Dagbladet > Innenriks

Sunday, 21 July, 04:11

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 18:54

Ulv skutt i Tynset

Torsdag ble en ulv skutt i Tynset etter jakt med svenske hunder..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Tynset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, skutti , Tynset
NRK - 20 Jun 19 kl. 18:46

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

P4 - 15 Jul 19 kl. 21:30

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 07:29

Pakistansk forsvar sier de har skutt ned to indiske jagerfly og pågrepet en pilot. India sier de har skutt ned pakistansk F16.

Pakistan har skutt ned to indiske fly inne i pakistansk luftrom, ifølge militærkilder. Det indiske forsvaret sier de har skutt ned et pakistansk F16..

P4 - I førrgår: 22:45

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

NRK - 14 Mar 19 kl. 21:26

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Det har ikke kommet meldinger om sårede. Den ene raketten ble skutt ned av Ingen har foreløpig tatt på seg skylda for torsdagens rakettangrep..

NRK - 12 Mar 19 kl. 11:04

Hannulv skutt i Rendalen

Like over klokken 08.00 tirsdag morgen ble en hannulv skutt ved Åkrestrømmen i Rendalen, skriver Østlendingen. Den ble felt på lisensfelling, og det gjenstår tre ulver på kvoten.

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:07

Seks jerver ulovlig skutt

Seks jerver ble skutt i Hedmark uten juridisk eller faglig grunnlag. det slår Klima- og miljødepartementet fast i en behandling av en klage fra Naturvernforbundet. Tre av jervene ble skutt i ulvesona, som er prioritert yngleområde for jerv..

NRK - 19 Mar 19 kl. 17:13

Seks moskuser skutt på Dovrefjell

Seks moskuser ble skutt på Dovre tirsdag, skriver Nationen. Til sammen er det skutt 17 moskus denne vinteren. Målet med uttaket skal være å hindre konflikt mellom folk og dyr, begrense sykdommer og bedre kjønns- og aldersbalanse i flokken..

P4 - 20 Jun 19 kl. 08:28

Bekrefter dronenedskyting

USA bekrefter nå at Iran har skutt ned en amerikansk drone. Det var natt til i dag det kom meldinger fra den iranske revolusjonsgarden om at de hadde skutt ned dronen sør i landet. Det amerikanske forsvaret ville først ikke kommentere opplysningene, men torsdag morgen bekreftet de nedskytingen.

NRK - 21 Feb 19 kl. 06:12

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Aleksandra (17) reddet mann fra å drukne

- Jeg hørte noen rope: «Han drukner, hjelp ham!».

Dagbladet - 15 timer siden

Politiet raser: Dette er IKKE greit

Politiet opplever stadig at folk filmer mens nødetatene jobber, og nettpatruljen raser etter et nylig eksempel i Stavanger..

Dagbladet - Igår: 14:22

Sklia i Frognerbadet er godkjent

Mandag 22. juli åpner sklia i Frognerbadet i Oslo etter at Statens jernbanetilsyn har gitt grønt lys..

Dagbladet - Igår: 13:14

Gatemagasin-selger Tor Ødegård er død

Sorgenfris eldste selger gikk bort forrige lørdag etter kort tids sykdom..

Dagbladet - Igår: 10:35

Går ut med navn på savnet etter båtulykke

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn. Politiet går nå ut med navnet på vedkommende..

Dagbladet - Igår: 09:35

Stavanger Frp reagerer på muslimsk råds forespørsel

Et muslimsk råd vil at en plate laget for en fredsprisvinner, som deler profeten Muhammads navn, fjernes fra bakken i Stavanger. Reaksjonene har ikke uteblitt..

Dagbladet - Igår: 08:11

23 evakuert etter brann i Stjørdal sentrum

Brannvesenet melder at de har kontroll på en brann som brøt ut i et boligkompleks i Stjørdal sentrum fredag morgen. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

Dagbladet - Igår: 07:26

Turistene tisser på verdensarven

Den økende turismen i Bergen fører til større slitasje på Bryggen i Bergen, men den store mengden turister fører også til andre problemer..

Dagbladet - I førrgår: 21:48

Mistet syn og språk etter hoggorm-bitt

To måneder etter at han ble bitt av hoggorm, er Jan Ingar Båtvik, fortsatt ikke helt frisk. Han lå åtte dager på sykehus etter bittet, og fingeren er i dag helt hudløs..

Dagbladet - I førrgår: 15:04

Leteaksjon etter at far falt ut av båt

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt