NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:24

NRK - 11 Feb 19 kl. 23:27

Ulvedrapsdømt krever gjenopptakelse

Mannen som er dømt for å ha skutt den såkalte Trysil-ulven, krever saken sin gjenopptatt. Han viser til dokumenter om at en svensk dyrepark fikk fire ulvevalper fra Russland og at disse skulle settes ut i Sverige, melder TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trysil, Russland, Sverige, TV

Dele artikeln

32 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulvedrapsdømt, krever, gjenopptakelse
Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 20:22

Nytt sokketips i Orderud-saken: - Interessant, mener lederen for gjenopptakelseskommisjonen

Siv Hallgren sikter mot en avgjørelse om gjenopptakelse av trippeldrapssaken i 2020..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:55

Baneheia-saken behandles neste år

Viggo Kristiansens sjette begjæring om gjenopptakelse bli ikke behandlet før i 2019, melder P4. Advokat Arvid Sjødin, som representerer Kristiansen, mener det er spesielt at Gjenopptakelseskommisjonen ikke prioriterer saken i år..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 11:01

Dansk etterretningstjeneste krever millionbot og vil fengsle redaktør

Krever bot på 20 millioner kroner..

Aftenposten - 13 Apr 19 kl. 09:10

Britiske politikere krever at Assange utleveres til Sverige først

Over 70 britiske parlamentarikere krever i et brev til regjeringen at Julian Assange utleveres til Sverige - hvis svenske myndigheter krever det..

Hegnar.no - 13 Apr 19 kl. 09:16

Britiske politikere krever at Assange utleveres til Sverige først

Over 70 britiske parlamentarikere krever i et brev til regjeringen at Julian Assange utleveres til Sverige hvis svenske myndigheter krever det..

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 21:50

Krever millionerstatning for Hitlers hemmelige fødested

Østerriksk kvinne krever 15 millioner kroner for eiendommen hvor Adolf Hitler ble født..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 18:38

EU krever klar plan fra London

EU er fullstendig utslitt av brexitkaoset. Nå krever medlemslandene et klart svar på hva en utsettelse egentlig skal være godt for..

NRK - 25 Oct 18 kl. 10:59

Avviser ny Torgersen-begjæring

Påtalemyndigheten mener det ikke er noen nye bevis som gir grunn til å gjenoppta Fasting-Torgersen-saken, skriver VG. Fredrik Fasting Torgersen døde for tre år siden, og det er hans etterlatte som fremmet en ny begjæring om gjenopptakelse..

NRK - 20 Oct 18 kl. 21:59

EU krever full gransking

EUs utenrikssjef Federica Mogherini sier at de krever «en grundig, troverdig og åpen etterforskning» av drapet på Jamal Khashoggi, og at de skyldige blir holdt ansvarlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt