Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:09

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 06:25

Undersøkelser av Viking Sky begynner i dag

Politiet, Sjøfartsdirektoratet og havarikommisjonen skal mandag om bord på cruiseskipet Viking Sky for å finne ut hvorfor skipet ble rammet av motorstans..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Viking Sky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøkelserav , Viking, Sky, begynneri , dag
Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 06:43

Undersøkelser av Viking Sky begynner mandag

Politiet, Sjøfartsdirektoratet og havarikommisjonen skal mandag om bord på cruiseskipet Viking Sky for å finne ut hvorfor skipet ble rammet av motorstans..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 06:22

Undersøkelser av Viking Sky begynner mandag

Politiet, Sjøfartsdirektoratet og havarikommisjonen skal mandag om bord på cruiseskipet Viking Sky for å finne ut hvorfor skipet ble rammet av motorstans..

P4 - 27 Jan 20 kl. 21:57

Undersøker dødsfall i Oslo

Politiet i Oslo gjør undersøkelser etter funn av en død person i en leilighet ved Vulkan i Oslo i dag. Det skriver Aftenposten. Det gjør kriminaltekniske undersøkelser, og åstedsgranskere har jobbet på stedet siden i ettermiddag.

P4 - 23 Apr 20 kl. 08:11

25 000 mammografiundersøkelser utsatt

25.000 mammografiundersøkelser er så langt utsatt på grunn av koronapandemien. Tallet på utsatte undersøkelser stiger med 7.

NRK - 29 Mar 19 kl. 13:28

Nye undersøkelser i forsvinningssak

Det har i dag blitt gjort nye tekniske undersøkelser i boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen. – I store etterforskninger er det ikke uvanlig at det oppstår nye spørsmål man må undersøke, sier Øst politidistrikt til NRK. Aftenposten omtalte saken først..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Åtte undersøkelser etter fregattforlis

Det pågår til sammen åtte undersøkelser etter at fregatten KNM Helge Ingstad forliste i Hjeltefjorden i Hordaland i fjor. I dag, akkurat ett år etter at fregatten kolliderte med et tankskip, legger Havarikommisjonen fram sin første delrapport. I tillegg pågår det sju andre undersøkelser, blant annet gransker både politiet og Forsvaret selv hendelsen, skriver Bergens Tidende..

P4 - 19 Dec 19 kl. 09:50

Nye undersøkelser i Hagens hus

Politiet gjennomfører nå i formiddag nye undersøkelser i boligen til savnede Anne-Elisabeth Hagen og hennes ektemann på Lørenskog. Ved 09.30-tiden kjørte flere etterforskere inn på eiendommen, melder VG.

NRK - 20 Jul 19 kl. 09:29

«Viking Sky»-anker trolig skadd

Det ene ankeret til cruiseskipet «Viking Sky», som fikk motorstopp utenfor Hustadvika i mars, ser ut til å ha blitt revet rett av. Det skriver avisa Tidens Krav, som har tatt bilde av ankeret. Havarikommisjonen er ikke ferdige med sine undersøkelser..

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 15:50

«Viking Sky»-rederen beklager

Reder roser besetningen og redningsmannskapene, og varsler egne undersøkelser av hva som har skjedd..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 13:26

Statsadvokaten ber PST gjøre nye undersøkelser i trusselsaken

Det nasjonale statsadvokatembetet sender saken mot Laila Anita Bertheussen tilbake til PST for nye undersøkelser..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt