NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 12:18

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet. Han ligger nå¨hardt skadet på sykehuset i Kuopio..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finland, Iltalehti, Kuopio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, kvinne, drepti , Finland
Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 06:25

Kvinne i 20-åra omkom i bilulykke i Finland

Kvinnen og et familiemedlem, en kvinne i 50-åra, var involvert i en utforkjøring i Finland torsdag kveld..

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:42

Kvinne drept i angrep

Det var en kvinne som ble drept i angrepet mot et voksenopplæringssenter i Kuopio i Finland i dag. Det melder finske medier. Ti personer skal også ha blitt skadet.

NRK - 02 Aug 19 kl. 02:56

Omkom i ulykke i Finland

En kvinne i 20-årene som satt i en norskregistrert bil omkom i en trafikkulykke nord i Finland torsdag kveld. En kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes. Bilen skal ha kjørt av veien, melder politiet..

NRK - 01 Oct 19 kl. 13:11

En person drept i Finland

En person er drept etter en voldshendelse på et kjøpesenter i Finland. Ni personer skal være skadet. Politiet opplyser at de har løsnet skudd i forbindelse med hendelsen..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 12:56

En drept og ti skadet etter voldshendelse på skole i Finland

En kvinnelig elev ble drept og ti ble såret da en mann i 25-årsalderen gikk løs på elever og ansatte ved en yrkesskole i Finland med sverd..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 04:54

Norsk kvinne omkom i utforkjøring i Finland

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en utforkjøring i Finland torsdag kveld..

P4 - 02 Oct 19 kl. 14:13

Kritisk for mistenkt etter angrep i Finland

Den 25 år gamle mannen som er mistenkt for å ha drept en kvinne og skadet ni andre personer på en yrkesskole i Finland i går, er kritisk skadd etter at han ble skutt av politiet. Det melder finske YLE. Mannen ligger på intensivavdelingen på sykehuset i Kuopio, og han er fremdeles ikke avhørt.

P4 - 02 Aug 19 kl. 05:49

Norsk kvinne døde i Finland

En norsk kvinne i 20-årene døde i en trafikkulykke i Finland i går kveld. Bilen kvinnen satt i skal ha havnet av veien nord i landet, opplyser politiet i Finnmark. En dame i 50-årene er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

Klartale - 28 Aug 19 kl. 08:30

Enda en kvinne skutt og drept

Noen skjøt og drepte en kvinne i Stockholm. Mandag ble en annen kvinne drept i Malmö..

VG - 01 Oct 19 kl. 13:02

Én drept og ti skadet i voldshendelse i Finland

En person er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på en skole i Finland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 2 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 2 timer siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 2 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 6 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 2 timer siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 3 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt