NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 17:41

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:13

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for hele landet utenom Finnmark i morgen. Meteorologene anbefaler fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme, og bilister til å beregne ekstra god tid..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Underkjølt, regni , morgen
NRK - 02 Dec 19 kl. 16:04

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for Buskerud for natten. Meteorologene anbefaler derfor fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme på is, og bilister oppfordres til å beregne ekstra tid..

VG - 10 Oct 19 kl. 22:46

Pass på! Fra fredag morgen kan det bli underkjølt regn i indre strøk på Østlandet

Regn etterfulgt av klarvær og minusgrader kan være en skummel kombinasjon. Meteorologene har derfor sendt ut gult farevarsel for underkjølt regn i Telemark og Buskerud..

NRK - 08 Dec 19 kl. 09:42

Advarer mot varierende kjøreforhold

Politiet i Trøndelag oppfordrer bilister i fylket om å være forsiktig. Flere steder er det underkjølt regn på vegene, skriver Adresseavisen, som har snakket med operasjonslederen søndag morgen..

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:13

Farevarsel i Telemark og Buskerud

Det er fare for underkjølt regn i Telemark og Buskerud nå i morgentimene, og utover formiddagen. Det er minusgrader i indre strøk, samtidig som det kommer regn. Fordi det er første gang det skjer i år, og folk kan bli overrasket, har Meteorologisk institutt sendt ut farevarsel..

P4 - 02 Dec 19 kl. 11:47

Farevarsel for hele landet

Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel for hele landet. Det er varme luftmasser som inntar Norge i natt - og da er det fare for underkjølt regn som fryser på bakken. Det starter sør i landet i kveld og når Nord-Norge i løpet formiddagen i morgen..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 12:11

Gult farevarsel: Venter trafikkaos

Kuldegradene forsvinner, men underkjølt regn kan gi svært vanskelige kjøreforhold på Østlandet tirsdag..

P4 - 09 Sep 19 kl. 14:47

Fare for flom

I dag skinner solen og valgvæet er godt, men i morgen blir det vått på Østlandet. Meteorologisk institutt har nettopp sendt ut gult farevarsel for flom.. Det er meldt svært mye regn på få timer, særlig i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold .

VG - 11 Nov 19 kl. 15:50

Meteorologene: Ventes mer nedbør og vanskelige forhold

Snøfokk, nullføre og fare for underkjølt regn: Meteorologene advarer mot lite hyggelige kjøreforhold tirsdag..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:31

NAF oppfordrer folk til å la bilen stå

Folk må i dag vurdere å la bilen stå. Det mener NAF. Det er varslet underkjølt regn i hele Norge utenom Finnmark i dag, noe som kan gi svært glatte veier.

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:34

Glatte vegar fører til kaos

Underkjølt regn gir spegelblanke vegar fleira stader i landet. I Skien er minst fire bilar involverte i ein kjedekollisjon, og politiet advarer om svært glatte vegar i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann kritisk skadd etter påkjørsel

En mann fraktes til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt mens han krysset en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 1 time siden

Lover Brexit-avstemning før jul

Boris Johnson lovet lørdag at parlamentet skal stemme over en Brexit-avtale før jul, melder AP. De konservatives flertall etter valget gjør at avstemningen sannsynligvis blir en formalitet, og britene forlater dermed EU innen 31. januar..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner mot Salvini i Roma

Tusenvis demonstrerte i Roma lørdag mot Italias opposisjonsleder Matteo Salvini og hans ytre høyre-parti Ligaen, melder NTB. Sardinbevegelsen, en protestbevegelse som er mot Salvinis strenge innvandringspolitikk, sto bak demonstrasjonen..

NRK - 1 time siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 1 time siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 1 time siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 1 time siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 2 timer siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 2 timer siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt