VG > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:29

VG - 07 mars 21 kl. 21:56

Ullensaker: Verste smitteuke siden pandemien startet

Ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) er bekymret for smittesituasjonen i kommunen. Nå går det mot nedstengning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eyvind Jørgensen Schumacher

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ullensaker, Verste, smitteuke, siden, pandemien, startet
Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 17:35

Norges hittil verste smitteuke

Folkehelseinstituttet registrerte minst 4413 nye covid-19-tilfeller i forrige uke, noe som gjør det til Norges verste smitteuke noensinne..

NRK - 24 mars 21 kl. 13:44

Verste smitteuke så langt

Uke 11 setter en foreløpig rekord i antall påviste koronatilfeller. I alt fikk 6.505 personer påvist koronasmitte, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet.

VG - 13 jan. 21 kl. 18:36

Ullensaker opphever besøksforbud i private hjem

En uke etter at Ullensaker kommune vedtok et forbud mot besøk i private hjem, oppheves nå vedtaket. – Vi så at det skapte usikkerhet, sier ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher..

NRK - 02 feb. 21 kl. 15:02

Mutert virus i Ullensaker

Det er påvist to tilfeller av det muterte viruset i Ullensaker på Romerike, opplyser kommunen. Begge tilfellene lar seg spore, de smittede er isolert og nærkontakter er i karantene. Derfor frykter ikke kommunen et utbrudd..

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 17:49

Går mot full ned­stenging i Ullensaker

Ullensaker kommune sliter med høye smittetall. Kommunens ordfører sier kommunen mest sannsynlig blir stengt ned fra tirsdag..

NRK - 08 mars 21 kl. 18:23

Ullensaker kommune stenger ned

Ullensaker kommune stenges ned etter høye smittetall den siste tiden. Kjøpesentre blir stengt og det blir skjenkestopp i kommunen. Treningssentre må også holde stengt.

NRK - 09 mars 21 kl. 19:25

Rødt nivå i Lørenskog og Ullensaker

Skoler og barnehager i Ullensaker kommune og Lørenskog kommune går over fra gult til rødt nivå, skriver RB. Begge kommunene har lagt seg på lik linje som Oslo når det gjelder smitteverntiltak. Fra før har også Lillestrøm fulgt Oslos eksempel..

NRK - 26 mars 21 kl. 12:46

Viken erklærer arbeidslivskrise

Fylkesrådet i Viken erklærer arbeidslivskrise på grunn av pandemien og gir Ullensaker, Nannestad på Romerike og Hallingdal omstillingsstatus. Ullensaker og Nannestad får til sammen tre millioner til arbeidet, og Hallingdal får to millioner..

NRK - 30 mars 21 kl. 20:59

Ullensaker massetester etter påske

Første skoledag etter påskeferien starter Ullensaker kommune massetestingen av over 6.000 elever og lærere for koronaviruset. Massetestingen skal gjøres med hurtigtester av et private helseforetak på oppdrag fra kommunen..

NRK - 03 april 21 kl. 01:41

91 nye koronatilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det meldt om 91 nye smittetilfeller av covid-19 i Romerike-regionen. Flest tilfeller er registrert i Lørenskog, Lillestrøm og Ullensaker. Ifølge Romerikes Blad har Lørenskog registrert 21 nye smittetilfeller det siste døgnet.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Fem søsken ble hentet hjem fra Syria – nå er foreldrene er erklært døde

Nærmere to år etter at deres fem mindreårige barn ble hentet hjem til Norge, har en norsk IS-kvinne og hennes mann blitt erklært døde..

VG - 1 time siden

Putin holder tale uten å nevne Navalnyj - demonstranter pågripes

Samtidig som 466.000 russere har meldt at de onsdag skal demonstrere for løslatelse av Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj, holder president Vladimir Putin sin årlige tale til nasjonen..

VG - 1 time siden

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkt å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..

VG - 14 timer siden

Mann skutt og drept på åpen gate: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

VG - 14 timer siden

Mann skutt og drept på åpen gate - jakter gjerningspersoner

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 3 timer siden

Leieboeren : – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Leieboeren erkjente drapet på trebarnsfaren Kristian Løvli da han ble innkalt til vitneavhør. – En fullstendig uforståelig forbrytelse, sier tiltaltes forsvarer i retten..

VG - 14 timer siden

Mann død etter skyting i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en skyteepisode tirsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner og har kontrollerer utfartsveiene fra Tønsberg..

VG - 14 timer siden

Mann skal ha blitt skutt i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-åtene er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

Få med deg ekspertenes beste råd i VGs ekstra skattebilag i dagens avis. Her får du råd om hva du må tenke på med nye pandemiregler, barnefradrag, hjemmekontorregler, boligutleie, boligsalg, aksjer, fond og gjeldsrenter..

VG - 15 timer siden

Drapet på George Floyd: Derek Chauvin kjent skyldig

MINNEAPOLIS/OSLO (VG) Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drap på afrikansk-amerikanske George Floyd i mai i fjor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt