E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 13:28

E24 - 08 May 19 kl. 10:08

Under en uke til avgjørelsen i kampen om Børsen: Bak kulissene i Finansdepartementet hersker en innbitt kamp

Støttespillere av både Euronext og Nasdaq forsøker å legge press på Finansdepartementet. Innen tirsdag skal det avgjøre om aktørene i budkampen er skikket til å eie Oslo Børs..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Euronext, Nasdaq, Finansdepartementet, Oslo Børs, Børsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Under en uke, til, avgjørelseni , kampenom , Børsen, Bak kulissene i Finansdepartementet hersker en innbitt kamp
P4 - 11 Jan 20 kl. 13:53

- Én soldat tok avgjørelsen

Det skal ha vært én soldat som alene tok avgjørelsen om å skyte ned det som viste seg å være et ukrainsk passaserfly med 176 personer om bord i Iran onsdag. Ifølge den iranske revolusjonsgarden trodde soldaten at han avfyrte missilet mot en krysserrakett. Og han måtte ta avgjørelsen selv, fordi kommunikasjonen i området var nede.

Hegnar.no - 22 Feb 19 kl. 17:21

– Avgjørelsen er rett for å skape ro i partiet

– Nå må Trøndelag Ap legge dette bak seg og gå videre, sier lederen i Trøndelag AUF etter avgjørelsen om å vrake Trond Giske fra alle verv i fylkespartiet..

VG - 15 Feb 20 kl. 21:20

Stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen så det fortsatt ut til at NRKs stemmesystem var svært ustabilt..

VG - 15 Feb 20 kl. 21:20

Fortsatt stemmetrøbbel for MGP rett før avgjørelsen

Stemmetrøbbel gjorde at en jury alene måtte avgjøre hvilke fire som gikk videre til «superfinalen» i MGP. Rett før den endelige avgjørelsen er NRK fortsatt ustabilt..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 10:30

Slik begrunner TIL-sjefene Gamst-avgjørelsen

Det er spesielt én ting som Simo Valakari og Kristian Høydal er lei seg for etter avgjørelsen om ikke å gi Morten Gamst Pedersen ny TIL-kontrakt..

NRK - 04 Apr 19 kl. 11:55

EU:– alvorlig brudd på grunnloven

EU fordømmer avgjørelsen i Venezuelas grunnlovsforsamling om å frata opposisjonsleder Juan Guaidó immuniteten og åpne for at han kan straffeforfølges. EUs utenrikssjef Federica Mogherini kaller avgjørelsen et alvorlig brudd på grunnloven..

P4 - 18 Jun 19 kl. 21:37

Klager inn vindkraftsak på Frøya

Aksjonistene i «Nei til vindkraft på Frøya» har klaget inn avgjørelsen om å gjenoppta arbeidet med å bygge vindkraftverk på Frøya. Arbeidet ble stanset i mai, men så seinere gjenopptatt da Kommunal- og moderningseringsdepartementet ikke fant feil i behandlingen av saken. Aksjonistgruppen mener derimot å ha bevis for at avgjørelsen er fattet på feil grunnlag, skriver lokalavisen Frøya.

VG - 06 Dec 19 kl. 21:30

Lagerbäck lot ikke «skandale-VM» påvirke avgjørelsen om å fortsette

ULLEVÅL (VG) Lars Lagerbäck (71) vil være norsk landslagssjef om Norge kvalifiserer seg til fotball-VM i Qatar i 2022. Men svensken sier at det kontroversielle vertslandet ikke var i tankene hans før han tok avgjørelsen..

Hegnar.no - 31 Jan 19 kl. 17:11

Sandnes tapte kampen om Preikestolen

Landemerket Preikestolen blir en del av Strand kommune fra 1. januar 2020. Det er klart etter at departementet har tatt den endelige avgjørelsen i saken..

NRK - 30 Mar 19 kl. 09:42

SV utsetter kampen mot vindmøller

Vindmøller på land eller ikke splittet SVs landsmøte i to. Nå har de bestemt seg for å utsette avgjørelsen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Får avholde boligmesser likevel

En av Norges største messearrangører fryktet de var underlagt samme coronaregler som konserter og festivaler. Nylig fikk de klarsignal til å avholde boligmesser..

E24 - 1 time siden

Tangen slipper skatt på milliardinntektene: – De pengene går aldri innom Norge

Oljefondets nye sjef Nicolai Tangen slipper ifølge Norges Bank å betale norsk skatt på milliardinntektene fra AKO Capital. Pengene sluses skattefritt inn i Tangens veldedige stiftelse via et britisk selskap..

E24 - 1 time siden

Første tvangsmulkt har forfalt for milliardær Egil Stenshagen

Oppgraderingene på Bygdøy-eiendommen til investor Egil Stenshagen (72) er fortsatt ikke reversert, slik kommunen ba om. Nå har første tvangsmulkt på 35.000 kroner forfalt..

E24 - 2 timer siden

Uventet oppgang i svensk økonomi i første kvartal

Sveriges økonomi la på seg 0,1 prosent i løpet av årets tre første måneder, sammenlignet med forrige kvartal..

E24 - 5 timer siden

Har knyttet seg tett til oljenæringen – nå rammes Hammerfest av fallet

HAMMERFEST (VG) Byen som fikk nytt liv med olje- og gassnæringen kan få en real smell om leteaktiviteten stopper opp..

E24 - 5 timer siden

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

E24 - 5 timer siden

Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølutsalg på bensinstasjoner og i kiosker..

E24 - 21 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 15 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 15 timer siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt