Aftenposten > Utenriks

Lørdag, 26 September, 04:23

Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 08:17

Undersøkelse: 14.000 studenter ruser seg for å fremme egne skoleprestasjoner

En fersk undersøkelse viser at én av 20 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsku..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Undersøkelse, 14.000, studenter, ruser, seg, forå , fremme, egne, skoleprestasjoner
NRK - 27 nov. 19 kl. 06:02

14.000 studenter ruser seg

En fersk undersøkelse viser at 14.000 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsko.

P4 - 22 mai 20 kl. 07:29

Vil avsløre eksamensfusk blant studenter

Handelshøyskolen BI kaller inn studenter for å avdekke eksamensfusk. Onsdag sendte ledelsen ut en melding der de skriver at de fra neste uke vil kalle inn både tilfeldige studenter og studenter til mistenker at har fusket til muntlige høringer, skriver Dagens Næringsliv. Leder ved BI studentorganisasjon, Jonas Økland, sier mange studenter reagerer på at skolen skal ta stikkprøver av studenter som ikke har jukset..

P4 - 15 juni 20 kl. 10:53

Studenter får utsatt frist for å søke om tilleggslån

Studenter får nå utsatt frist for å søke om tilleggslån. Fristen var egentlig satt til i dag, 15. juni, men utvides til 30.

P4 - 20 aug. 19 kl. 20:43

Studenter dopet ned

Flere studenter skal ha blitt dopet ned under fadderuka i Oslo. I dag har fadderstyret ved BI i Oslo lagt ut en advarsel på Facebook der de ber studenter være ekstra oppmerksomme, fordi dette kan potensielt være livstruende. Politiet i Oslo sier til TV2 at de ikke har fått inn noen anmeldelser så langt, men oppfordrer studenter som har opplevd dette om å gjøre det..

P4 - 13 nov. 19 kl. 20:28

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 14 nov. 19 kl. 11:39

NTNU ber studenter reise hjem

Også NTNU ber nå sine studenter i Hongkong om å forlate byen som følge av den pågående uroen. Dermed følger de samme råd som Universitet i Bergen ga sine studenter i går. Utenriksdepartementet endret i går reiserådet sitt til Hongkong, og ber norske studenter i byen om å gjøre en forløpende vurdering av sikkerheten..

P4 - 06 juli 20 kl. 23:35

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 11 aug. 20 kl. 14:55

Studenter: – Forstår kritikken

Studenter og faddere forstår at de får gjennomgå. Og kritikken har haglet fra mange hold etter at tusenvis av studenter landet over har startet fadderukene med det som ikke alltid vitner om gode smitteverntiltak. Studenter og faddere på gaten i Oslo forstår kritikken..

P4 - 21 aug. 20 kl. 08:46

500 studenter i hjemmekarantene

Rundt 500 studenter i Bergen har fått beskjed om å være hjemme i karantene etter at to studenter har testet positivt for koronaviruset. Flere studenter skal også ha fått symptomer på covid-19. Til VG sier instituttleder ved Høgskolen på Vestlandets campus Bergen at all undervising avlyses til de får oversikt over situasjonen..

P4 - 31 aug. 20 kl. 09:40

-Studenter vil få problemer

Mange studenter med sosial angst kan få problemer med å komme tilbake til vanlig undervsning. Det sier høyskolelærer ved Noroff Tom Drange som skriver doktorgradsavhandling om sosial angst blant IT-studenter som har digital undervsining. Han frykter at mange vil gå på en skikkelig smell når den digitale undervisningen nå byttes tilbake til normal undervisning igjen.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt