NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:59

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:24

Ukraina åpner for etterforskning

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj åpner for etterforskning av mulig ukrainsk innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016 og av selskapet Burisma, der sønnen til Joe Biden satt i styret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volodymyr Zelenskyj, Burisma, Joe Biden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukraina, åpner, for, etterforskning
Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 00:57

USA åpner etterforskning mot teknologigiganter

USAs justisdepartement har åpnet etterforskning mot store teknologiselskaper. De vil undersøke om selskapene driver en praksis som reduserer konkurransen..

NRK - 29 Sep 19 kl. 22:49

Ikke grunn for Biden-etterforskning

Tidligere riksadvokat i Ukraina, Jurij Lutsenko, sier til BBC at enhver etterforskning av Donald Trumps politiske rival Joe Biden og sønnen hans må starte i USA. – Jeg kjenner ingen grunn til å etterforske som er i tråd med ukrainsk lov, sier han..

P4 - 12 Oct 19 kl. 07:17

Trumps advokat etterforskes

President Donald Trumps advokat blir etterforsket i forbindelse med kontakten han hadde med Ukraina. Ifølge kilder New York Times har snakket med skal den føderale påtalemyndigheten på Manhatten ha åpnet etterforskning mot Rudy Giulian. De skal se om han brøt reglene i sine samtaler med Ukraina om å etterforske presidentkandidat Joe Biden.

VG - 04 Oct 19 kl. 22:51

Frigir toppdiplomaters Ukraina-tekstmeldinger

Amerikanske diplomater i Ukraina lurte på om Trump kun ville møte landets president Volodymyr Zelenskyj hvis sistnevnte lovte å starte en etterforskning. Det viser nylig publiserte SMS-er..

P4 - 24 Jul 19 kl. 05:47

USA åpner etterforskning mot teknologigiganter

USAs justisdepartement har åpnet etterforskning mot store teknologiselskaper. De vil undersøke om selskapene driver en praksis som reduserer konkurransen, skriver landets justisdepartement i en pressemelding. Ifølge Reuters kan etterforskningen knyttes til eieren av Google, Alphabet, samt Amazon og Facebook.

P4 - 05 Oct 19 kl. 12:49

Nok en varsler vurderer å stå fram mot Trump

Nok en varsler vurderer å stå fram mot USAs president Donald Trump om Ukraina-forbindelsen. Han har mer direkte kunnskap om saken enn den første, skriver New York Times. I likhet med den første varsleren ble også denne mannen bekymret for Trumps forbindelser til Ukraina.

Hegnar.no - 24 Jul 19 kl. 06:32

USA åpner etterforskning mot teknologigiganter

Vil undersøke om selskapene driver en praksis som reduserer konkurransen..

VG - I førrgår: 15:05

Trumps advokat under etterforskning

Rudi Giulianis kontakt med Ukraina skal granskes, ifølge The New York Times..

NRK - 04 Oct 19 kl. 12:08

Fem døde i flystyrt i Ukraina

Fem personer døde og tre ble alvorlig såret da en transportfly krasjlandet i Ukraina, melder nyhetsbyrået AFP. Ulykken skjedde 1,5 kilometer fra rullebanen på flyplassen i Lviv, vest i Ukraina..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 05:06

Anklages for å presse Ukraina til Biden-etterforskning

USAs president, Donald Trump, blir anklaget for å ha presset Ukrainas president til å etterforske sønnen til en av de demokratiske presidentkandidatene, Joe Biden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt