NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:51

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:46

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Tynset, Nationen, Rendalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, skutti , Tynset
Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 18:54

Ulv skutt i Tynset

Torsdag ble en ulv skutt i Tynset etter jakt med svenske hunder..

P4 - 31 Aug 19 kl. 23:48

30 skutt i ulike skyteepisoder

Til sammen 30 personer skal være skutt i to ulike skyteepisoder i delstaten Texas i USA. 20 personer skal ha blitt skutt i Midland, mens ti skal være skutt nær et universitet i Odessa, hvor politiet jakter en mistenkt. Studenter og ansatte ved universitet blir nå bedt om å låse seg inne inntil videre.

NRK - 01 Nov 19 kl. 02:33

Syv år gammel jente skutt i USA

En syv år gammel jente er kritisk skadd etter at hun ble skutt da hun gikk rundt i et nabolag under Halloween-feiringen i Chicago i USA. I følge myndighetene, ble jenta skutt i nakken. Faren hennes, som hun gikk sammen med, ble skutt i venstre hånd..

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:51

Advokat skutt i Stockholm

En kjent svensk advokat er skutt i Stockholm. Det skriver avisen Expressen. Mannen ble skutt i ni-tiden i dag og politiet anser det som et drapsforsøk.

P4 - 04 Oct 19 kl. 23:13

14-åring skutt i Hongkong

En 14 år gammel gutt ble skutt i hofta under demonstrasjoner i Hongkong fredag. Tilstanden hans blir beskrevet som alvorlig, melder nyhetsbyrået Ap. Politiet tror 14-åringen ble truffet av streifskudd eller ble skutt av en politimann som kan ha blitt angrepet.

NRK - 14 Aug 19 kl. 23:15

Politimenn skutt i Philadelphia

Tre politimenn er skutt i Philadelphia i USA, melder Fox 29. En av politimennene ble skutt i hodet og er kritisk skadd, mens den annen ble skutt i armen, melder nyhetskanalen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 06:50

7 år gammel jente skutt under halloween

I USA er en 7 år gammel jente kritisk skadd etter at hun ble skutt under halloween-feiring i Chicago. Jenta ble skutt i nakken mens hun banket på dører for å be om godteri. Den 30 år gamle faren hun gikk «knask-eller-knep» sammen med , ble også skutt i hånden, men kom fra hendelsen uten store skader.

P4 - 15 Jul 19 kl. 21:30

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 07:29

Pakistansk forsvar sier de har skutt ned to indiske jagerfly og pågrepet en pilot. India sier de har skutt ned pakistansk F16.

Pakistan har skutt ned to indiske fly inne i pakistansk luftrom, ifølge militærkilder. Det indiske forsvaret sier de har skutt ned et pakistansk F16..

VG - 01 Sep 19 kl. 00:11

Masseskyting i Texas - gjerningsmannen skutt

Minst 20 personer skal være skutt i byene Midland og Odessa i Texas i USA. Politiet bekrefter at den antatte gjerningsmannen er skutt og drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

NRK - 2 timer siden

EUs syn på bosetninger er uendret

EU tar avstand fra USAs avgjørelse om å godta Israels bosetninger på Vestbredden. EUs syn på bosetningene er uendret, sier unionens utenrikssjef Frederica Mogherini. – Bosetningene er ulovlige i henhold til folkeretten, sier hun..

NRK - 3 timer siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 3 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 3 timer siden

Se Urix direkte

NRK - 6 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 4 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 5 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt