at de vil delta på en demonstrasjon ved USAs ambassade fredag. Kun 50 personer får delta..

VG - 7 timer siden

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk på Sunde

En Taxisjåfør ble natt til torsdag stukket med en spiss gjenstand av en kunde. Torsdag morgen ble en man pårgepet og siktet for drapsforsøk..

VG - 8 timer siden

Politiutdanningen i USA og Norge: – Kan vanskelig sammenlignes

Mens norske politibetjenter må gjennom et obligatorisk tre-årig utdanningsløp, kan politibetjenter i USA komme fra utdanning som strekker seg fra et par måneder til et par år..

VG - Igår: 16:43

Seks bygninger og en hund tatt av flere jordras i Alta

Flere bygninger og en hund ble skylt på sjøen etter flere jordras ved Kråkneset i Alta onsdag. Politiet har fremdeles ikke gått inn i området grunnet rasfare..

VG - 22 timer siden

PST-sjefen ilagt forelegg for brudd på våpenloven

Hans Sverre Sjøvold oppbevarte tre våpen på sitt eget kontor i syv år. Ett av dem var uregistrert..

VG - Igår: 16:43

Leter etter folk i sjøen etter stort jordras i Alta

Redningshelikopter leter etter folk i sjøen etter et stort jordras i Alta onsdag ettermiddag..

VG - Igår: 16:43

To hus og flere båtnaust tatt av skred

To hus, flere båtnaust og en hund er tatt av et jordskred i Alta onsdag ettermiddag. Politiet kan ikke utelukke at personer også er tatt av skredet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt