NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 11:02

NRK - 08 Jan 20 kl. 07:07

Undersøker flystyrten

Den ukrainske ambassaden i Iran undersøker omstendighetene rundt flyulykken. Det sier den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj, ifølge Reuters. Zelenskyj sender også sine kondolanser til de pårørende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, Volodymyr Zelenskyj, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, flystyrten
NRK - 10 Jan 20 kl. 23:26

Canada med pressemøte om flystyrten

Canadas utenriksminister Francois-Philippe Champagne skal holde pressekonferanse ved midnatt norsk tid om den siste utviklingen i etterforskningen av flystyrten i Teheran onsdag som kostet 176 menneskeliv...

P4 - 18 Jan 20 kl. 16:06

Ukraina får undersøke de svarte boksene

Ukraina skal få undersøke de svarte boksene etter flystyrten der et Ukrainsk passasjerfly ble skutt ned over Iran. Ifølge et lookalt nyhetsbryå Tasnim vil Iran sende de svarte boksene til Ukraina. De svarte boksene skal analyseres i Kiev og ekseprter fra Ukraina, Frankrike, Canada og USA får delta..

VG - 08 Jan 20 kl. 23:01

Tidligere stabssjef i FAA om flystyrten: – Veldig uvanlig

Etterforskerne holder alle muligheter åpne etter den fatale flystyrten. Iran på sin side nekter å utlevere de svarte boksene til Boeing..

NRK - 10 Jan 20 kl. 12:28

– Har fått «viktig data»

USA har gitt Ukraina «viktig data» i forbindelse med flystyrten i Tehran. Det sier USA innenriksminister Mike Pompeo. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier daten vil bli undersøkt av eksperter..

VG - 10 Jan 20 kl. 14:17

Paria (15) og foreldrene var på vei hjem til Sverige - døde i flystyrten i Iran

17 personer som var hjemmehørende i Sverige omkom i flystyrten i Iran. 15 år gamle Paria og hennes foreldre er blant ofrene..

P4 - 09 Jan 20 kl. 08:10

Erklærer landesorg

Ukraina erklærer landesorg etter flystyrten som kostet 176 mennesker livet i Iran i går. Ukrainas president sier han skal snakke med irans president for å komme til bunns i hva som var årsaken til flystyrten. Ifølge en foreløpig rapport fra den iranske etterforskningen forsøkte flyet å snu før det gikk ned, men sendte aldri ut nødanrop..

NRK - 10 Jan 20 kl. 07:38

Krever rask gransking

Sveriges statsminister Stefan Löfven krever en rask gransking av flystyrten i Tehran. Löfven snakket torsdag både med Canadas statsminister og Ukrainas president. Löfven sier Sverige vil bistå ukrainske myndigheter med utredningen av flystyrten..

NRK - 09 Jan 20 kl. 06:29

Ukraina erklærer landesorg

Ukrainas president har erklært landesorg etter flystyrten som kostet minst 170 mennesker livet i irans hovedstad Tehran onsdag. Ukrainas president sier han skal snakke med irans president for å komme til bunns i hva som var årsaken til flystyrten..

P4 - 03 Feb 20 kl. 10:53

Visste at flyet ble skutt ned

Et lydopptak som ble lekket til Ukrainske medier viser at Iran umiddelbart visste at det var et passasjerfly som ble skutt ned av to missiler utenfor Teheran i januar. Lydfilen var en del av bevisene som iranske myndigheter delte med Ukraina etter flystyrten. Nå som lydopptaket er lekket til pressen vil ikke lenger Iran dele bevis med Ukraina i etterforskningen av flystyrten som tok 176 menneskeliv..

P4 - 27 Jan 20 kl. 21:57

Undersøker dødsfall i Oslo

Politiet i Oslo gjør undersøkelser etter funn av en død person i en leilighet ved Vulkan i Oslo i dag. Det skriver Aftenposten. Det gjør kriminaltekniske undersøkelser, og åstedsgranskere har jobbet på stedet siden i ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Iranene bes om å holde seg hjemme

Iranske helsemyndigheter ber nå folk om ikke å forlate hjemmene sine. Oppfordringen kom på statlig fjernsyn, melder Reuters. 15 mennesker er døde i Iran, som er det landet utenom Kina som er hardest rammet..

NRK - 5 minutter siden

80.000 er smittet av covid-19

Tallet på mennesker som er smittet av det nye koronaviruset covid-19 har passert 80.000, ifølge en oversikt. Tallet på døde har passert 2700 og det er meldt om døde i 7 land utenom Kina..

NRK - 30 minutter siden

Jahn Teigen hylles over hele landet

Kondolanser og hyllinger av Jahn Teigen strømmer inn etter nyheten om artistens død. Teigen døde 70 år gammel etter lang tids sykdom..

NRK - 10 timer siden

Henter hjem 1159 fra Gran Canaria

SAS og Norwegian setter inn to fly hver for å hente hjem 1159 værfaste passasjerer på Kanariøyene sent mandag kveld. Flyene skal til Oslo og vil etter planen være fremme sent mandag og i natt norsk tid..

NRK - 15 minutter siden

Sju norske på korona-isolert hotell

Turoperatøren TUI bekrefter at det den siste uka har vært sju norske turister på hotellet som er satt i karantene på Tenerife. Fire av de norske har reist hjem. Tre reiser senere i dag.

NRK - 30 minutter siden

Hotellgjester testes for virus

Hundrevis av hotellgjester på et Tenerife-hotell blir nå testes for koronaviruset covid-19, melder Sky News. Rundt 1000 gjester er isolert på hotellet etter at en italiensk kvinne har testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Svinesundbrua fortsatt stengt

Statens vegvesen anslår at den nye Svinesundbrua kan bli stengt helt til klokka 15 i dag på grunn av oljesøl på svensk side. det er mye kø, men trafikken dirigeres via den gamle brua, melder NRK Trafikk..

NRK - 30 minutter siden

Jahn Teigen hyles over hele landet

Kondolanser og hyllinger av Jahn Teigen strømmer inn etter nyheten om artistens død. Teigen døde 70 år gammel etter lang tids sykdom..

NRK - 45 minutter siden

Domingo er lei for anklager

Stjernetenoren Placido Domingo sier han er virkelig lei seg for anklager om seksuell trakassering som er rettet mot ham, ifølge AFP. Han har tidligere tilbakevist beskyldningene, og trakk seg i høst fra en forstilling på Metropolitan Opera i New York..

NRK - 45 minutter siden

Ferjehøyring på Stortinget kl. 11

Staten gir 20 prosent meir til ferjedrift no enn i 2015, ifølge regjeringa. Helge André Njåstad (Frp) trur likevel ferjefylka er underfinansiert: – Det er feil viss ferjefylka må kutta andre tenester, medan staten betaler togtilbodet i andre fylke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt