NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:08

NRK - 11 Feb 19 kl. 23:27

Ulvedrapsdømt krever gjenopptakelse

Mannen som er dømt for å ha skutt den såkalte Trysil-ulven, krever saken sin gjenopptatt. Han viser til dokumenter om at en svensk dyrepark fikk fire ulvevalper fra Russland og at disse skulle settes ut i Sverige, melder TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trysil, Russland, Sverige, TV

Dele artikeln

32 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulvedrapsdømt, krever, gjenopptakelse
Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 20:22

Nytt sokketips i Orderud-saken: - Interessant, mener lederen for gjenopptakelseskommisjonen

Siv Hallgren sikter mot en avgjørelse om gjenopptakelse av trippeldrapssaken i 2020..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:55

Baneheia-saken behandles neste år

Viggo Kristiansens sjette begjæring om gjenopptakelse bli ikke behandlet før i 2019, melder P4. Advokat Arvid Sjødin, som representerer Kristiansen, mener det er spesielt at Gjenopptakelseskommisjonen ikke prioriterer saken i år..

P4 - 10 May 19 kl. 13:41

Folk krever et sykepleierløft

Over 100.000 nordmenn krever et sykepleierløft. I dag overleverte Norsk sykepleierforbundet en tjukk bunke med underskrifter fra vanlige folk til sentrale politikere på Stortinget.

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 11:01

Dansk etterretningstjeneste krever millionbot og vil fengsle redaktør

Krever bot på 20 millioner kroner..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 09:10

Britiske politikere krever at Assange utleveres til Sverige først

Over 70 britiske parlamentarikere krever i et brev til regjeringen at Julian Assange utleveres til Sverige - hvis svenske myndigheter krever det..

Klartale - 08 Jul 19 kl. 11:03

Krever mer enn beklagelser

En norsk far og sønn døde i Danmark lørdag. Nå krever Dansk Jernbane-forbund bedre sikkerhet..

Hegnar.no - 13 Apr 19 kl. 09:16

Britiske politikere krever at Assange utleveres til Sverige først

Over 70 britiske parlamentarikere krever i et brev til regjeringen at Julian Assange utleveres til Sverige hvis svenske myndigheter krever det..

P4 - 04 Jul 19 kl. 08:23

Bhatti krever penger fra Nav

Islamisten Arfan Bhatti krever over en halv million kroner fra staten. Han sier til Nettavisen at han vil ha erstatning for tapt arbeidsinntekt - og tapte dagpenger fra Nav, etter at han var siktet i en våpensak i nesten to år. Saken ble til slutt henlagt etter bevisets stilling.

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 21:50

Krever millionerstatning for Hitlers hemmelige fødested

Østerriksk kvinne krever 15 millioner kroner for eiendommen hvor Adolf Hitler ble født..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt