NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:35

NRK - 11 Feb 19 kl. 23:27

Ulvedrapsdømt krever gjenopptakelse

Mannen som er dømt for å ha skutt den såkalte Trysil-ulven, krever saken sin gjenopptatt. Han viser til dokumenter om at en svensk dyrepark fikk fire ulvevalper fra Russland og at disse skulle settes ut i Sverige, melder TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trysil, Russland, Sverige, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulvedrapsdømt, krever, gjenopptakelse
Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 20:22

Nytt sokketips i Orderud-saken: - Interessant, mener lederen for gjenopptakelseskommisjonen

Siv Hallgren sikter mot en avgjørelse om gjenopptakelse av trippeldrapssaken i 2020..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:55

Baneheia-saken behandles neste år

Viggo Kristiansens sjette begjæring om gjenopptakelse bli ikke behandlet før i 2019, melder P4. Advokat Arvid Sjødin, som representerer Kristiansen, mener det er spesielt at Gjenopptakelseskommisjonen ikke prioriterer saken i år..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 11:01

Dansk etterretningstjeneste krever millionbot og vil fengsle redaktør

Krever bot på 20 millioner kroner..

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 21:50

Krever millionerstatning for Hitlers hemmelige fødested

Østerriksk kvinne krever 15 millioner kroner for eiendommen hvor Adolf Hitler ble født..

NRK - 25 Oct 18 kl. 10:59

Avviser ny Torgersen-begjæring

Påtalemyndigheten mener det ikke er noen nye bevis som gir grunn til å gjenoppta Fasting-Torgersen-saken, skriver VG. Fredrik Fasting Torgersen døde for tre år siden, og det er hans etterlatte som fremmet en ny begjæring om gjenopptakelse..

NRK - 20 Oct 18 kl. 21:59

EU krever full gransking

EUs utenrikssjef Federica Mogherini sier at de krever «en grundig, troverdig og åpen etterforskning» av drapet på Jamal Khashoggi, og at de skyldige blir holdt ansvarlig..

VG - 27 Nov 18 kl. 15:34

Krever frifinnelse: – Stort verre enn det han forklarer kan det ikke bli

HAMAR (VG) Janne Jemtland døde som følge av et uhell, mener forsvarerne, som påstår full drapsfrifinnelse for ektemannen. Påtalemyndigheten krever derimot 18 års fengsel..

Hegnar.no - 29 Nov 18 kl. 07:59

Bankene krever svar fra Tollefsen

DNB, Nordea og Danske Bank har pant for 50 milliarder kroner i Ivar Tollefsens leiegårder. Nå krever de svar..

Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 06:14

Huawei-direktør krever å bli løslatt

Huaweis finansdirektør Meng Wanzhou krever seg løslatt mot kausjon på grunn av sin helsetilstand. Hun erklærer seg uskyldig i alle anklager..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt