NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:26

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:24

Ukraina åpner for etterforskning

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj åpner for etterforskning av mulig ukrainsk innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016 og av selskapet Burisma, der sønnen til Joe Biden satt i styret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volodymyr Zelenskyj, Burisma, Joe Biden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukraina, åpner, for, etterforskning
NRK - 01 Nov 19 kl. 12:28

Åpner etterforskning av PST-sjefen

Spesialenheten for politisaker har besluttet å åpne etterforskning av PST-sjef Hans Sverre Sjøvold for ulovlig oppbevaring av våpen, melder VG..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 00:57

USA åpner etterforskning mot teknologigiganter

USAs justisdepartement har åpnet etterforskning mot store teknologiselskaper. De vil undersøke om selskapene driver en praksis som reduserer konkurransen..

VG - 13 Nov 19 kl. 17:00

Ukraina-ambassadør vitnet om ukjent telefonsamtale

REPRESENTANTENES HUS (VG) Ifølge USAs ambassadør til Ukraina, William Taylor, ble hans medarbeider fortalt at Trump brydde seg mer om en etterforskning av Biden, enn om Ukraina..

VG - 13 Nov 19 kl. 17:00

Ukraina-ambassadør vitner om ukjent telefonsamtale

REPRESENTANTENES HUS (VG) Ifølge USAs ambassadør til Ukraina, William Taylor, ble hans medarbeider fortalt at Trump brydde seg mer om en etterforskning av Biden, enn Ukraina..

E24 - 16 Oct 19 kl. 10:58

Økokrim åpner etterforskning mot Bitcoins Norge - en person er siktet for grovt underslag

Mandag leverte 126 tidligere kunder en felles politianmeldelse til Økokrim mot Bitcoins Norge for blant annet grovt underslag og brudd på regnskapsloven. Onsdag sier Økokrim til E24 at de åpner etterforskning i saken, og at de har sikret bevis..

NRK - 29 Sep 19 kl. 22:49

Ikke grunn for Biden-etterforskning

Tidligere riksadvokat i Ukraina, Jurij Lutsenko, sier til BBC at enhver etterforskning av Donald Trumps politiske rival Joe Biden og sønnen hans må starte i USA. – Jeg kjenner ingen grunn til å etterforske som er i tråd med ukrainsk lov, sier han..

P4 - 12 Oct 19 kl. 07:17

Trumps advokat etterforskes

President Donald Trumps advokat blir etterforsket i forbindelse med kontakten han hadde med Ukraina. Ifølge kilder New York Times har snakket med skal den føderale påtalemyndigheten på Manhatten ha åpnet etterforskning mot Rudy Giulian. De skal se om han brøt reglene i sine samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

VG - 04 Oct 19 kl. 22:51

Frigir toppdiplomaters Ukraina-tekstmeldinger

Amerikanske diplomater i Ukraina lurte på om Trump kun ville møte landets president Volodymyr Zelenskyj hvis sistnevnte lovte å starte en etterforskning. Det viser nylig publiserte SMS-er..

P4 - 24 Jul 19 kl. 05:47

USA åpner etterforskning mot teknologigiganter

USAs justisdepartement har åpnet etterforskning mot store teknologiselskaper. De vil undersøke om selskapene driver en praksis som reduserer konkurransen, skriver landets justisdepartement i en pressemelding. Ifølge Reuters kan etterforskningen knyttes til eieren av Google, Alphabet, samt Amazon og Facebook.

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 21:07

Amerikansk toppdiplomat innrømmer å ha koblet militærhjelp til Biden-etterforskning

USAs EU-ambassadør, en republikaner som har donert penger til Trump, har innrømmet å ha knyttet utbetalingen av militærstøtte til Ukraina til etterforskning av Joe Biden og hans sønn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 30 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 45 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt