P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:58

P4 - 15 Nov 19 kl. 04:59

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune.
Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd.
Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..
Les mer på P4


Les mer om:
Engerdal, Kongsvinger, GPS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ulv, flyttet, til, Kongsvinger
P4 - 21 Nov 19 kl. 06:29

Kritiserer ulveflytting

Senterpartiet kritiserer regjeringen for å ha flyttet ulv fra Engerdal til Kongsvinger i Hedmark. Avisen Nationen skrev forrige uke at Statens naturoppsyn flyttet en såkalt genetisk viktig ulv sørover i fylket. Det er gjort for å bringe friske gener inn i en innavlet bestand.

NRK - 06 Dec 19 kl. 16:06

Ulvejakt stoppet

Fylkesmannen har stoppet ulvejakta i Odalen etter at den såkalt genetisk viktige ulven som ble flyttet fra Engerdal til Kongsvinger har vandret inn i området. Det er Glåmdalen som skriver dette..

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 20:26

Sogndals eliteseriedrøm ble knust - Kongsvinger videre i kvaliken

Kongsvinger ett steg nærmere Eliteserien..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 13:12

Følg Start-Kongsvinger og chat med vår reporter

Kl. 15.00 tar Start imot Kongsvinger på Sør Arena..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 12:35

Kan TUIL ta en sjelden seier? Følg hjemmekampen mot Kongsvinger direkte fra 15.00!

Følg TUILs hjemmekamp mot Kongsvinger direkte..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 22:16

Se høydepunktene fra Starts seier mot Kongsvinger her

Start slo Kongsvinger 3–1. Se høydepunktene fra kampen her..

NRK - 17 Nov 19 kl. 04:23

Brann i leilighet i Kongsvinger

Det brenner natt til søndag i en leilighet i en lavblokk i Kongsvinger. En person er reddet ut. Det er usikkert om det er flere personer i boligen.

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 14:09

DIREKTE: Følg Kongsvinger – Sandnes Ulf og chat med vår reporter

Følg Sandnes Ulfs bortekamp mot Kongsvinger direkte her fra kl. 16..

P4 - 17 timer siden

Alvorlig utforkjøring i Kongsvinger

En person er hentet med luftambulanse etter en utforkjøring på riksvei 40 i Kongsvinger. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Ingen andre skal ha vært involvert i hendelsen..

NRK - 24 Oct 19 kl. 21:15

Flyttet på Francos levninger

Levningene etter Francisco Franco, tidligere diktator i Spania, ble i dag flyttet og begravd på nytt. De ble fjernet fra mausoleet hans og begravet på en kirkegård ved Madrid, ved siden av hans enke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vei fortsatt sperret etter ras

Det er ingenting som tyder på det noen ble tatt av steinraset som gikk over E18 ved Bommestad i Larvik sent i går kveld. Svære kampesteiner falt ut på veien og sperrer fortsatt i begge retninger. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å rydde opp.

P4 - 15 minutter siden

Fire evakuert etter brann

Fire personer er evakuert etter en brann på en institusjon i Stavanger i natt. To ansatte og en beboer ble eksponert for røyk etter at en dyne startet å brenne, opplyser politiet. Brannårsaken er foreløpig uklar..

P4 - 15 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders og resten av Demokratenes presidentkandidater truer nå med å droppe en debatt i Los Angeles. Grunnen til det er en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver på universitetet hvor debatten skal avholdes. Warren sier hun ikke vil bryte fagforeningenes streikevaktlinje..

P4 - 15 minutter siden

Morales har fått oppholdstillatelse

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget permanent oppholdstillatelse i Argentina. Det opplyser myndighetene i Argentina. Morales gikk av 10.

P4 - 10 minutter siden

Full mann la seg i feil seng

En full mann tok seg inn i et fremmed hus og la seg i sengen til en kvinne på Bryne i natt. Da kvinnens samboer kom hjem, ble mannen jaget på dør, melder politiet. Men problemene stoppet ikke der.

P4 - 8 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 8 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 9 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 10 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 10 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt