Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 18:37

Klartale - 12 aug 22 kl. 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag. Han erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer Vidar Lind Iversen til avisa VG.Politiet leter samtidig etter to andre mistenkte i saken.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Philip Mathew Green, Oslo, Aftenposten, Vidar Lind Iversen, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, mann, siktet, for, drapsforsøk
NRK - 13 sep 22 kl. 17:34

Politiet: Ung person siktet for å ha fabrikkert falske nyheter

En ung person på Sunnmøre er siktet for å ha fabrikkert falske nyheter om trussel rettet mot skoler i Ålesund, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet rykket tirsdag ut til alle videregående skoler i Ålesund etter en trussel på sosiale medier. – En ung person bosatt på Sunnmøre er siktet etter straffeloven § 187, andre ledd for å ha fabrikkert og distribuert falske nyheter om trusselsaken, sier påtaleansvarlig i Møre og Romsdal politidistrikt Jan Roar Gidske.

Klartale - 05 sep 22 kl. 06:00

Vil få flere unge ut i aktivitet

Møte nye venner. Oppleve noe annet enn på skolen. Bra for selvfølelsen.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:02

Ung mann skutt i Oslo

Politiet i Oslo har funnet en ung mann som er skutt på Trosterud i Oslo. Det opplyser politiet til NRK. – For kort tid tilbake fikk politiet melding om at en ung mann var skutt på Trosterud.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Klartale - 18 aug 22 kl. 08:56

Mann siktet for drap på både Tengs og Jørgensen

Noen drepte Birgitte Tengs i 1995. En mann er siktet for drapet. Nå er samme mann siktet for drap på Tina Jørgensen i 2000.

NRK - 20 jun 22 kl. 11:27

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 60-årene er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann på Ensjø lørdag. Det skriver Avisa Oslo. En ung mann ble skutt i foten og sendt til sykehus med alvorlige skader.

NRK - 24 aug 22 kl. 16:29

Politiet ber folk slutte å dele video av ung gutt som utsettes for vold

En Snapchat-video av en gutt som blir utsatt for vold, deles nå på Snapchat. Politiet ber dem som mottar videoen om å ikke dele den videre. – Vi får inn mange tips om en Snapchat-video hvor en ung gutt blir utsatt for vold.

Klartale - 07 sep 22 kl. 10:01

Her ble tre personer knivstukket på to døgn

Vaterlandsparken på Grønland i Oslo tirsdag kveld. En person er knivstukket. Mannen er livstruende skadd.

NRK - 04 aug 22 kl. 10:54

Mann pågrepet for knivstikking i Sandnes

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 20-årene for knivstikkingen i Sandnes på mandag. En person ble alvorlig skadet i knivstikkingen, som skjedde i et hus på Hana i Sandnes. – Mannen er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette, sier politiadvokat Christine Kleppa.

NRK - 28 maj 22 kl. 07:03

Ung mann skadd i UTV-ulykke

I Kautokeino har det vært en trafikkulykke med UTV. Nødetatene er på stedet. – En ung mann har kjørt utfor E45 like nord for tettstedet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 4 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 5 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 6 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 7 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 8 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 8 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 8 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 8 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 9 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com