NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:58

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Ukrainsk filmregissør snart fri?

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oleg Sentsov, Moskva, Russland, Ukraina, Krimhalvøyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukrainsk, filmregissørsnart , fri
Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Sonet terrordom på 20 år i Sibir – ukrainsk filmregissør skal være løslatt

Filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina, ifølge ukrainske tjenestemenn..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Presidenten avviser rykter om løslatelse av ukrainsk filmregissør med 20 års terrordom

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 07:30

Ukraina avviser ryktene om løslatelse av ukrainsk filmregissør som soner terrordom i Sibir

Ukrainas president avviser meldinger om at filmskaperen Oleg Sentsov (43) er løslatt i en fangeutveksling med Russland..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 14:31

Filmregissør Knut Andersen er død

Filmregissør Knut Andersen er død, 88 år gammel. Han sto bak norske filmsuksesser som «Operasjon Løvsprett», «Hurra for Andersens» og «Brent Jord»..

VG - 04 Aug 19 kl. 23:12

Skuespiller Eili Harboe giftet seg med filmregissør Stian Kristiansen

«Thelma»-skuespilleren (25) og filmregissør Stian Kristiansen (46) ga hverandre sitt «ja» ved en strand i Sola..

P4 - 31 Oct 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling. Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes. Flere politikere har krevd politikerns avgang..

P4 - 23 May 20 kl. 21:45

Ukrainsk politiker funnet død

En Ukrainsk politiker er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet. I følge Reuters stilte politikeren som uavhengig kandidat under fjorårets valg, og fikk nok stemmer til en plass i nasjonalforsamlingen. Politi og påtalemyndighet undersøker nå omstendighetene rundt dødsfallet..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 08:21

Tippekupongen tar pause. Norske gamblere kaster seg over halvproff, ukrainsk bordtennis.

ÅLESUND (Aftenposten): Champions League er borte og travhestene tramper i stallen. Nå fristes i stedet gamblerne med hesteløp fra Sør-Afrika, tyrkisk volleyball, og ukrainsk bordtennis på middels nivå..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:56

Ukrainsk kvinne drept i Finland

Det var en 23 år gammel ukrainsk statsborger som ble drept i angrepet på en skole i Finland tirsdag. Det skriver avisen Iltalehti. En 25 år gammel finsk mann stod trolig bak angrepet.

VG - 08 Jan 20 kl. 04:55

Ukrainsk passasjerfly styrtet i Iran: Alle om bord har omkommet

Et ukrainsk passasjerfly styrtet tidlig onsdag morgen, like etter avgang fra flyplassen i Teheran. Alle om bord har omkommet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 15 minutter siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 30 minutter siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 45 minutter siden

Tre ganger større risiko for svarte

Svarte amerikanere har tre ganger så stor risiko for å dø i politiets varetekt enn hvite. Det sier Michael Strautmanis i Obama Foundation..

NRK - 3 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...

NRK - 1 time siden

Ber politi i Minneapolis skåne barn

Innbyggere i MInneapolis sier til NRK at det er mange tilfeller der politiet utøver vold mot barn. I svarte bydeler er storparten av politifolkene hvite, og det gir ikke trygghet, sier flere. De ber politiet holde seg unna skolebarn..

NRK - 7 timer siden

Forsvarsminister uenig med Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 2 timer siden

Brannbomber mot ambassade i Aten

Demonstranter kastet brannbomber mot USAs ambassade i Hellas under en demonstrasjon mot politivold og rasisme. 3000 mennesker demonstrerte i Aten som en følge av George Floyds død i Minneapolis, melder Reuters. Politiet tok i bruk tåregass mot dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt