NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:57

NRK - Igår: 22:27

Ulykke mellom to vogntog

I Sørfold kommune i Nordland har det vært en trafikkulykke mellom to vogntog. Det er meldt om personskade og en person er hentet med Seaking helikopter. Ifølge politiet skal den andre personen være i godt behold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sørfold, Nordland, Seaking

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulykke, mellomto , vogntog
NRK - 09 Jan 20 kl. 00:14

Fire vogntog sperrer E6 i Nordland

Fire vogntog sperrer E6 ved Tømmerneset nær Innhavet, melder politiet i Nordland. De fire bilene med hver sin fører har vært involvert i en ulykke. Nødetatene er framme på stedet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 21:08

Rv 7 stenges av vogntog

Riksvei 7 mellom Geilo og Ustaoset er fortsatt stengt, ettersom et vogntog sperrer veien. Bergingsbil er på vei, ifølge Statens vegvesen. Tungtrafikk oppfordres til å bruke kjetting, ettersom det er svært glatt på stedet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 20:22

Døde etter E8-ulykke i Balsfjord

En person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på europavei 8 i Balsfjord i Troms mandag ettermiddag. Føreren av personbilen ble sittende fastklemt i bilen..

NRK - 18 Dec 19 kl. 15:07

Trøndelag: Vogntog i fjellveggen

Nødetatene har rykker ut etter melding om vogntog som har kjørt i fjellveggen mellom Jøssund og Flatanger, skriver politiet i Trøndelag. Skadeomfanget er uavklart. Det er trolig redusert framkommelighet på stedet..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:11

Kjedekollisjon i Asker

Seks biler har vært involvert i en kjedekollisjon i Asker i ettermiddag. Bilene skled inn i hverandre på grunn av det glatte føret. Det er bare en av mange ulykker på grunn av snøværet.

NRK - 02 Feb 20 kl. 10:49

Ulykke i Snåsa

Det har vært en ulykke mellom to trailere på E6 ved Hammer i Snåsa. Den ene traileren skal stå i brann. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

P4 - 04 Nov 19 kl. 19:06

Frykter utenlandske vogntog

Mange nordmenn frykter utenlandske vogntog i trafikken. 55 prosent svarer i en undersøkelse YouGov har utført for Frende Forsikring at vogntog registrert i utlandet er deres største frykt når de er ute og kjører..

NRK - 19 Dec 19 kl. 15:18

Fastklemt i ulykke

En person er fastklemt mellom en traktor og en strømaskin i Melum utenfor Skien. Politiet skriver at det fremstår som en alvorlig ulykke. Personen får nå hjelp av nødetatene til å komme seg løs..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:50

Mistet Charlie (22) i dødsulykke: - Bittert

Ramona Lind (45) mistet sønnen Charlie i ulykke med utenlandsk vogntog. Nå refser hun samferdselsministeren, og mener han bør gå av..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 45 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 45 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt