NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:50

NRK - 02 des. 19 kl. 16:13

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for hele landet utenom Finnmark i morgen. Meteorologene anbefaler fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme, og bilister til å beregne ekstra god tid..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Underkjølt, regni , morgen
NRK - 02 des. 19 kl. 16:04

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for Buskerud for natten. Meteorologene anbefaler derfor fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme på is, og bilister oppfordres til å beregne ekstra tid..

VG - 10 okt. 19 kl. 22:46

Pass på! Fra fredag morgen kan det bli underkjølt regn i indre strøk på Østlandet

Regn etterfulgt av klarvær og minusgrader kan være en skummel kombinasjon. Meteorologene har derfor sendt ut gult farevarsel for underkjølt regn i Telemark og Buskerud..

NRK - 08 des. 19 kl. 09:42

Advarer mot varierende kjøreforhold

Politiet i Trøndelag oppfordrer bilister i fylket om å være forsiktig. Flere steder er det underkjølt regn på vegene, skriver Adresseavisen, som har snakket med operasjonslederen søndag morgen..

Aftenposten - 20 des. 19 kl. 06:47

Svært glatte veier. Buss frontkolliderte med bil ved Eidsvoll

Underkjølt regn gir svært utfordrende kjøreforhold på veiene fredag morgen. Ved Eidsvoll har en buss frontkollidert med en personbil..

P4 - 22 des. 19 kl. 18:06

Kan bli ubehagelige føre hjem til jul

Mange har reist på juleferie denne helgen, men også morgendagen, lille julaften, er en stor utfartsdag - og da kan det bli utfordrende kjøreforhold flere steder. Det er sendt ut eget farevarsel for Trøndelag - underkjølt regn er problemet der - og varselet gjelder både i dag og i morgen. Men også de som skal over fjellet må være obs, sier Charalampos Sarchosidis ved Meteorologisk institutt..

P4 - 11 okt. 19 kl. 05:13

Farevarsel i Telemark og Buskerud

Det er fare for underkjølt regn i Telemark og Buskerud nå i morgentimene, og utover formiddagen. Det er minusgrader i indre strøk, samtidig som det kommer regn. Fordi det er første gang det skjer i år, og folk kan bli overrasket, har Meteorologisk institutt sendt ut farevarsel..

NRK - 03 juni 20 kl. 15:00

Mye regn i sør ventes før helgen

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for mye regn på Sørlandet, samt i Telemark, Vestfold og Buskerud. Fra i fredag morgen skal det falle opptil 60 mm regn på ett døgn..

P4 - 02 des. 19 kl. 11:47

Farevarsel for hele landet

Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel for hele landet. Det er varme luftmasser som inntar Norge i natt - og da er det fare for underkjølt regn som fryser på bakken. Det starter sør i landet i kveld og når Nord-Norge i løpet formiddagen i morgen..

Dagbladet - 02 des. 19 kl. 12:11

Gult farevarsel: Venter trafikkaos

Kuldegradene forsvinner, men underkjølt regn kan gi svært vanskelige kjøreforhold på Østlandet tirsdag..

P4 - 14 feb. 20 kl. 11:36

Farevarsel i sør

Det er ventet mye regn på sør og vestlandet i morgen og søndag. I løpet av 12 timer fra i morgen ettermiddag kan det komme opp mot 80 milimeter regn i deler av Agder, Rogaland, Sunnhordland og Hardanger. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann som ble skadet i en arbeidsulykke i Grimstad i dag, er alvorlig skadet, men stabil. Mannen kom i klem mellom rammen og planet på en tilhenger med tipp. Han ble fraktet til sykehus med luftambulanse..

NRK - 4 minutter siden

Problemer med Spotify løst

Musikkstrømmetjenesten Spotify skriver på Twitter at problemene med å åpne appen nå skal være løst..

NRK - 15 minutter siden

Italias BNP vil falle 9,5 prosent

Italias bruttonasjonalprodukt (BNP) ligger an til å krympe med 9,5 prosent dette året, opplyser sentralbanken i sin kvartalsrapport. BNP er et uttrykk for verdien av et lands samlede varer og tjenester..

NRK - 15 minutter siden

Hagia Sofia ikke lenger museum

Tyrkia har fjernet landemerket Hagia Sofias status som museum. Dermed banes veien for at den kan omgjøres til en moske igjen.Tyrkias høyeste administrative domstol har annullert en bestemmelse fra 1934 som gjorde landemerket i Istanbul til et museum..

NRK - 30 minutter siden

Avskoging økt med 25 prosent

Avskogingen i den brasilianske delen av Amazonas-regnskogen har økt med 25 prosent i første halvdel i år sammenlignet med samme periode i fjor. 3.069 kvadratkilometer skog ble hogd i denne perioden, viser tall fra myndighetene fredag..

NRK - 1 time siden

En omkom da småfly styrtet

En person er bekreftet omkommet i flyulykken i Meråker. En annen person er fløyet til St. Olavs Hospital med alvorlige skader.

NRK - 1 time siden

123 henrettet i Iran så langt i år

Minst 123 personer er henrettet i Iran i løpet av de første seks månedene i år. Bare 36 av dem har vært omtalt av lokale medier eller myndigheter. Én av henrettelsene ble gjort offentlig, ifølge en rapport fra Iran Human Rights (IHR)..

NRK - 1 time siden

Nederland ta Russland til EMD

Nederlands utenriksminister sier de vil klage Russland inn for den Europeiske Menneskerettsdomstolen for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014, melder AFP. Alle de 298 passasjerene om bord døde..

NRK - 1 time siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner setemerking gradvis på setene i togene på Østlandet, inkludert Gjøvikbanen, opplyser de på sine nettsider. De vil også fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen, Bergen-Bergen og Voss-Myrdal..

NRK - 1 time siden

WHO-eksperter på vei til Kina

En epidemiolog og en dyrehelsespesialist fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er på vei til Kina for å undersøke koronavirusets opphav. De to ekspertene vil være i Beijing over helgen mens de gjør grunnarbeidet for et større oppdrag i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt