Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:39

Dagbladet - 10 sep. 20 kl. 22:13

Underdrev coronafaren: - Kan være strategi

Presidenten sier at han underdrev coronafarene for ikke å skape panikk. Politiske motstandere og medisinske eksperter er rasende - men Trumps egne velgere bryr seg neppe, tror USA-ekspert..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trumps, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Underdrev, coronafarenKan , være, strategi
E24 - 14 sep. 20 kl. 18:57

Feds farlige strategi

Dersom den amerikanske sentralbanken følger sin nye strategi, kan det påføre både USA og resten av verden betydelig økonomisk skade..

NRK - 12 okt. 20 kl. 18:47

WHO ut mot flokkimmunitet-strategi

Å la koronaviruset få herje fritt med mål om å oppnå flokkimmunitet er ein uetisk strategi, seier direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdas helseorganisasjon måndag. Ifylgje Tedros har denne strategien vorte føreslege av enkelte..

NRK - 16 okt. 20 kl. 08:56

Ny strategi for barnefattigdom

Med en ny strategi på 65 tiltakspunkter håper regjeringen å gi barn i familier med lav inntekt en bedre hverdag og hindre at fattigdom går i arv. Rundt 111.000 barn vokser i dag opp i familier med vedvarende lav inntekt i Norge..

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:53

Strategi for å beholde Skottland

Det konservative regjeringspartiet i Storbritannia legger en strategi for å hindre skotsk uavhengighet. De vil utsette eller unngå en ny folkeavstemning, melder Bloomberg. De frykter at Nasjonalistpartiet får flertall i Skottlands parlament neste år..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 16:51

Nekter for ny strategi

Hele poenget med Norges strategi er å slå ned smitte lokalt. Mandag kunngjorde statsminister Erna Solberg nye nasjonale tiltak som også rammer områder uten særlig smittespredning..

E24 - 07 sep. 20 kl. 07:17

E24-podden: Corona tar ikke knekken på fornybar

Statkraft er ute med fremtidsprognosene sine for energiforbruk, klimaomstilling og investeringer. Hva gjør coronapandemien med investeringene, kan vi unngå at strømmen går i svart som i California og hvor lenge vil norsk gass være en reserveløsning for Europa? Strategi- og analysedirektør Henrik Sætness i Statkraft er med oss i studio..

P4 - 07 sep. 20 kl. 06:14

Sverige bedre enn Norge

For første gang ligger Sverige bedre an enn Norge når det gjelder koronasmitte. Etter flere store utbrudd her i landet den siste tiden, hadde Sverige lavere tall på smittetilfeller enn Norge i helgen. Trenden er også klart synkende for Sverige, mens den er økende for Norge og Danmark.

VG - 10 sep. 20 kl. 15:12

Trumps strategi rakner

Nye avsløringer om Donald Trumps håndtering av pandemien er det siste presidenten trenger i innspurten av valgkampen. Og han rammes av sine egne ord..

P4 - 10 sep. 20 kl. 16:04

- Svensk strategi har fungert bra

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell mener Sveriges koronastrateg har fungert bra. På spørsmål fra norsk TV 2, om den svenske strategien har vært bedre enn den norske, svarte Tergnell at det vil vise seg på sikt, og at svenskene vil holde seg til modellen de har valgt. Sverige har over 86.

VG - 10 sep. 20 kl. 22:01

Liverpool-sjef Klopp: Vi kan ikke plutselig gjøre det samme som Chelsea

Jürgen Klopp fastslår at Liverpool ikke kan endre strategi over natten og plutselig gjøre storhandel, som Chelsea har gjort i dette overgangsvinduet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

- Du aner ikke hva du får

Tollvesenet har gjort flere funn av corona-tester for hjemmebruk. - Kan være falske, advarer seksjonssjef Lars Teigen..

Dagbladet - 1 time siden

- Det er ikke greit!

Fortsatt kjører noen rett forbi testsenteret på Svinesund. Frp-leder Siv Jensen synes ikke at det er greit..

Dagbladet - 1 time siden

Mutasjon kan ha flere inngangsporter

- Vi vet fortsatt ikke hvordan denne varianten kom inn til kommunen, sier ordfører i Nordre Follo, Hanne Opdan..

Dagbladet - 2 timer siden

- Avstand blir viktigere

Dersom vi får en situasjon med stor spredning av mutert virus i Norge kan det være at rådene om avstand, munnbind og andre smitteverntiltak må revurderes, sier Espen Nakstad..

Dagbladet - 4 timer siden

Kjører rett forbi testsenter

Tre uker etter at obligatorisk testing ved ankomst til Norge ble iverksatt, kjører bilister fortsatt rett forbi testsenteret på Svinesund..

Dagbladet - 7 timer siden

Hevder hun ikke ble med Trump

Donald Trump har åpnet kontor i Florida. Nå planlegger han framtida si, men det er uten hjelp av to av hans mest pålitelige medhjelpere, ifølge Politico..

Dagbladet - 11 timer siden

Disse avgjør Trumps skjebne

Representantenes hus overleverte natt til tirsdag tiltalen mot USAs 45. president Donald Trump. Nå er det opp til Senatet å avgjøre om Trump dømmes eller frikjennes..

Dagbladet - 12 timer siden

Coronaprotester i Nederland - kaster fyrverkeri

Nye opptøyer har brutt ut i Nederland der sinte demonstranter protesterer mot coronarestriksjoner for tredje kveld på rad..

Dagbladet - 14 timer siden

- Ikke vær redd for å bo på kvikkleire

Politiet jobber for å finne ut hvorfor store deler av Gjerdrum raste i romjula. Samtidig vil en kvikkleire-ekspert få folk til å slappe av: - Det skal være trygt å bo på kvikkleiregrunn i Norge..

Dagbladet - 14 timer siden

Utvider rettigheter til homofile og transpersoner

President Joe Biden signerte en utvidet beskyttelse mot diskriminering av LHBT-personer. Et viktig signal, mener USA-ekspert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt