NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 12:36

NRK - 24 jan. 21 kl. 02:18

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjerdrum, Romerike, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdom, stoppet, ved, raseti , Gjerdrum
NRK - 25 feb. 21 kl. 18:43

Snøskred i Trøndelag

Et 20 meter bredt snøskred sperrer Fv 6330. Raset har gått ca. 1 km nord for Follafoss, og det står biler på begge sider av raset.

VG - 30 jan. 21 kl. 19:20

Slik fant dronepiloten hunden Zajka i Gjerdrum-raset

GJERDRUM (VG) Jørgen og Anna Sandman måtte etterlate dalmatineren Zajka da de ble reddet opp fra raset i Gjerdrum. Flere timer senere oppdaget Jonas Amundsen en lysende prikk på dronens varmesøkende kamera..

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 10:02

Så gnistregn da raset gikk

I løpet av fire kritiske minutter ble tettstedet Ask rammet av katastrofen som tok ti liv. Nye opplysninger kan fortelle hvordan raset utviklet seg..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:35

Ras i Leikanger i Sogn og Fjordane

Eit større snøskred har gått i Leikanger, på RV 13 Sognefjordvegen. Raset er såpass stort at det er ikkje er kjend om bilar er blitt tekne av raset. Naudetatar er på veg..

NRK - 27 feb. 21 kl. 07:49

Starter sikring etter ras i Halden

Arbeidet med å sikre elvekanten i Halden etter raset torsdag kveld, starter nå i morgentimene. Ifølge Halden kommune skal det være erosjon fra Tista som var årsaken til at jordmasser skled ut og at deler av bryggepromemaden havnet i elva. Rundt 40 beboere i området ble evakuert etter raset..

NRK - Igår: 12:54

Steinras over vei i Salhus

Det har gått et stein- og jordras i Salhus, opplyser politiet. – Raset skal være ca. 50 meter bredt, og det er store steiner i veibanen, sier operasjonsleder Per Algrøy.

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:04

Gjerdrum stopper boligprosjekt

Etter raset som rammet Gjerdrum i romjula, sier kommunen at det har oppstått tvil om kravene til sikkerhet fortsatt er oppfylt på et boligprosjekt på Ask. Prosjektet Vestvang 2 blir derfor stoppet..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 07:00

Det er ikke gøy å være ungdom mer. Hilsen ensom jente (13).

Alt som er gøy, er avlyst. Det er ikke gøy å være ungdom mer..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 19:00

Ungdom i Oslo sliter – langtidsvirkningene kan bli store

Det er vanskelig å se gode grunner til at ungdom i alderen 13–15 år skal behandles likt med elever i videregående skole..

E24 - 31 jan. 21 kl. 14:52

Grønn Ungdom vil flytte taxfree fra fly til tog

Grønn Ungdom vil flytte taxfree-ordningen fra norske flyplasser, og heller tillate taxfree-salg på grensekryssende tog..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-selskap til domstolen

Eit av dei norske dotterselskapa i Norwegian-konsernet har bede Asker og Bærum tingrett om forhandlingar om rekonstruksjon på same måte som morselskapet. Norwegian Air Resources Shared Service Center har 574 administrativt tilsette i sju land..

NRK - 30 minutter siden

Vaksiner til Rwanda og Kenya

Rwanda og Kenya fikk de første leveranser av AstraZeneca-vaksinene onsdag, som et ledd i det globale Covax-samarbeidet som skal sørge for vaksinering i lav- og mellominntektsland. Rwanda mottok 240.000 doser, Kenya fikk 1.

NRK - 30 minutter siden

Innrømmer bombetrussel

En 17 åring fra Sandefjord har i avhør innrømmet at han står bak en bombetrussel mot Sandefjord videregående skole på det sosiale nettverket Jodel. Krimsjef Paal Knutsen sier gutten ikke hadde noen bombe. Politiets jurister skal vurdere reaksjon..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, opplyser European Mediterranean Seismological Centre. Det har ikke kommet meldinger om skader, men ifølge vitner kunne skjelvet kjennes godt i Aten.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, ifølge European Mediterranean Seismological Centre. Det har foreløpig ikke kommet meldinger om skader som følge av skjelvet.

NRK - 1 time siden

BT: Ny mann pågrepet i torpedosak

I går ble tre menn varetektsfengslet, siktet for kidnapping og vold mot en mann i Åsane i Bergen. Mandag ble en fjerde person pågrepet, skriver BT. Politiet mener at mannen ga de tre andre oppdraget om å kreve inn narkopenger fra den fornærmede..

NRK - 1 time siden

Ransforsøk i Porsgrunn

Politiet har etterforska eit ransforsøk, som har skjedd på Narvesen på Porsgrunn jernbanestasjon. Ingen kom fysisk til skade, og mannen fekk ikkje med seg noko. Politiet har ei god skildring av han, og prøvar nå pågriping..

NRK - 1 time siden

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..

NRK - 1 time siden

Bonde risikerer tre års fengsel

Mannen som er tiltalt for grove brudd på dyrevelferdsloven etter tragedien i Målselv i Troms i fjor høst, risikerer inntil tre års fengsel. Det sier politiadvokat Marie Lygre. 80 døde og 11 avmagrede sauer ble i september funnet i et fjøs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt