NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:35

NRK - 15 Jan 20 kl. 08:33

Ukraina vil ha de «svarte boksene»

Den ukrainske statsadvokaten har bedt Iran oversende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran. En etterforsker fra Iran skal reise til Ukraina for å undersøke om landet skal få boksene, melder statsadvokatens kontor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, Teheran, Ukraina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukraina, vilha de , svarte, boksene
NRK - 14 timer siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 10 Jan 20 kl. 17:47

Ukraina får tilgang til flydata

Ukrainske eksperter har fått tilgang til de «svarte boksene» fra passasjerflyet som styrtet i Iran onsdag, opplyser landets utenriksminister. Boksene inneholder ferdskriver og taleregistrator som kan gi svar på hva som forårsaket styrten..

NRK - 10 Jan 20 kl. 17:47

Fått tilgang til sorte bokser

Ukrainske eksperter har fått tilgang til de svarte boksene fra det ukrainske passasjerflyet som krasjet i Iran, opplyser utenriksministeren i Kiev. Boksene er flyets ferdskriver og taleregistrator, som kan gi svar på hva som forårsaket katastrofen..

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 12:08

Trekker tilbake melding om motorfeil

Og Iran nekter å utlevere de svarte boksene til Boeing..

VG - 08 Jan 20 kl. 23:01

Tidligere stabssjef i FAA om flystyrten: – Veldig uvanlig

Etterforskerne holder alle muligheter åpne etter den fatale flystyrten. Iran på sin side nekter å utlevere de svarte boksene til Boeing..

VG - 18 Oct 19 kl. 05:54

Trumps stabssjef trekker oppsiktsvekkende Ukraina-uttalelse

– Kom dere over det. Det vil være politisk innflytelse i utenrikspolitikken, svarte stabssjefen i Det hvite hus da han ble konfrontert med uttalelsen om hvorfor Trump frøs den militære bistanden til Ukraina..

VG - 18 Oct 19 kl. 05:54

Trumps stabssjef trekker oppsiktsvekkende Ukraina-uttalelser

– Kom dere over det. Det vil være politisk innflytelse i utenrikspolitikken, svarte stabssjefen i Det hvite hus da han ble konfrontert med uttalelsene om hvorfor Trump frøs den militære bistanden til Ukraina..

NRK - I førrgår: 15:28

Iran har ikkje svart Ukraina

Iran har ikkje svart på Ukraina sin førespurnad om å få tilgang til den svarte boksen frå passasjerflyet som blei skote ned av Iran, seier ukrainske tenestemenn ifølge det russiske nyheitsbyrået Interfax. Det melder Reuters..

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 16 Oct 19 kl. 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 45 minutter siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 45 minutter siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 3 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 3 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot jente

En mann er Hallingdal tingrett dømt til 4,5 års fengsel for overgrep mot samboerens datter. Mannen var tiltalt for grov voldtekt og seksuell krenkende adferd. Han er også dømt til å betale 175.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt