P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:28

P4 - 23 May 20 kl. 18:50

Under hundre døde per døgn i New York

84 personer er døde som følge av koronaviruset det siste døgnet i New York.
Det er første gang siden slutten av mars at delstaten har hatt færre enn hundre døde på 24 timer.
New York er langsomt i ferd med å trappe ned de omfattende smitteverntiltakene.
Totalt er det registrert over 29.000 dødsfall i New York..
Les mer på P4


Les mer om:
New York, York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Under hundre, døde, per, døgni , New, York
NRK - 09 Feb 20 kl. 18:27

Fleire hundre flyavgangarkansellert

To av Europas største flyplassar, i Frankfurt og Amsterdam, har begge kansellert meir enn hundre flygingar som følgje av uvêret som råka kontinentet søndag, melder CNN..

NRK - 22 May 20 kl. 22:08

Hundre sesongarbeidere til Italia

Over hundre marokkanske sesongarbeidere har ankommet Italia for å hjelpe til med innhøstingen. Arbeiderne har reist via en såkalt «reisekorridor», melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 09 Feb 20 kl. 18:27

Fleire hundre flygingar kansellert

To av Europas største flyplassar, i Frankfurt og Amsterdam, har begge kansellert meir enn hundre flygingar som følgje av uvêret som råka kontinentet søndag, melder CNN..

Klartale - 20 Apr 20 kl. 08:45

Hundre kommuner uten korona-smitte

Nesten hundre kommuner i Norge har fortsatt ingen som er smittet av viruset korona..

NRK - 23 Mar 20 kl. 07:23

Hundre leger koronafast på skip

Hybridskipet Roald Amundsen er på vei til Falklandsøyene etter på ha blitt nektet å legge til i Chile. Om bord er over hundre australske leger, tannleger og medisinske eksperter. Skipet har allerede stått i flere dager, melder The Guardian..

NRK - 23 May 20 kl. 18:39

Under hundre døde i New York

Delstaten New York har siste døgn hatt 84 dødsfall som knyttes til covid-19. Det er første gang siden slutten av mars at det meldes om færre enn hundre døde. Det opplyste delstatens guvernør Andrew Cuomo lørdag, ifølge New York Times..

P4 - 28 Mar 20 kl. 11:13

Har fått flere hundre hatmeldinger

Advokat Brynjar Meling tar nå et oppgjør med personer som i lang tid har truet og trakassert ham for jobben han har gjort som forsvarer for mulla Krekar. Etter at mullaen ble utlevert til Italia denne uken, har Meling mottatt flere hundre hatmeldinger.

P4 - 09 Mar 20 kl. 15:46

Nordic Choice permitterer flere hundre

Flere hundre ansatte ved Petter Stordalens Nordic Choice-hoteller blir permittert. Det melder Dagens Næringsliv. Toppsjef i Nordic Choice, Torgeir Silseth sier det nå også spøker for sommeren med langt færre tilreisende turister, og utelukker ikke ytterligere kutt..

P4 - 18 Apr 20 kl. 23:19

Flere hundre ungdommer samlet i Hustadvika

Flere hundre ungdommer i opptil 100 biler samlet seg i kveld ved Hustadvika i Møre og Romsdal. Politiet har nå vært på stedet og løst opp folkemengden. Samtidig minner politiet om dette ikke er forenlig med smittevernanbefalingene..

VG - 09 Feb 20 kl. 19:07

Norsk land i hundre år

Søndag var det hundre år siden Svalbardtraktaten bl inngått. En internasjonal avtale hvor Norge ble tildelt suverenitet over øygruppen av seierherrene etter 1. verdenskrig.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt