P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 12:27

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:33

Ukrainsk fly ble truffet av to missiler

Det Ukrainske flyet som styret like etter avgang i Teheran ble truffet av to missiler.
Det melder New York Times.
Det er overvåkningsbilder som viser at missilene ble skutt opp med 30 sekunders mellomrom.
Alle de 176 passasjerene ombord omkom..
Les mer på P4


Les mer om:
Ukrainske, Teheran, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, fly, ble, truffetav to , missiler
P4 - 31 Oct 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling. Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes. Flere politikere har krevd politikerns avgang..

NRK - 17 Nov 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..

P4 - I førrgår: 21:45

Ukrainsk politiker funnet død

En Ukrainsk politiker er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet. I følge Reuters stilte politikeren som uavhengig kandidat under fjorårets valg, og fikk nok stemmer til en plass i nasjonalforsamlingen. Politi og påtalemyndighet undersøker nå omstendighetene rundt dødsfallet..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 08:21

Tippekupongen tar pause. Norske gamblere kaster seg over halvproff, ukrainsk bordtennis.

ÅLESUND (Aftenposten): Champions League er borte og travhestene tramper i stallen. Nå fristes i stedet gamblerne med hesteløp fra Sør-Afrika, tyrkisk volleyball, og ukrainsk bordtennis på middels nivå..

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo. Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet.

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:05

Fly truffet av lyn - måtte snu

Et SAS-fly fra Bergen til Oslo ble truffet av lyn tre ganger like etter avgang og måtte snu. Det bekrefter informasjonssjef i SAS til Bergens Tidnene. Flyet med 68 passasjerer ombord måtte snu for å gjennomgå teknisk sjekk..

VG - 08 Jan 20 kl. 04:55

Ukrainsk passasjerfly styrtet i Iran: Alle om bord har omkommet

Et ukrainsk passasjerfly styrtet tidlig onsdag morgen, like etter avgang fra flyplassen i Teheran. Alle om bord har omkommet..

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 08:50

Politimann truffet av pil

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien. Søndag var det nye sammenstøt med politiet. En politimann ble truffet av en pil i leggen..

P4 - 25 Nov 19 kl. 17:19

Truffet av steiner på E39

En bil ble truffet av steiner etter et steinras på E39 i Orkdal i ettermiddag. Det har ikke kommet meldinger om personskader, opplyser politiet i Trøndelag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

– Også andre land må hjelpe asylsøkerne i Moria-leiren

– Også andre land må hjelpe asylsøkerne i Moria-leiren. Det sier statssekretær Hilde Barstad i justis- og beredskapsdepartmentet. I dag ble det klart at regjeringspartiene har blitt enige om at de vil hente asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas.

P4 - 45 minutter siden

Idretten ber om 500 millioner

Norges idrettsforbund ber om en halv milliard kroner ekstra til kompensasjonsordningen for idretten. Kulturdepartementet har så langt satt av én milliard kroner for å dekke inntektstapene som idretten har hatt under koronakrisen. Idrettsforbundet mener det ikke er nok og vil at rammen økes til 1,5 milliarder, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Spania vil ha felles reiseregler

Spania vil ha med de andre EU-landene på felles regler for reiser i Schengen-området nå som flere land snakker om å åpne grensene igjen. Selv om landene har valgt ulike datoer for når de vil åpne grensene, er det behov for felles prinsipper og regler for alle landene, mener spanske myndigheter. Beskjeden kommer dagen etter at Spania kunngjorde at de dropper kravet om karantene fra 1.

P4 - 1 time siden

Går mot krisesommer

Det er lite håp for særlig de store byhotellene å dekke opp for tapet av utenlandske turister i år. Kun en av ti nordmenn planlegger storbyferie på hotell i sommer viser en undersøkelse NHO har gjennomført. Dermed kan det gå mot en regelrett krisesommer for hotellnæringen, som allerede er rammet hardt av pandemien.

P4 - 1 time siden

Trekker seg i protest mot Cummings

Den konservative politikeren Douglas Ross trekker seg i protest mot Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings. Det melder han selv på Twitter. Han sier avgjørelsen ikke har vært enkel, og han har ventet for å høre all informasjon i saken.

P4 - 2 timer siden

- Ligger an til flertall for endringer

Det blir jevnt, og det er fortsatt usikkert - men den siste tellingen NRK har foretatt viser at det ligger an til å bli flertall for en liberalisering av bioteknologiloven. Om enslige kvinner skal få assistert befruktning er det punktet som ser ut til å få det tetteste resultatet. 87 ja- mot 82 nei-stemmer, ifølge statskanalens undersøkelse.

P4 - 2 timer siden

Regjeringen enige om Moria-barn

Det har vært splid innad i regjeringen om de såkalte Moria-barna. Nå har regjeringspartiene blitt enige om at de vil hente asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas, men det forutsetter at 8–10 andre europeiske land gjør det samme. Justis- og beredskapsminister Monica Mæland sier til NTB at regjeringen hele tiden har ønsket en bred europeisk løsning, og at det nå slås fast hva som menes med det.

P4 - 1 time siden

Norwegian-opptur på børsen

Norwegian har en skikkelig opptur på børsen i dag. På det meste så langt var aksjen opp 35 prosent - som ga en verdi på flyselskapet på over 14 milliarder kroner. Akkurat nå er aksjen opp 24,8 prosent.

P4 - 2 timer siden

- Norge må ta sin del av ansvaret

Røde Kors forventer at Stortinget samler seg om en løsning for barna i Moria-leiren i Hellas. I dag skal Stortinget behandle en rekke forslag fra opposisjonen om å bistå Hellas ved å ta imot flyktninger og asylsøkere fra overfylte leirer. Generalsekretær i Røde Kors, Bernt Apeland, ber Norge ta sin del av ansvaret..

P4 - 2 timer siden

Sp vurderer omkamp om bioteknologiloven

Det kan være aktuelt for Senterpartiet å gå til omkamp om bioteknologien ved et rødgrønt flertall neste år. Helsepolitisk talsperson Kjersti Toppe sier til Klassekampen at om det blir flertall for endringene i loven i dag, vil partiet vurdere å ta de med i eventuelle regjeringsforhandlinger. Stortingte voteres i dag over hvorvidt Norge skal tillate eggdonasjon, assistert befruktning for enslige og tidlig ultralyd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt