VG > Økonomi

Wednesday, 17 August, 02:55

VG - 26 jun 22 kl. 14:56

Umusikalsk vås fra Islamsk Råd Norge

Er det virkelig ingen som kan sponse muslimske paraplyorganisasjoner med en god innføring i offentlig kommunikasjon?.
Les mer på VG


Les mer om:
Islamsk Råd Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Umusikalsk, våsfra , Islamsk, Råd, Norge
Klartale - 27 jun 22 kl. 11:46

Islamsk Råd Norge fordømmer masseskytingen i Oslo

Islamsk Råd Norge (IRN) fordømmer masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Gjerningspersonens handling er fullstendig i strid med islamsk lære, mener organisasjonen. IRN er en paraply-organisasjon for muslimske trossamfunn.

NRK - 07 aug 22 kl. 23:12

Våpenhvile innledet på Gazastripen, men fortsatt uro

Våpenhvilen i Israel og på Gazastripen har trådt i kraft, men luftvernsirene går og det meldes om nye angrep. Våpenhvilen skulle tre i kraft klokka 22.30.

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet tilbake.

NRK - 07 aug 22 kl. 20:15

AFP: Islamister bekrefter våpenhvile

Den palestinske gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) skal i en uttalelse ha bekreftet at det blir våpenhvile med Israel, melder nyhetsbyrået AFP. Israel og gruppen Islamsk hellig krig har forhandlet om en våpenhvile søndag kveld etter forslag fra myndighetene i Egypt, sier kilder til nyhetsbyrået Reuters. Egypt har foreslått våpenhvile fra klokken 22.

Klartale - 12 jul 22 kl. 06:00

Klart for første pilegrimsferd til Mekka etter to år med pandemi

Nå får én million pilegrimer reise til Mekka for å gjennomføre Hajj. Det har de som styrer Saudi-Arabia bestemt. Av dem kan 850.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

NRK - 05 aug 22 kl. 16:35

Flere drept i israelske angrep på Gaza

Minst sju personer er drept og 40 er såret i luftangrepene mot Gazastripen, ifølge det palestinske styresmakter. En militstopp er blant de drepte. – Islamsk hellig krig-bevegelsen i Palestina og dens militante fløy Al-Quds-brigaden sørger over den store jihadistkommandanten Tayseer al-Jabari Abu Mahmud, som ble drept i et sionistisk attentat i Gaza by, heter det i en uttalelse.

NRK - 06 aug 22 kl. 11:38

Gazas eneste kraftverk stengt

Gazas eneste kraftverk ble stengt lørdag etter å ha gått tom for drivstoff, opplyser en talsperson for kraftverket. Det skjer fem dager etter at Israel stengte vareovergangen med den palestinske enklaven. Forsyingen av elektrisitet ventes å gå ned til kun fire timer per dag som følge av dette, ifølge talspersonen.

NRK - 06 aug 22 kl. 13:01

Gaza: Luftangrepet vil vare i ei veke

Israel sin hær førebur seg på at luftangrepet i Gaza vil vare i ei veke. Det er foreløpig ikkje forhandlingar om våpenkvile med militantar frå Islamsk Jihad, seier ein talsperson for hæren til nyheitsbyrået AFP. Minst ti er drepne i det israelske angrepet fredag, inkludert ein toppleiar av Islamsk Jihad.

NRK - 07 aug 22 kl. 15:26

Mulig våpenhvile søndag kveld

Israel og gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) forhandler om en våpenhvile søndag kveld, etter forslag fra myndighetene i Egypt, ifølge kilder til nyhetsbyrået Reuters. Talspersoner for Israel og gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) har ikke bekreftet dette, og sier at de kun har vært i kontakt med Kairo. Det er usikkert når våpenhvilen trår i kraft.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Pellegrino senket Dinamo Zagreb – Bodø/Glimt ett steg nærmere Champions League-gruppespill

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb 1–0) Et praktfullt innlegg og et kontant hodestøt gjør at drømmen om Champions League lever i beste velgående for Bodø/Glimt..

VG - 4 timer siden

En person bekreftet død etter trafikkulykke på E18

En lastebil og en personbil kolliderte på E18 i Indre Østfold tirsdag kveld. En person er bekreftet død etter ulykken..

VG - 9 timer siden

Dette kan være lurt å gjøre når styrtregnet kommer

Etter regnrekord, oversvømmelser og lynnedslag tidligere tirsdag, er det de neste timene duket for en ny runde. Forsikringsselskapet If har et råd til deg når himmelen nå igjen åpner seg..

VG - 9 timer siden

Viaplay truer TV 2 med søksmål over PL-bilder: – De ødelegger vår forretning

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League, skriver Kampanje. – Vanskelig å ta alvorlig, svarer TV 2-pressesjef Jan-Petter Dahl..

VG - 9 timer siden

Viaplay truer TV 2 med søksmål: – De ødelegger vår forretning

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League. De kaller det for «tyveri», skriver Kampanje. – Vanskelig å ta alvorlig, svarer TV 2-pressesjef Jan-Petter Dahl..

VG - 13 timer siden

Familie på tre i frontkollisjon – det yngste barnet er kritisk skadet

I 13-tiden tirsdag rykket nødetatene ut til en alvorlig trafikkulykke i Bamble. To biler frontkolliderte i en tunnel, og fire personer ble kjørt til sykehus..

VG - 10 timer siden

Legen om Bjerkeli Grøvdals ryggskade: – Nesten ikke i stand til å løpe

MÜNCHEN/OSLO (VG) Karoline Bjerkeli Grøvdal (32) er i bedring, men grunnet store ryggproblemer har hun ikke løpt på flere dager. Nå spørs det om hun rekker torsdagens 5000 meter i EM..

VG - 10 timer siden

Eirik Kjønø ferdig i Stabæk

Klubben bekrefter at Eirik Kjønø (31) og Stabæk skiller lag etter et drøyt år..

VG - 14 timer siden

Brokollapsen i Innlandet: Skal sjekke lignende broer

Både Innlandet og Vegvesenet skal nå gjennomgå limtre-broer for å se om noen av dem kan ha lignende feil som Tretten bru..

VG - 15 timer siden

Skeid raser mot Oslo kommune: – Tar f ... meg aldri slutt

NORDRE ÅSEN (VG) Baneproblemene til Skeid har tatt en ny vending etter kraftig nedbør i hovedstaden. Korken på kunstgresset flyter nå fritt i garderoben og utenfor banen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com