P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 13:53

P4 - 31 Oct 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling.
Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes.
Flere politikere har krevd politikerns avgang..
Les mer på P4


Les mer om:
Ukrainas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, politiker, tatt, fersken
Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 19:34

Politiker tatt i å chatte med prostituert i Ukrainas nasjonalforsamling

Midt i en sesjon i nasjonalforsamlingen i Ukraina ble politikeren Bogdan Jaramenko tatt på fersken da han chattet med en prostituert..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 08:25

Se hvem som ble tatt på fersken

Politiet var ikke helt fornøyde da de fersket «førerhund» i fartskontroll..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 13:45

Ukraina har tatt russisk skip i arrest

Ukrainsk sikkerhetstjeneste har tatt arrest i det russiske tankskipet som skal ha blitt brukt til å blokkere Kertsjstredet..

P4 - 23 Sep 19 kl. 11:29

Tatt for EPO like før VM

To kenyanske løpere som skulle delta i friidretts-VM i Doha denne uken er tatt på fersken for å ta EPO. Den tyske TV-kanalen ZDF står bak avsløringen, og har filmet friidrettsutøverne mens de injiserer EPO i blodet. Flere kjente kenyanske utøvere har de siste årene avlagt positive prøver.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 13:44

Gensere fra Gant og briller fra Ray-Ban: Etter to dager i Norge hadde de stjålet klær og briller for 90.000 kroner

To dager etter at de rumenske mennene kom til Norge, ble de tatt på fersken med tyvegods for 90.000 kroner. Det tok under tre uker fra de ble tatt til de ble dømt..

P4 - 25 Jul 19 kl. 13:57

Ukraina har tatt russisk skip

Den ukrainske sikkerhetstjenesten har tatt det russiske tankskipet Nika Spirit i arrest. Det opplyser de i en pressemelding. Ukrainske myndigheter mener skipet var involvert i en kollisjon med et ukrainsk skip i fjor.

P4 - 09 Aug 19 kl. 13:17

Christensen fengslet i fire uker

Nokasdømte Alf Henrik Christensen har blitt varetektsfengslet i fire uker etter å ha blitt pågrepet i en alvorlig narkotikasak denne uken. Det melder NRK. Christensen, som var sjåfør under Nokas-ranet i 2004, ble sammen med to andre tatt med 130 kilo hasj i en båt i Tvedestrand.

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 19:23

Ble tatt på fersken i VM. Nå har skandaleløperen fått straffen sin.

Østerrikske langrennsløpere utestenges i fire år etter Seefeld-skandalen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 04:31

Pågrepet for å starte skogbranner

Australsk politi har pågrepet en mann for å tenne på skog sør for Sydney. Mannen ble tatt på fersken av politi og redningsarbeidere da de skulle redde en person som fløy en paraglider inn i et tre i Wollongong onsdag..

NRK - 01 Feb 20 kl. 03:30

Tatt på fersken for minibankran

En person er arrestert av politiet i Oslo etter at vedkommende var i ferd med å true en annen person til å ta ut penger i en minibank på Hammersborg. Politiet som kom forbi oppfattet situasjonen og stanset ranet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 1 time siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 45 minutter siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 45 minutter siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 1 time siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.

P4 - 1 time siden

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.

P4 - 1 time siden

Ny skattemelding i år

Nesten tre millioner nordmenn får en helt ny skattemelding i år. 18. mars får mange vite om de får tilbake penger, eller om de betalte for lite skatt i 2019.

P4 - 1 time siden

Gransker tipshåndtering etter moskéangrepet

Et ekspertutvalg har satt i gang gransking av et tips PST mottok om terrortiltalte Philip Mansahus ett år før moské-angrepet i Bærum i august i fjor. Utvalget skal se på om PSTs tipshåndtering er god nok, skriver VG. PST mottok sommeren 2018 tips om at Mnashaus hadde utviklet et konservativt tankegods.

P4 - 2 timer siden

Funnet død i elv

En mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet opp av en elv i Kinsarvik i formiddag. Det melder Vest politidistrikt. Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at mannen er utsatt for en straffbar handling.

P4 - 2 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet sier nei til lakseskatt. I fjor høst anbefalte et regjeringsoppnevnt utvalg at oppdretterne bør betale mer skatt fordi de tjener penger på å få bruke fellesskapets naturressurser. Ap mener modellene som er lagt frem ikke er gode nok.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt