NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:36

NRK - 24 jun 22 kl. 21:56

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herslebs, Grønnland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulykke, mellom, bilog , motorsykkel, materielle, skader
NRK - 15 maj 22 kl. 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel - gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder politiet..

NRK - 15 maj 22 kl. 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel – gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel i Telemark. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder politiet..

Klartale - 11 apr 22 kl. 12:15

Menn er mest opptatt av pris, mens kvinner vil unngå kø

– Det er interessant å se at der det har vokst mest er netthandel av barneklær hos menn. Mens veksten for bygg og hage er hos kvinner. Det sier Ardalan Fadai.

NRK - 01 jul 22 kl. 08:28

Bil kollidert med motorsykkel på Sotra

Vest politidistrikt melder at ein bil og ein motorsykkel har frontkollidert ved Fjell kyrkje på Sotra i Øygarden kommune. Naudetatar er på staden. Vegtrafikksentralen skriv at fylkesveg 560 ved ulukkesstaden er stengt som følge av hendinga..

NRK - 01 jul 22 kl. 08:28

Bil kolliderte med motorsykkel på Sotra

Vest politidistrikt meldte i morgontimane i dag at ein bil og ein motorsykkel hadde frontkollidert omtrent ein kilometer sør for Fjell kyrkje på Sotra i Øygarden kommune. Motorsykkelførar fekk behandling på staden, og blei deretter flydd til Haukeland sjukehus. Vedkomande skal vere medviten, men elles er det uvisst kor skadd personen er.

NRK - 27 apr 22 kl. 15:16

Bilførar har stukke frå ulykke

Det har vore ei ulykke mellom ein bil og ein motorsykkel i Lørentunnelen. Skadeomfanget er ukjent, men motorsykkelsjåføren er vaken og blir teke hand om av helse, seier operasjonsleiar til NRK. Bilføraren har stukke frå staden, og politiet arbeider no med å identifisere køyretøyet..

NRK - 22 jul 22 kl. 08:47

Flere døde i MC-ulykker hittil i år enn i hele fjor

Så langt i år har 16 personer omkommet i ulykker med motorsykkel og lett-MC i Norge. I fjor omkom 15 personer, ifølge Statens vegvesen. May Liss Urang, leder i NAF MC Oslo, sier til Aftenposten at å kjøre motorsykkel krever mye høyere konsentrasjon enn bil – og peker på utfordringer med svinger, og at motorsykler har kortere bremselengde og færre lys.

Klartale - 16 maj 22 kl. 08:26

Sju personer døde i trafikken på bare én dag

Flere ulykker i trafikken endte tragisk søndag. Fire mennesker døde i Steigentunnelen i Nordland. Mens to døde i en ulykke på Voss i Vestland tidligere på dagen.

NRK - 20 jun 22 kl. 12:29

Ulykke mellom bil og sparkesykkel

Det har vært en ulykke mellom en bil og en sparkesykkel i Festningsgata i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent. Fører av sparkesykkelen er kjørt til sykehus.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 45 minutter siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com