NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:40

NRK - 02 okt. 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet. Han ligger nå¨hardt skadet på sykehuset i Kuopio..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finland, Iltalehti, Kuopio

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, kvinne, drepti , Finland
P4 - 19 aug. 20 kl. 09:47

Finland innfører reiserestriksjoner

Finland stenger nå grensene for nordmenn. I tillegg til Norge merker Finland nå land som Danmark, Island og Tyskalnd som røde på grunn av den økte smittesituasjonen. Det betyr at nordmenn som skal til Finland nå må i 14 dagers karantene dersom de krysser grensen.

P4 - 31 okt. 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling. Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes. Flere politikere har krevd politikerns avgang..

NRK - 03 mai 20 kl. 13:52

Ti nye koronadødsfall i Finland

230 koronasmittede er døde i Finland, en økning på ti det siste døgnet. 5.254 har fått påvist smitte i Finland, som har testet drøyt 102.

P4 - 17 juni 20 kl. 08:39

Får ikke komme til Finland via Sverige

Selv om vi har fått beskjed om at vi kan reise gjennom Sverige - uten overnatting - hvis vi skal til Finland, så stemmer ikke det. For mens Norge, sier Finland nei. Den finske grensemyndigheten opplyser til NTB at nordmenn som bruker Sverige som transittland på vei til Finland, kan bli avvist ved ankomst.

Aftenposten - 02 aug. 19 kl. 04:54

Norsk kvinne omkom i utforkjøring i Finland

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en utforkjøring i Finland torsdag kveld..

NRK - 21 aug. 19 kl. 19:58

Putin hyller bånd til Finland.

Russlands president Vladimir Putin hyllet sterke bånd mellom hans land og Finland da han onsdag besøkte den finske presidenten Sauli Niinistö i Helsingfors. – Vårt forhold til Finland har tradisjonelt vokst jevnlig, på alle områder, sa Putin..

P4 - 30 aug. 19 kl. 05:46

Solberg til Finland

Statsminister Erna Solberg skal delta på et sikkerhetspolitisk toppmøte i Finland sammen med Sverige. Finland og Sverige står begge utenfor NATO, så dette blir første gang sikkerhetspolitikk blir et sentralt tema på et møte mellom stats-, forsvars- og innenriksministrene i de tre landene, skriver Forsvarets forum..

VG - 05 sep. 19 kl. 23:02

Teemu Pukki sendte Finland et nytt steg mot EM

(Finland-Hellas 1–0) Takket være den brennhete Premier League-stjernen Teemu Pukki tok Finland et nytt steg mot EM-sluttspill med 1–0 seier torsdag kveld. Danmark vant 6–0 over Gibraltar..

VG - 08 sep. 19 kl. 22:58

Sene scoringer for Spania – uheldige Finland tapte mot Italia

(Spania - Færøyene 4–0, Finland - Italia 1–2) Rodrigo Moreno og Paco Alcacer scoret to mål hver, og Sergio Ramos tangerte Iker Casillas rekord. I Finland utlignet Teemu Pukki på straffe, men så fikk italienerne et omdiskutert straffespark og avgjorde..

VG - 15 okt. 19 kl. 19:53

Pukki skyter Finland mot sitt aller første mesterskap

(Finland – Armenina 3–0) Teemu Pukki (29) løftet inn sitt sjette og syvende mål i EM-kvalifiseringen, og nå er Finland på god vei mot å skrive fotballhistorie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 8000 nye tilfeller i Frankrike

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 8051 nye tilfeller av koronasmitte i Frankrike, melder Reuters. Det er nesten dobbelt så mange som i går, da det ble registrert 4070 nye smittetilfeller. Over 540.

NRK - 45 minutter siden

Russisk historiker dømt til 13 år

Den russiske historikeren Yuri Dmitriev er dømt til 13 års fengsel for seksuelle overgrep mot sin adoptiv-datter, melder Reuters. Han ble opprinnelig dømt til tre og et halvt års fengsel. Dmitriev og hans støttespillere mener anklagene er falske..

NRK - 45 minutter siden

Anbefaler nye regioner som røde

Folkehelseinstittutet anbefaler at regionene Blekinge og Södermanland i Sverige og den finske regionen Helsingfors/Nyland blir røde, og at det dermed innføres innreisekarantene for regionene. FHI anbefaler også å gjøre Päijät-Häme i Finland gult..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter kvinne på Korgfjellet

Politiet søker etter en kvinne i 50-årene som skal ha problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet. Politi- og redningshunder er satt inn i søket. Politiet opplyser at redningsmannskap snart skal være på plass.

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør selvangivelse

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort sin selvangivelse for 2019. Den viser ifølge Reuters at ekteparet Biden betalte over 346.000 dollar i skatt i 2019.

NRK - 1 time siden

Kraftig smitteøkning i Kristiansund

Møre og Romsdal har minst smitte av alle fylkene i hele landet, men nå er smittesituasjonen i Kristiansund blitt krevende etter at seks personer har testa positivt for korona..

NRK - 1 time siden

15 barnehagebarn i karantene

Én ansatt i Øvre Toppenhaug barnehage på Bærums Verk er bekreftet smittet av covid-19, skriver Budstikka. Alle barn og ansatte ved barnehagen er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør skattemelding

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort skattemeldingen for 2019. Skattemeldingen viser at han og kona Jill Biden hadde en inntekt på nær 985.000 dollar i 2019, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

NRK - 1 time siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt