P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:40

P4 - 23 May 19 kl. 20:27

Ulv skutt i Hedmark

En hannulv er skutt i Elverum kommune i Hedmark.
Det melder Statens naturoppsyn.
Fylkesmannen har gitt tillatelse til felling av to ulver, skriver Nationen..
Les mer på P4


Les mer om:
Elverum, Hedmark, Statens, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, skutti , Hedmark
P4 - 07 May 19 kl. 10:34

Ulv skutt i Hedmark

En ulv er skutt i Rendalen i Hedmark i dag. Det opplyser Statens Naturoppsyn til Nationen. Ulven, som er en tispe, ble felt i Sjølisanden i Rendalen like før klokken 8.

P4 - 17 Jul 19 kl. 19:48

Bjørn skutt i Hedmark

En bjørn ble skutt i Stor-Elvdal kommune i Hedmark i dag. Etter å ha fått indikasjoner på at bjørnen befant seg i nærheten av Gåla seter, rykket fellingslaget i Stor-Elvdal ut til området, skriver Østlendingen..

NRK - 07 May 19 kl. 10:27

Ulv skutt i Hedmark

En ulv er skutt i Rendalen i Hedmark, opplyser Statens Naturoppsyn. Ulven, som er ei tispe, ble felt i Sjølisanden i Rendalen kommune rett før klokka 8.30, opplyser Lars Gangås i Statens Naturoppsyn til Nationen..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:07

Seks jerver ulovlig skutt

Seks jerver ble skutt i Hedmark uten juridisk eller faglig grunnlag. det slår Klima- og miljødepartementet fast i en behandling av en klage fra Naturvernforbundet. Tre av jervene ble skutt i ulvesona, som er prioritert yngleområde for jerv..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:12

Anmelder skytingen av binne

En bjørnebinne med unger ble skutt under lisensjakt i Hedmark 1. september. Dyrevernsorganisasjonen NOAH anmelder både jegeren som skjøt binna og rovviltnemnda i Hedmark, som fattet vedtak om lisensfelling av brunbjørn i dette området..

NRK - 21 Jun 19 kl. 10:21

Ulv skutt i Østerdalen

En ulvetispe ble skutt torsdag kveld av rovviltfellingslag i Åmot kommune i Hedmark, skriver Nationen. – Ulven var i hælene på noen sauer da den ble felt, sier rovviltkontakt Erling Ness ved Statens naturoppsyn (SNO) til avisa..

NRK - 23 Jan 19 kl. 14:33

Anbefaler å skyte flere ulv

Fylkesmannen i Hedmark anbefaler at det skytes inn til fire ulv i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark, ifølge Nationen. Kvoten utenfor ulvesonen var opprinnelig på tolv dyr. Den siste ulven på kvoten ble skutt i Stange kommune 3.

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 11:47

Hannulv skutt i Rendalen

En hannulv ble tirsdag morgen skutt ved Åkrestrømmen i Rendalen i Hedmark..

NRK - 21 Feb 19 kl. 13:49

Flere jerver blir skutt

Det ble skutt 18 flere jerver under årets lisensjakt enn i fjor. Til sammen ble det felt 58 dyr av ei kvote på 107, melder Miljødirektoratet. Og det er felt spesielt mange dyr utenfor jervesonen i Hedmark, og i nordlige deler av Trøndelag..

P4 - 21 Jun 19 kl. 09:36

Ulv skutt i Østerdalen

En ulvetispe ble skutt i går kveld av et rovviltfellingslag i Åmot kommune i Hedmark. Ulven var i hælene på noen sauer da den ble felt, ifølge Statens naturoppsyn, skriver avisa Nationen. Fylkesmannen ga fellingstillatelse etter en synsobservasjon av ulven tirsdag, hvor det blant annet ble tatt både bilde og video av den.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kjemper for flertall

Boris Johnson kjemper fortsatt for å overbevise Underhuset om at hans brexit-avtale er verdt å stemme på. I ettermiddag eller i kveld skal det avgjøres om Johnson får flertallet på sin side, og om britene dermed kan gå ut av EU 31. oktober med en avtale.

P4 - 45 minutter siden

KrF ut av forhandlinger i Bergen

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig.

P4 - 1 time siden

Mulig båthavari ved Kragerø

Redningsmannskap har rykket ut etter melding om at en liten båt har havarert utenfor Kragerø i Telemark. En person skal være i vannet, og et SeaKing-helikopter med dykkere, en redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Så langt har ikke politiet funnet noe..

P4 - 2 timer siden

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 1 time siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 1 time siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 2 timer siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 2 timer siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 3 timer siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt