P4 > Nyheter

Friday, 06 December, 04:31

P4 - 19 Nov 19 kl. 23:26

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal.
Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham.
Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».
John Christian Elden, bistandsadvokat for Røkke, sier til Nettavisen at han er glad politiet undersøker saken, og at det hadde vært uhørt om påstandene hadde blitt stående..
Les mer på P4


Les mer om:
Kjell Inge Røkke, Jan Erik Iversen, Christer Tromsdal, Tromsdal, Duck, Christian Elden, Røkke, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, torpedopåstandene
NRK - 09 Oct 19 kl. 13:12

Tromsdal kaller påstander «galskap»

Christer Tromsdal avviste påstandene til tiltalte Iversen om at Røkke ønsket ham fjernet. Han mener at påstandene Iversen kom med i retten i går er «galskap». Iversen sa i går at Røkke ville gi ham 100 millioner kroner for å kvitte seg med Tromsdal.

NRK - 19 Oct 19 kl. 05:39

Stort arbeidspress i Espresso House

Kaffebar-kjeden Espresso House har bedt om møte med Arbeidstilsynet etter at ansatte har meldt om stort arbeidspress og manglende overtidsbetaling, ifølge Dagens Næringsliv. Espresso House skal undersøke påstandene, skriver toppsjef Torodd Gøystdal..

P4 - 30 Sep 19 kl. 19:21

Russland avviser å ha tatt seg inn i Norge

Russland reagerer kraftig på påstandene om at deres spesialstyrker har tatt seg inn på norsk territorium i en øvelse. Forrige uke skrev nettstedet Aldrimer.no at russiske styrker skal ha tatt seg inn på norsk jord, både på fastlandet og på Svalbard.

P4 - 13 Nov 19 kl. 14:24

- DNB brukt til å overføre penger til skatteparadis

En islandsk fiskerigigant skal ha brukt DNB for å overføre penger til skatteparadis på Marshallhøyene. Det kommer frem i en større avsløring flere islandske medier er del av. Ifølge opplysningene er rundt 650 millioner kroner overført gjennom et skallselskap, og deler av pengene skal ha gått til bestikkelser i Namibia.

P4 - 28 Sep 19 kl. 07:19

Alunorte-saken kostet Hydro milliarder

Påstandene om utslipp fra Hydros Alunorte-fabrikk i Brasil, har kostet selskapet 2,4 milliarder kroner. Det opplyser Hydro til Dagens Næringsliv. Påstandene førte til at Hydros Alunorte-anlegg ikke kunne drive for fullt i 19 måneder.

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:25

Skal undersøke fjellet nå

Geologer fra NVE er akkurat nå på vei til Veslemannen i Rauma, der de skal undersøke omfanget av det store raset i går kveld. Det må gjøres undersøkelser før det kan gjøres en ny vurdering av rasfaren, og om de evakuerte eventuelt kan flytte hjem, sier sjefgeolog Lars Harald Blikra i NVE..

P4 - 18 Oct 19 kl. 16:06

Vil undersøke alle Bergs etater

Kommunerevisjonen vil undersøke alle etatene til miljø- og samferdselsminister Lan Marie Berg. Det skjer etter avsløringer om 15 000 brudd på arbeidsmiljøloven, melder NRK. Kommunerevisjonen vil undersøke hva hun har visst og hva hun har informert bystyret om..

P4 - 22 Sep 19 kl. 09:39

Skal undersøke terrorangrep

Sri Lanka oppretter nå en kommisjon som skal undersøke terrorangrepet første påskedag. De nye kommisjonen skal ledes av en dommer og har fått i oppdrag å undersøke gruppene som skal stå bak de koordinerte angrepene. Over 250 personer ble drept da ni selvmordsbombere slo til mot flere kirker og hoteller..

P4 - 05 Sep 19 kl. 10:40

Tre sakkyndige skal undersøke Manshaus

Tre sakkyndige er oppnevnt for å gjennomføre den rettspsykiatriske undersøkelsen av terror- og drapssiktede Philip Manshaus. De tre ble oppnevnt av Asker og Bærum tingrett i går. De tre er Rita Lyngved, Anne Lill Ørbeck og Helge Haugerud, skriver Aftenposten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Premier League torsdag kveld

Det er spilt to kamper i Premier League i kveld. Kampen mellom Sheffield United og Newcastle er ferdigspilt og endte 0-2. Kampen mellom Arsenal og Brighton endte 1-2..

P4 - 5 timer siden

Flere fjelloverganger åpnet igjen

Flere fjelloverganger er i kveld åpnet igjen etter at det har vært kolonnekjøring som følge av uvær i flere timer. Det melder Vegtrafikksentralen. Både Hemsedalsfjellet og Aurland-Hol er åpne igjen.

P4 - 6 timer siden

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep

En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Mannen utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med moren til jenta og tilbød henne hjelp med barna. Retten beskriver handlingene som grove og smertefulle.

P4 - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter skyting

Tilstanden til mannen som ble skutt i Trondheim i kveld er alvorlig. Han er skutt flere ganger og har megt alvorlige skader opplyser politiet til NRK. Det var mannen selv som ringte og meldte i fra om skytingen.

P4 - 6 timer siden

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

P4 - 6 timer siden

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld. Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey.

P4 - 6 timer siden

Søker etter savnet mann

Politiet har nå satt i gang en leteaksjon etter den 35 år gamle mannen, Ruben Kanstad, som har vært savnet i Arendal siden 19. november. Det er vitneopplysninger som gjør at politiet nå søker i sjøen rundt Tromøybrua melder Agderposten..

P4 - 6 timer siden

Arbeidskamerater i sorg etter dødsulykke

Arbeidskameratene til mannen i 40-årene som mistet livet på ei bru på Stord i dag tidlig er i sorg etter dødsulykken. To personer satt i en varebil da deler av taket fra et møtende vogntog løsnet og traff varebilen. Sjåføren av varebilen mistet livet.

P4 - 6 timer siden

Trafikkulykke i Svolvær - skadd hentet av helikopter

En person er hentet med redningshelikopter etter at to biler kolliderte ved flyplassen i Svolvær i kveld. Veien er stengt og nødetater jobber på stedet melder politiet på twitter..

P4 - 7 timer siden

Hjelpearbeidere bortført i Nigeria

14 personer, blant dem to hjelpearbeidere fra Røde Kors er bortført i Nigeria. Gruppa Iswap, som har sverget troskap til IS, hevder de står bak bortføringen, melder nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt