NRK > Nyheter

Mandag, 10 August, 19:47

NRK - 01 aug. 20 kl. 14:34

Ungdom sendt til sykehus etter fall

En gutt er sendt til Ullevål sykehus etter fall fra en terrasse i Drammen. Politi og ambulanse rykket tidligere i dag ut til boligen etter melding om slåsskamp mellom flere ungdommer. De involverte ungdommene er under 18 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ungdom, sendt, til, sykehus, etter, fall
P4 - 17 mai 20 kl. 12:50

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter en båtulykke i Arendal i dag. Det var to personer om bord i båten, og begge kom seg i land. Skadeomfanget til den personen som er sendt til sykehus er ikke kjent..

P4 - 01 aug. 20 kl. 13:16

To til sykehus etter voldshendelse

To mindreårige er sendt til sykehus etter en voldshendelse i en bolig i Drammen. Politiet rykket ut etter melding om slåsskamper mellom flere ungdom. En av de involverte skal også ha falt flere meter fra en terrasse.

NRK - 14 juli 20 kl. 06:25

Tre sendt til sykehus

Tre personer er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter at en eksplosjonsartet brann brøt ut i et siloanlegg på Toten. Operasjonsleder i politiet, Haagen Løvseth, sier til NTB at en av personene skal ha fått brann- og fallskader..

P4 - 28 juni 20 kl. 07:42

Sloss i Skien

En person er sendt til sykehus og tre andre er letter skadet etter en slåsskamp i Skien i natt. Tilstanden til personen som er sendt til sykehus er ikke kjent. En mann er pågrepet og blir avhørt..

NRK - 30 mai 20 kl. 13:27

Syklist sendt til sykehus

En mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus med mulige skader i ribbein og rygg, etter en trafikkulykke i Oslo gate i Oslo. Ulykken skjedde mellom mannen som syklet og en bilist. Bilistens førerkort er blitt beslaglagt..

P4 - 27 mai 20 kl. 17:09

Sendt til sykehus etter kråkeangrep

En person er sendt til sykehus for å ta stivkrampesprøyte etter at en kråke gikk til angrep i Stockholm sentrum. I følge Aftonbladet skal kråka ha vært svært aggresiv og hakket og angrep personen..

NRK - 14 juli 20 kl. 06:25

Skadde sendt til sykehus

Tre personer er sendt til sykehus og en til legevakt med ukjent skadeomfang etter at en eksplosjonsartet brann brøt ut i et siloanlegg på Toten. Ifølge operasjonsleder i politiet, Haagen Løvseth, skal en av personene ha fått brann- og fallskader..

P4 - 30 mai 20 kl. 23:32

Mann til sykehus etter utforkjøring

En motorsyklist i 40-årene er sendt til sykehus i Ålesund med luftambulanse etter en ulykke på riksvei 15 i Strynevegen i Vestland fylke. Ifølge politiet er det snakk om en utforkjøring. Også en mann er sendt til sykehus etter at en bil havnet av veien i Steinkjer i kveld.

P4 - 07 juli 20 kl. 16:07

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

P4 - 07 juli 20 kl. 23:47

Mann slått ned i Kristiansand

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt slått ned i Kristiansand. Mannen var bevisst da han ble sendt til sykehus, men klagde på smerter i hode, nakke og rygg, opplyser politiet. Politiet mistenker to til tre gjerningspersoner som forsvant fra stedet før politiet kom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FHI med nye reiseråd

FHI anbefaler at Polen, Malta, Island, Kypros og Nederland blir raude land, skriv dei i ei pressemelding. Grunnen er ein auke av smitte i desse landa den siste tida. Anbefalinga gjeld og enkelte regionar i Sverige og Danmark..

NRK - 15 minutter siden

Finland skal teste reisande

Finland vil innføre obligatoriske testar og karantene for reisande frå høgrisiko land, seier ein finsk minister. Avgjeringa kjem etter at 24 av 157 passasjerar på eit fly frå Skopje til Turku testa positivt på frivillige testar for covid-19 i helga..

NRK - 30 minutter siden

785 nye smitta i Frankrike

Franske helsestyresmakter seier det er 785 nye smittetilfelle i landet det siste døgnet. På fredag var talet 2288. Den siste veka har Frankrike hatt 10 800 nye tilfelle av påvist koronasmitte.

NRK - 30 minutter siden

Oljelekkasje i Mauritius har stoppa

Oljelekkasjen i eit japansk skip som har gått på grunn utanfor Mauritius har stoppa, seier Mauritius sin statsminister. Det er store sprekker i skipet, som vil bli øydelagt, seier han. Det er framleis 2000 tonn drivstoff om bord i skipet..

NRK - 30 minutter siden

51 forenkla førelegg i Oslo

Trafikkorpset har hatt kontroll av åtferd på sykkel i Oslo, skriv politiet på Twitter. Dei har skrive 51 forenkla førelegg for køyring på raudt lys. 27 elsyklistar og syklistar og 24 elsparkesyklistar har fått forenkla førelegg..

NRK - 1 time siden

Minst 19 arrestert i Kviterussland

Kviterussisk politi har arrestert minst 19 personar i dag etter den andre dagen på rad med protestar over valresultatet, melder Reuters. Demonstrantar støyte mot politiet etter at Aleksandr Lukasjenko visstnok vant valet igjen etter 24 år med makta..

NRK - 1 time siden

Libanon si regjering går av

Den libanesiske statsministeren Hassan Diab bekreftar at Libanon si regjering går av..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: Nedstenging er dyrt

Danmark sin statsminister Mette Frederiksen seier dei vil gjere særs mykje og gå langt for å unngå ei ny nedstenging til dansk TV 2. Danmark var eit av dei første landa til å stenge ned. Dei siste dagane har smitta spreidd seg raskt i landet..

NRK - 1 time siden

Testsenter opprettast på Sola

Fleire kommunar går saman om å starte eit testsenter for covid-19 på Stavanger lufthavn Sola. Fleire hundre passasjerar kjem til flyplassen frå utlandet kvar dag. Derfor lagar kommunen eit testsenter så raskt som mogleg..

NRK - 1 time siden

Etterlyser pubgjestar i Haugesund

Haugesund kommune ønskjer kontakt med pubgjestar etter at ein bartender har testa positivt for covid-19. Smittevernlege beskriv situasjonen som «uoversiktleg». Bartenderen har vore på utestadene Rabinowitz og Dikselen 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt