Dagbladet > Innenriks

Thursday, 04 June, 00:09

Dagbladet - 18 Sep 19 kl. 07:10

Undersøkelse: Klart flertall for å hente hjem norske barn av IS-foreldre

To tredeler av de spurte mener norske barn av IS-krigere bør hentes hjem, viser en fersk undersøkelse gjennomført på oppdrag fra Redd Barna..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
IS, Redd Barna

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UndersøkelseKlart , flertall, forå , hente, hjem, norske, barn, av IS-foreldre
E24 - 01 Mar 20 kl. 12:32

Flertall støtter kraftkabler, ifølge undersøkelse: Men Northconnect-kabelen splitter folket

Et klart flertall av de spurte støtter strømkabler mellom Norge og Europa, men skottlandskabelen Northconnect splitter befolkningen, viser en fersk undersøkelse..

NRK - 15 May 20 kl. 15:22

Flertall i USA sier tester mangler

Tre av fire amerikanere mener USA mangler korona-tester, viser en undersøkelse gjort for tv-kanalen ABC. Et flertall er mot å lempe på smitteverntiltak, men republikanere er for og demokrater mot. Bare 31 % av alle spurte ville sendt barna på skolen..

NRK - 15 May 20 kl. 15:22

Flertall sier korona-tester mangler

Tre av fire amerikanere mener USA mangler korona-tester, viser en undersøkelse gjort for tv-kanalen ABC. Et flertall er mot å lempe på smitteverntiltak, men republikanere er for og demokrater mot. Bare 31 % av alle spurte ville sendt barna på skolen..

P4 - 26 May 20 kl. 10:18

- Ligger an til flertall for endringer

Det blir jevnt, og det er fortsatt usikkert - men den siste tellingen NRK har foretatt viser at det ligger an til å bli flertall for en liberalisering av bioteknologiloven. Om enslige kvinner skal få assistert befruktning er det punktet som ser ut til å få det tetteste resultatet. 87 ja- mot 82 nei-stemmer, ifølge statskanalens undersøkelse.

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 08:19

Knusende dom fra velgerne

Kun fire av ti høyrevelgere støtter Ernas beslutning om å hente den terrorsiktede IS-kvinnen hjem. Det viser en undersøkelse laget av Kantar for TV 2 tirsdag..

P4 - 23 Jan 20 kl. 11:39

Folket støtter statsministeren

Regjeringens beslutning om å hente hjem den terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn støttes av folket. En undersøkelse Respons Analyse har gjort for VG svarer 57 prosent av velgerne at de er enig i avgjørelsen om hjemhenting. 28 prosent svarer at de ikke gjør det.

NRK - 30 Mar 20 kl. 10:09

Stor undersøkelse om smitteveier

Siden fredag kveld har over 80.000 svart på en ny undersøkelse som skal kartlegge smitteveiene til koronaviruset. Hensikten er å sammenligne vanene til folk med og uten koronasmitte..

P4 - 05 Mar 20 kl. 14:18

Solberg: – Ikke overraskende med flertall for oljeproduksjon

– Det er ikke overraskende at det er flertall blant folket for fortsettelse av oljeproduksjonen. Det sier statsminister Erna Solberg, som i dag deltok på årskonferansen til foreningen Norsk olje og gass. I en ny undersøkelse fra foreningen svarer sju av ti nordmenn at det er viktig å opprettholde olje- og gassindustrien..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 09:52

Stort flertall for jernbane til Finnmark

Flere enn sju av ti deltakere i en fersk undersøkelse stiller seg positive til å bygge Nord-Norgebanen til Tromsø og videre til Finnmark..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 08:58

Flertallet sier ja til vindmøller

Det har vært stormfulle protester mot utbygging av nye vindmølleparker den siste tida, men i en fersk undersøkelse svarer et flertall at de er for. Med visse forbehold..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Hagens barn tar oppgjør med politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold..

Dagbladet - 5 timer siden

Utvider åpningstidene

Vinmonopolets får nye åpningstider, etter dagens votering i Stortinget..

Dagbladet - 7 timer siden

Seks bygninger tatt av skred

Flere hytter og hus er tatt i et stort jordras ved Kråkneset i Alta. Raset er mellom 500 og 700 meter langt, opplyser politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Hytte, hund og hus på havet

En hund og flere bygninger skal være tatt i et stort jordras ved Kråkneset i Alta..

Dagbladet - 8 timer siden

Avhøret avbrutt før det begynte

Forsvareren beskriver Tom Hagen som «preget» og «ikke i god form». Politiet beskriver den drapssiktede milliardæren som «litt pjusk»..

Dagbladet - 9 timer siden

Mener de har funnet nye bevis

Lagmannsretten sier ja til at politiet får ransake Tom Hagens hjem i Sloraveien 4. Politiet mener de har funnet nye bevis der..

Dagbladet - 9 timer siden

Får ransake Hagen-boligen

Lagmannsretten forkaster anken om ransaking i Sloraveien 4..

Dagbladet - 11 timer siden

Studie: Blodtype beskytter mot corona

En omfattende studie har for første gang funnet en sammenheng mellom blodtype og sannsynligheten for alvorlige lungesykdommer ved covid-19..

Dagbladet - 12 timer siden

Farevarsel om regn i Sør-Norge

Meteorologisk institutt sender ut gult farevarsel om nedbør for flere områder i Sør-Norge fredag. Helgas værvinnere finner man sannsynligvis i Trøndelag og Nord-Norge..

Dagbladet - 12 timer siden

Avhøret av Hagen avbrutt

- Han er sterkt preget av å være siktet i saken, sier advokat Mikkel Toft Gimse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt