NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:46

NRK - 03 mars 21 kl. 10:40

Underskudd i offentlig forvaltning

Offentlig forvaltning hadde i 2020 et tap på 112 milliarder kroner, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er 349 milliarder kroner svakere enn året før og det første underskuddet for offentlige finanser siden 1993. Bruttonasjonalinntekten falt 3 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Underskuddi , offentlig, forvaltning
NRK - 16 feb. 21 kl. 06:51

Vil gi offentlig sektor mer lønn

Fagforbundet krever mer til offentlig sektor i årets lønnsoppgjør. Både industrien, varehandelen og finansnæringen endte med langt høyere lønnsvekst enn offentlig sektor i fjor, viser tall fra Teknisk Beregningsutvalg..

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:11

Stort underskudd for SAS

Flyselskapet Sas leverte et resultat før skatt på minus 1,9 milliarder svenske kroner fra november ifjor til januar i år, sammenlignet med et underskudd på minus 1,1 milliarder ifjor. Stengte grenser har tynget flyselskapet..

E24 - 03 mars 21 kl. 09:14

Første underskudd i det offentlige siden 1993: – Dette er prisen for coronaepidemien

Offentlige finanser gikk i fjor med underskudd for første gang siden 1993. – Dette er prisen for coronaepidemien, sier seksjonssjef Pål Sletten i Statistisk sentralbyrå..

NRK - 16 april 21 kl. 12:58

Underskudd for kongehuset

Regnskapet for kongehuset viser et underskudd for 2020 på 64,6 millioner kroner. Årsaken til underskuddet er i hovedsak reduserte overføringer fra staten og betydelige økte kostnader knyttet til et flerårig sikkerhetsprosjekt..

NRK - 20 jan. 21 kl. 06:36

Alibaba-gründer dukket opp igjen

Den kinesiske milliardæren og Alibaba-gründer Jack Ma har vist seg offentlig for første gang på to måneder. Ma har ikke blitt sett offentlig siden han i slutten av oktober anklaget kinesiske myndigheter for å hindre den teknologiske utviklingen..

Dagbladet - 03 feb. 21 kl. 14:25

Denne ordningen må revurderes

De stadige kuttene går utover kvalitet på tjenestene i offentlig sektor. De offentlig ansatte får ikke nyte godt av sine egne ofre. Det er på tide å revurdere ABE-reformen..

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 11:55

Store deler av offentlig sektor lar Google spore deg: – Vi blir dyttet rundt og manipulert

Når du søker offentlig hjelp på nett, kan det gi deg spesialtilpasset reklame fra staten..

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:45

Politiet stenger publikumssentre

Drammen politistasjon stenger publikumssentre for utstedelse av pass, samt forvaltning og utlendingssaker fra i morgen. Fra før har Øst politidistrikt bestemt å stenge tre slike sentre. Dette skal bidra til å slå ned koronasmitten..

NRK - 24 jan. 21 kl. 23:30

Drammens-politiet stenger ikke

Politiet i Drammen varslet ved en feil at publikumssenteret for pass, forvaltning og utlending skulle stenges mandag. – Det er normal drift inntil videre, sier leder ved Stab for kommunikasjon i Sørøst politidistrikt, Anne Malm Monstad til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 30 minutter siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 30 minutter siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 30 minutter siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 30 minutter siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 45 minutter siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 1 time siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 1 time siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt