P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 20:22

P4 - 19 nov. 19 kl. 23:26

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal.
Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham.
Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».
John Christian Elden, bistandsadvokat for Røkke, sier til Nettavisen at han er glad politiet undersøker saken, og at det hadde vært uhørt om påstandene hadde blitt stående..
Les mer på P4


Les mer om:
Kjell Inge Røkke, Jan Erik Iversen, Christer Tromsdal, Tromsdal, Duck, Christian Elden, Røkke, Nettavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, torpedopåstandene
P4 - 04 mai 20 kl. 22:05

- Ikke bevis for Trumps påstander

WHO har ikke sett noen bevis for påstandene som at koronaviruset startet på et laboratorium i Wuhan. Det opplyser Verdens helseorganisasjon. USAs president Donald Trump har tidligere kommet med påstandene, som også har blitt avvist av direktøren for laboratoriumet..

NRK - 09 okt. 19 kl. 13:12

Tromsdal kaller påstander «galskap»

Christer Tromsdal avviste påstandene til tiltalte Iversen om at Røkke ønsket ham fjernet. Han mener at påstandene Iversen kom med i retten i går er «galskap». Iversen sa i går at Røkke ville gi ham 100 millioner kroner for å kvitte seg med Tromsdal.

NRK - 19 okt. 19 kl. 05:39

Stort arbeidspress i Espresso House

Kaffebar-kjeden Espresso House har bedt om møte med Arbeidstilsynet etter at ansatte har meldt om stort arbeidspress og manglende overtidsbetaling, ifølge Dagens Næringsliv. Espresso House skal undersøke påstandene, skriver toppsjef Torodd Gøystdal..

P4 - 30 sep. 19 kl. 19:21

Russland avviser å ha tatt seg inn i Norge

Russland reagerer kraftig på påstandene om at deres spesialstyrker har tatt seg inn på norsk territorium i en øvelse. Forrige uke skrev nettstedet Aldrimer.no at russiske styrker skal ha tatt seg inn på norsk jord, både på fastlandet og på Svalbard.

P4 - 13 nov. 19 kl. 14:24

- DNB brukt til å overføre penger til skatteparadis

En islandsk fiskerigigant skal ha brukt DNB for å overføre penger til skatteparadis på Marshallhøyene. Det kommer frem i en større avsløring flere islandske medier er del av. Ifølge opplysningene er rundt 650 millioner kroner overført gjennom et skallselskap, og deler av pengene skal ha gått til bestikkelser i Namibia.

P4 - 28 sep. 19 kl. 07:19

Alunorte-saken kostet Hydro milliarder

Påstandene om utslipp fra Hydros Alunorte-fabrikk i Brasil, har kostet selskapet 2,4 milliarder kroner. Det opplyser Hydro til Dagens Næringsliv. Påstandene førte til at Hydros Alunorte-anlegg ikke kunne drive for fullt i 19 måneder.

E24 - 19 aug. 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

P4 - 27 jan. 20 kl. 21:57

Undersøker dødsfall i Oslo

Politiet i Oslo gjør undersøkelser etter funn av en død person i en leilighet ved Vulkan i Oslo i dag. Det skriver Aftenposten. Det gjør kriminaltekniske undersøkelser, og åstedsgranskere har jobbet på stedet siden i ettermiddag.

P4 - 06 sep. 19 kl. 08:25

Skal undersøke fjellet nå

Geologer fra NVE er akkurat nå på vei til Veslemannen i Rauma, der de skal undersøke omfanget av det store raset i går kveld. Det må gjøres undersøkelser før det kan gjøres en ny vurdering av rasfaren, og om de evakuerte eventuelt kan flytte hjem, sier sjefgeolog Lars Harald Blikra i NVE..

P4 - 19 des. 19 kl. 09:50

Nye undersøkelser i Hagens hus

Politiet gjennomfører nå i formiddag nye undersøkelser i boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen og hennes ektemann på Lørenskog. Ved 09.30-tiden kjørte flere etterforskere inn på eiendommen, melder VG.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dramatisk nedgang i fisketurisme

Det har vært en dramatisk nedgang i fisketurisme i Norge. I fjor fanget fritidsfiskere 2,5 milloner fisk, men tallet så langt er langt lavere, viser tall fra Fiskeridirektoratet. Stengte grenseoverganger gjør at mange av fisketuristene uteblir.

P4 - 10 minutter siden

Masseslagsmål i Tønsberg

En mann er satt i arresten etter et masseslagsmål i Tønsberg i kveld. Ifølge politiet var det et 30-årslag som gikk over styr. Men ingen skal være skadet.

P4 - 1 time siden

- Ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg i natt er ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet. Det sier hans forsvarer Marius Otterstad til TV 2. Natt til i dag ble tre kvinner knivstukket på tre forskjellige steder av mannen.

P4 - 20 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 1 time siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 1 time siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 2 timer siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 1 time siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 2 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt