P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:27

P4 - 23 May 20 kl. 21:45

Ukrainsk politiker funnet død

En Ukrainsk politiker er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet.
I følge Reuters stilte politikeren som uavhengig kandidat under fjorårets valg, og fikk nok stemmer til en plass i nasjonalforsamlingen.
Politi og påtalemyndighet undersøker nå omstendighetene rundt dødsfallet..
Les mer på P4


Les mer om:
Ukrainsk, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, politiker, funnet, død
NRK - 23 May 20 kl. 21:25

Ukrainsk parlamentariker funnet død

Et medlem av den ukrainske nasjonalforsamlingen er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet. Det er politikeren Valeryj Davydenko som er funnet død, opplyser landets viseinnenriksminister Anton Gerasjtjenko, ifølge Reuters..

P4 - 06 Feb 20 kl. 23:12

SV-politiker anklaget for drapstrusler

En SV-politiker var suspendert i flere måneder etter å ha blitt anklaget for å ha drapstruet et familiemedlem av en annen SV-politiker. Suspensjonen ble avsluttet forrige uke da politiet henla saken etter bevisets stilling. Politikeren har forklart det med at det var et dårlig forsøk på humor..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 08:21

Tippekupongen tar pause. Norske gamblere kaster seg over halvproff, ukrainsk bordtennis.

ÅLESUND (Aftenposten): Champions League er borte og travhestene tramper i stallen. Nå fristes i stedet gamblerne med hesteløp fra Sør-Afrika, tyrkisk volleyball, og ukrainsk bordtennis på middels nivå..

Klartale - 20 Feb 20 kl. 11:56

Politiker sier London kan overta OL

London kan være klar til å ta over sommer-OL. Det er Tokyo ikke arrangerer lekene, sier britisk politiker..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 18:12

Eks-politiker dømt til fengsel for å ha oppfordret til overgrep av barn

En tidligere politiker er dømt til 110 dagers fengsel og 50.000 kroner i bot etter å blant annet ha chattet med andre menn om å begå grove overgrep av spedbarn..

P4 - 11 Apr 20 kl. 07:30

Frp-politiker trekker seg

Frp-politiker Kari Kjønaas Kjos trekker seg fra politikken etter 15 år på Stortinget. Hun oppgir ingen grunn til at hun trekker seg, men sier til Dagbladet at hun misliker debattutviklingen i sosiale medier, og at det skal bli godt å bli kvitt hetsen i de betente sakene..

P4 - 14 May 20 kl. 18:12

Dømt for å oppfordre til overgrep

En tidligere politiker er dømt til 110 dagers fengsel for å ha oppfordret andre til å begå overgrep mot små barn og for å ha delt fremstillinger av barneovergrep. Mannen var fortsatt aktiv som politiker da lovbruddene skal ha skjedd. Mannens forsvarer sier til Dagsavisen at han angrer dypt på det han har gjort.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 08:00

Høyre-politiker anklager KrF for dobbeltmoral. Venstre-politiker vil stemme mot egen regjering.

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre..

Klartale - 04 Mar 20 kl. 09:10

Frp-politiker må betale tilbake etterlønn

Politiker Alf Erik Andersen var statssekretær. Han fikk dobbel etterlønn. Nå må han betale tilbake..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 08:00

Bioteknologiloven: Høyre-politiker anklager KrF for dobbeltmoral. Venstre-politiker vil stemme mot egen regjering.

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt