NRK > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:45

NRK - 23 May 20 kl. 10:54

Undersøker brannstedet

Politiet undersøker nå campingvognen på Bogstad i Oslo som brant natt lørdag. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent. En person døde i brannnen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bogstad, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøker, brannstedet
NRK - 02 Feb 20 kl. 09:20

Etterforsker husbrann i Skien

Politiet skal undersøke brannstedet i Lundegata i morgen, opplyser politiadvokat Ingrid Wiik til NRK. Brannen starta i et ubebodd hus. Ifølge lokalavisene er naboer redde for at noen har tent på huset og to andre branner den siste uka..

P4 - 01 May 20 kl. 07:14

Bolig brant ned i Rauma

En enebolig i Rauma brant ned til grunnen i natt. Fire voksne og tre barn som bodde i huset kom seg ut på egen hånd, og ingen ble skadet i brannen. Politiet i Møre og Romsdal vil nå gjennomføre kriminatekniske undersøkelser på brannstedet..

NRK - 14 Feb 20 kl. 09:29

To personer får sjekk etter brann

De to personene som bor i huset som brenner i Austre Karmøyveg blir nå sjekket av ambulansepersonell på brannstedet. Strømmen i området er foreløpig slått av..

NRK - 10 Feb 20 kl. 20:54

Plasthallen i Andebu er overtent

Det er ikke meldt om personskader i brannen på et industriområde i Vestfold. Brannmannskaper fra Sandefjord og Tønsberg er i full gang med slukking. De forsøker først og fremst å skjerme en nærliggende hall.

P4 - 25 Apr 20 kl. 18:34

Undersøker dødsfall

Politiet i Bergen undersøker et dødsfall i Fana i dag. En mann ble funnet død i en bolig i ettermiddag. Politiet opplyser til Bergensavisen at det per nå ikke er opplysninger om at det har skjedd noe mistenkelig, men det skal undersøkes for å fastlå dødsårsak og identitet..

NRK - 10 Feb 20 kl. 23:07

Kontroll på brann i plasthall

Brannvesenet har kontroll på brannen i en plasthall i Andebu i Sandefjord kommune. Sikkerhetssonen rundt brannstedet er opphevet. Ti ansatte ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 17 Apr 20 kl. 01:34

Sikkerhetssone rundt brann i Time

Det brenner natt til torsdag i en kafébygning på Undheim i Time kommune i Rogland. Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt brannstedet fordi det befinner seg gassflasker i bygningen, melder Sør-Vest politidistrikt..

P4 - 26 Feb 20 kl. 06:37

Undersøker ikke alle ulykker

Alle hendelser og ulykker på vei, jernbane og sjø- og luftfart blir ikke undersøkt. Statens havarikommisjon bekrefter dette, og begrunner det med mangel på ressurser. Kommisjonen har i dag rundt 60 pågående undersøkelser..

P4 - 19 May 20 kl. 20:44

Ville at boligen skulle undersøkes med en gang

Tom Hagen var frustrert over at det ikke ble gjennomført kriminaltekniske undersøkelser i boligen og undersøke med en gang Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Det melder TV2, som sitter på disse opplysnignene. Øst politidistrikt bekrefter at de gikk i gang med kriminaltekniske undresøkelser to døgn etter at forsvinningen ble meldt inn.

NRK - 07 May 20 kl. 12:43

Undersøker Tom Hagen si hytte

Torsdag er politiet på plass med fleire politibilar på Tom Hagen si hytte på Kvitfjell. – Politiet kan bekrefte at me i dag gjer undersøkingar på Kvitfjell, opplyser politiet til NRK. Det er ikkje klart kva for nokre undersøkingar som vert gjort..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tyskland beklagar USAs uttrekking

Tysklands utanriksminister Heiko Maas seier forholdet til USA er «komplisert». Han beklagar president Donald Trumps avgjerd om å hente heim nesten 10.000 amerikanske soldatar som er utplasserte i Tyskland..

NRK - 15 minutter siden

Nær 30.000 døde i Frankrike

Franske styresmakter melder om 31 nye koronadødsfall siste døgnet. Landet har no registrert 29.142 døde.

NRK - 15 minutter siden

Skadd i slåstkamp i Fredrikstad

Ein mann er køyrd til sjukehus med stikkskadar etter ein slåstkamp i Fredrikstad sentrum. Det skal ikkje vere snakk om trivstruande skader. To personar er arresterte.

NRK - 30 minutter siden

Mexico forlenger ikke oljekutt

Mexico vil ikke forlenge kuttene i oljeproduksjonen som landet ble enig med Opec om i april, opplyser Mexicos energiminister Rocio Nahle ifølge Reuters. Han sier kuttene ikke blir videreført i juli..

NRK - 1 time siden

Rekordstor demonstrasjon i Washingt

Ifølgje Washington Post er folkemengda som er samla ved Det kvite huset og Lincoln-minnesmerket, den største til no. Styresmaktene venter opptil 200.000 menneske til rasismeprotestane.

NRK - 13 timer siden

Flere døde av korona i Russland

Russland har registrert 197 dødsfall som følge av covid-19 det siste døgnet. Det er langt flere enn de 144 som ble registrert døde fredag. I alt har 458.

NRK - 1 time siden

Titusenvis på vei mot Det hvite hus

Ifølgje Washington Post er folkemengden som nå er samlet ved Det hvite hus og Lincoln-minnesmerket, den største til nå. Myndighetene venter opptil 200.000 mennesker til rasismeprotestene.

NRK - 2 timer siden

Britiske kyrkjer skal opne 15. juni

I Storbritannia har regjeringa bestemt at kyrkjer og andre gudshus kan opne att 15. juni etter å ha vore stengde sidan mars. Det blir ikkje lov med store gudstenester, men kyrkjene skal vere opne for einskildmenneske som vil be, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 2 timer siden

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt