P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 16:36

P4 - 31 okt. 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling.
Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes.
Flere politikere har krevd politikerns avgang..
Les mer på P4


Les mer om:
Ukrainas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, politiker, tatt, fersken
P4 - 23 mai 20 kl. 21:45

Ukrainsk politiker funnet død

En Ukrainsk politiker er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet. I følge Reuters stilte politikeren som uavhengig kandidat under fjorårets valg, og fikk nok stemmer til en plass i nasjonalforsamlingen. Politi og påtalemyndighet undersøker nå omstendighetene rundt dødsfallet..

Aftenposten - 31 okt. 19 kl. 19:34

Politiker tatt i å chatte med prostituert i Ukrainas nasjonalforsamling

Midt i en sesjon i nasjonalforsamlingen i Ukraina ble politikeren Bogdan Jaramenko tatt på fersken da han chattet med en prostituert..

P4 - 06 feb. 20 kl. 23:12

SV-politiker anklaget for drapstrusler

En SV-politiker var suspendert i flere måneder etter å ha blitt anklaget for å ha drapstruet et familiemedlem av en annen SV-politiker. Suspensjonen ble avsluttet forrige uke da politiet henla saken etter bevisets stilling. Politikeren har forklart det med at det var et dårlig forsøk på humor..

NRK - 02 okt. 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet.

VG - 08 jan. 20 kl. 04:55

Ukrainsk passasjerfly styrtet i Iran: Alle om bord har omkommet

Et ukrainsk passasjerfly styrtet tidlig onsdag morgen, like etter avgang fra flyplassen i Teheran. Alle om bord har omkommet..

Aftenposten - 21 mars 20 kl. 08:21

Tippekupongen tar pause. Norske gamblere kaster seg over halvproff, ukrainsk bordtennis.

ÅLESUND (Aftenposten): Champions League er borte og travhestene tramper i stallen. Nå fristes i stedet gamblerne med hesteløp fra Sør-Afrika, tyrkisk volleyball, og ukrainsk bordtennis på middels nivå..

P4 - 09 aug. 19 kl. 13:17

Christensen fengslet i fire uker

Nokasdømte Alf Henrik Christensen har blitt varetektsfengslet i fire uker etter å ha blitt pågrepet i en alvorlig narkotikasak denne uken. Det melder NRK. Christensen, som var sjåfør under Nokas-ranet i 2004, ble sammen med to andre tatt med 130 kilo hasj i en båt i Tvedestrand.

P4 - 23 sep. 19 kl. 11:29

Tatt for EPO like før VM

To kenyanske løpere som skulle delta i friidretts-VM i Doha denne uken er tatt på fersken for å ta EPO. Den tyske TV-kanalen ZDF står bak avsløringen, og har filmet friidrettsutøverne mens de injiserer EPO i blodet. Flere kjente kenyanske utøvere har de siste årene avlagt positive prøver.

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 13:44

Gensere fra Gant og briller fra Ray-Ban: Etter to dager i Norge hadde de stjålet klær og briller for 90.000 kroner

To dager etter at de rumenske mennene kom til Norge, ble de tatt på fersken med tyvegods for 90.000 kroner. Det tok under tre uker fra de ble tatt til de ble dømt..

Aftenposten - 23 juli 19 kl. 19:23

Ble tatt på fersken i VM. Nå har skandaleløperen fått straffen sin.

Østerrikske langrennsløpere utestenges i fire år etter Seefeld-skandalen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 1 time siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 1 time siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 2 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 2 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.

P4 - 3 timer siden

Ødegaard i troppen

Martin Ødegaard er tilbake i Real Madrid, etter flere sesonger på utlån, og nordmannen kan få spilletid allerede i første serierunde. For Real Madrid-trener Zinedine Zidane bekrefter at 21-åringen er i troppen til kampen mot Real Sociedad i morgen. Ødegaard har slitt med en kneskade, men nå er han altså klar til dyst mot klubben han spilte for sist sesong..

P4 - 3 timer siden

Fortsatt stor skogbrannfare

Det er fortsatt knusktørt og stor skogbrannfare på mye av Østlandet. I går varslet Meteorologisk institutt om stor fare for skogbrann østafjells, frem til det kommer nedbør av betydning, og de ber folk være forsiktige med åpen ild. Faren er størst fra Mjøsa og sør til gamle Vest-Agder fylke.

P4 - 3 timer siden

- Har rekonstruert forsvinningen

- Politiet har rekonstruert det som skjedde den dagen Anne Elisabeth Hagen forsvant, og mener de nå har en klar oversikt over hendelsesforløpet. Det melder NRK, men det vil ikke politiet bekrefte. Rekonstruksjonen er ifølge kanalen basert på funn og spor som er sikret i boligen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt