P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 23:10

P4 - 23 May 19 kl. 20:27

Ulv skutt i Hedmark

En hannulv er skutt i Elverum kommune i Hedmark.
Det melder Statens naturoppsyn.
Fylkesmannen har gitt tillatelse til felling av to ulver, skriver Nationen..
Les mer på P4


Les mer om:
Elverum, Hedmark, Statens, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, skutti , Hedmark
P4 - 12 Dec 19 kl. 15:52

Ulv skutt i Hedmark

En hannulv ble skutt i Våler i Hedmark i dag. 100 mann har vært med i lisensjakten, melder TV2. Det er nå åtte ulver igjen på kvoten som er gitt og som kan felles på lisensjakt utenfor ulvesonen framover..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 14:35

Ulv skutt i Hedmark

En hannulv er skutt ved Våler i Hedmark, som del av lisensjakta utenfor ulvesonen, melder Nationen..

P4 - 07 May 19 kl. 10:34

Ulv skutt i Hedmark

En ulv er skutt i Rendalen i Hedmark i dag. Det opplyser Statens Naturoppsyn til Nationen. Ulven, som er en tispe, ble felt i Sjølisanden i Rendalen like før klokken 8.

P4 - 17 Jul 19 kl. 19:48

Bjørn skutt i Hedmark

En bjørn ble skutt i Stor-Elvdal kommune i Hedmark i dag. Etter å ha fått indikasjoner på at bjørnen befant seg i nærheten av Gåla seter, rykket fellingslaget i Stor-Elvdal ut til området, skriver Østlendingen..

NRK - 07 May 19 kl. 10:27

Ulv skutt i Hedmark

En ulv er skutt i Rendalen i Hedmark, opplyser Statens Naturoppsyn. Ulven, som er ei tispe, ble felt i Sjølisanden i Rendalen kommune rett før klokka 8.30, opplyser Lars Gangås i Statens Naturoppsyn til Nationen..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:07

Seks jerver ulovlig skutt

Seks jerver ble skutt i Hedmark uten juridisk eller faglig grunnlag. det slår Klima- og miljødepartementet fast i en behandling av en klage fra Naturvernforbundet. Tre av jervene ble skutt i ulvesona, som er prioritert yngleområde for jerv..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:12

Anmelder skytingen av binne

En bjørnebinne med unger ble skutt under lisensjakt i Hedmark 1. september. Dyrevernsorganisasjonen NOAH anmelder både jegeren som skjøt binna og rovviltnemnda i Hedmark, som fattet vedtak om lisensfelling av brunbjørn i dette området..

NRK - 21 Jun 19 kl. 10:21

Ulv skutt i Østerdalen

En ulvetispe ble skutt torsdag kveld av rovviltfellingslag i Åmot kommune i Hedmark, skriver Nationen. – Ulven var i hælene på noen sauer da den ble felt, sier rovviltkontakt Erling Ness ved Statens naturoppsyn (SNO) til avisa..

NRK - 23 Jan 19 kl. 14:33

Anbefaler å skyte flere ulv

Fylkesmannen i Hedmark anbefaler at det skytes inn til fire ulv i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark, ifølge Nationen. Kvoten utenfor ulvesonen var opprinnelig på tolv dyr. Den siste ulven på kvoten ble skutt i Stange kommune 3.

P4 - 20 Nov 19 kl. 15:21

To ulver skutt fra helikopter

Kort tid etter at Miljødirektoratet ga grønt lys for ekstraordinær felling av to ulver i Rendalen i Hedmark i dag ble to dyr skutt fra helikopter. Det var Satens Naturoppsyn som gjennomførte fellingen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 45 minutter siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 1 time siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 1 time siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 2 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 2 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 2 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 3 timer siden

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

P4 - 3 timer siden

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

P4 - 3 timer siden

Kvinne skal ha blottet seg

En kvinne er bortvist fra gjestebrygga i Tønsberg etter å laget kvalme i kveld. Ifølge politiet både skrek og blottet hun seg, og oppførte seg truende. Kvinnen skal ha roet seg da kvinnen ble tilsnakket av politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt