NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:55

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Ukrainsk filmregissør snart fri?

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oleg Sentsov, Moskva, Russland, Ukraina, Krimhalvøyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, filmregissørsnart , fri
Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Sonet terrordom på 20 år i Sibir – ukrainsk filmregissør skal være løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Presidenten avviser rykter om løslatelse av ukrainsk filmregissør med 20 års terrordom

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Ukraina avviser ryktene om løslatelse av ukrainsk filmregissør som soner terrordom i Sibir

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 14:31

Filmregissør Knut Andersen er død

Filmregissør Knut Andersen er død, 88 år gammel. Han sto bak norske filmsuksesser som «Operasjon Løvsprett», «Hurra for Andersens» og «Brent Jord»..

VG - 04 Aug 19 kl. 23:12

Skuespiller Eili Harboe giftet seg med filmregissør Stian Kristiansen

«Thelma»-skuespilleren (25) og filmregissør Stian Kristiansen (46) ga hverandre sitt «ja» ved en strand i Sola..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet.

NRK - 14 May 19 kl. 14:29

Eva Dahr er død

Filmregissøren og manusforfatteren ble 60 år, skriver Aftenposten. Hun står bak blant annet TV-serien «Himmelblå» og filmene «Mars & Venus» og «Appelsinpiken»..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 13:31

Filmregissør og manusforfatter Eva Dahr er død

Den produktive regissøren bak NRK-serien Himmelblå og filmer som Mars & Venus og Appelsinpiken ble 60 år..

VG - 27 Sep 19 kl. 17:23

Filmanmeldelse «Smerte og ære»: Filmmann i forfall

Pedro Almodóvar tar det selvbiografiske «filmregissør ser tilbake på sitt liv»-trikset. Med storartet resultat..

VG - 30 Aug 19 kl. 14:24

Filmskaper Joel Schumacher: – Har ligget med flere tusen

Den 80-årige filmregissøren hevder han har ligget med rundt 10-20.000 mennesker – og at det ikke er uvanlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt