NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:48

NRK - 04 feb. 21 kl. 20:58

Ung regissør tildelt pris

Regissøren Benjamin Ree får Nordisk Film Prisen for 2020 for dokumentarfilmen «Kunstneren og tyven». Prisen på 100.000 kroner deles ut av Nordisk Film Fonden. Ree har vært med på å heve kvaliteten og kompetansen i norsk filmproduksjon..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Benjamin Ree, Nordisk Film Prisen, Nordisk Film Fonden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, regissør, tildelt, pris
NRK - 08 jan. 21 kl. 11:32

Rekordår for kvinnelige regissører

I fjor ble det regissert et rekordantall filmer av kvinner i Hollywood, viser en studie fra San Diego State University, melder NTB. Av regissørene til de 100 bestselgende filmene i 2020, var 16 prosent kvinner, en økning på 4 prosent fra 2019..

VG - 15 jan. 21 kl. 15:08

Regissøren: Bertheussen ble heiet fram av andre

Regissør Pia Maria Roll sier til VG at hun føler en enorm lettelse over at politi og domstol har ført Bertheussen-saken fram til en fellende dom..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 11:26

Over 60 millioner kroner tildelt i ny kompensasjonsordning første døgn

I løpet av det første døgnet med ny kompensasjonsordning administrert av Brønnøysundregistrene, ble det tildelt over 60….

E24 - 19 jan. 21 kl. 11:26

Over 60 millioner kroner tildelt i ny kompensasjonsordning første døgn

I løpet av det første døgnet med ny kompensasjonsordning administrert av Brønnøysundregistrene, ble det tildelt over 60 millioner kroner til 290 virksomheter..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Ung mann skal ha blitt skutt - jakter tre antatte gjerningspersoner

BJØLSEN (VG) En ung mann er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politier jakter tre gjerningspersoner som skal ha løpt fra stedet..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Ung mann skutt i Oslo – jakter tre antatte gjerningspersoner

BJØLSEN (VG) En ung mann er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet jakter tre gjerningspersoner som skal ha løpt fra stedet..

NRK - 14 feb. 21 kl. 16:51

Ung mann skadet med skarp gjenstand

Politiet i Oslo søker etter mistenkte på Stovner, etter at en ung mann har blitt skadet med en skarp gjenstand ved Stovner senter. Mannen skal ikke være livstruende skadd, og blir tatt hånd om av ambulanse på stedet..

NRK - 02 mars 21 kl. 21:06

Johansen: – Set pris på orsaking

Byrådsleiar Raymond Johansen seier til NRK at han set pris på at statsminister Erna Solberg har tatt kontakt og beklaga at Statsministeren sitt kontor har vore involvert i eit utspel som går imot regjeringa sitt arbeid. Bakgrunnen er avsløringane om at Solberg sin eigen statssekretær Peder Egseth hjelpte Molde-ordførar Torgeir Dahl kome i kontakt med VG, der han retta krass kritikk mot Oslo si koronahandtering..

VG - 14 mars 21 kl. 22:46

Grammy 2021: Blue Ivy Carter (9) vant pris med mamma Beyoncé

Jay Z og Beyoncés datter Blue Ivy Carter ser ut til å følge i sine berømte foreldres fotspor. Natt til mandag fikk niåringen sin aller første Grammy-pris for rollen i morens musikkvideo «Brown Skin Girl»..

VG - 14 mars 21 kl. 22:46

Grammy: Blue Ivy Carter (9) vant pris med mamma Beyoncé

Jay Z og Beyoncés datter Blue Ivy Carter ser ut til å følge i sine berømte foreldres fotspor. Natt til mandag fikk niåringen sin aller første Grammy-pris for sin deltakelse i morens musikkvideo «Brown Skin Girl»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jemen verst fior barn

Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 2 timer siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 3 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt