NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:25

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:24

Ultimatum om bompengereduksjon

Oslo Frp kommer ikke til å delta i byråd dersom bompengene ikke reduseres. Det ble vedtatt under partiets årsmøte i helgen, skriver Aftenposten. Dette vil få konsekvenser dersom det blir borgerlig flertall under høstens kommunevalg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frp, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ultimatumom , bompengereduksjon
NRK - 02 Nov 18 kl. 12:21

Hareide forklarer sitt ultimatum

Hareide forklarer sitt ultimatum.

Dagbladet - 11 Dec 18 kl. 19:40

Trump truer med «shutdown» hvis han ikke får 40 milliarder til grensemuren

Nå har presidenten fått et ultimatum fra Demokratene..

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 16:22

NÅ: Håper Hareide-ultimatum og hemmelig votering vipper mot rødt

Knut Arild Hareides støttespillere har ikke gitt opp..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 21:22

USA stiller ultimatum om raketter

USAs utenriksminister Mike Pompeo gir Russland frist på 60 dager til å slå retrett i konflikten om de nye SSC-8-rakettene..

Dagbladet - 24 Oct 18 kl. 17:46

Ropstad lover å fortsette som KrF-nestleder - selv om Hareide vinner maktkampen

KrF-nestlederen kommer ikke til å stille ultimatum selv om partiet går mot venstresida..

Hegnar.no - 24 Jan 19 kl. 15:51

EU-parlamentet stiller ultimatum om irsk «backstop»

EU-parlamentet vil ikke godkjenne brexitavtalen med Storbritannia med mindre avtalens såkalte reserveløsning for Nord-Irland bevares..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 19:30

EU-land fastholder ultimatum - Maduro varsler borgerkrig

Syv EU-land har gitt Nicolás Maduro frist til midnatt med å utskrive nyvalg. Den venezuelanske presidenten lar seg ikke rikke..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 19:34

Siv Jensen: – På noen områder står Frp og KrF nær hverandre

GRAN (Aftenposten): KrFs forhandlingsleder Kjell Ingolf Ropstad ber om endringer i abortloven, men han vil ikke stille det som ultimatum for å gå i regjering..

Aftenposten - 02 Nov 18 kl. 15:41

Hareide møtt med kritikk etter ultimatum til landsmøtet

– Han burde ha ventet. Det sier flere «blå» utsendinger om KrF-lederen tydelige beskjed om at han går av, hvis han taper dagens avstemning på KrF-landsmøtet..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 21:50

44 år etter sin død blir diktatoren kastet ut

Den spanske regjeringen vil flytte graven til den tidligere diktatoren Francisco Franco, dette er familien hans uenig i. Nå har regjeringen gitt familien et ultimatum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt