NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:39

NRK - 06 jan. 21 kl. 23:31

Uklart når Kongressen kan samles

Det er uklart når Kongressen kan samles igjen for å fullføre sertifiseringen av Joe Biden som valgvinner. – Sikkerheten kommer først, sier flere kilder. USAs hovedstadsbygninger ble beleiret av sinte supportere av Donald Trump onsdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongressen, Joe Biden, USAs, Donald Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uklart, når, Kongressenkan , samles
NRK - 06 jan. 21 kl. 20:23

Har tatt seg inn Kongressen

Demonstrantar skal ha tatt seg inn i Kongressen, der visepresident Mike Pence og Kongressen held på å godkjenne resultatet frå presidentvalet i november. Ifølgje CNBC skal visepresident Mike Pence ha blitt eskortert ut av bygget..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 18:18

Debatten i Kongressen stanset etter at demonstranter brøt seg inn

Trump-fans har tatt seg gjennom sperringene utenfor Kongressen for å demonstrere mot godkjenningen av valget. På innsiden avholder Kongressen avstemminger om valgresultatet..

NRK - 24 mars 21 kl. 22:40

Gjerde rundt Kongressen fjerna

Det ytre gjerdet som blei sett opp for å beskytte Kongressbygninga i Washington i USA, er demontert. Sperringa blei sett opp etter storminga av Kongressen 6. januar.

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:14

Kriseledelsen samles

Kriseledelsen i Innlandet samles i dag klokka 12:00 og vil kalle inn kommunene sør i fylket til møte. I samråd med kommunene skal de vurdere anbefalinger om strengere tiltak..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 07:30

«Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å samles rundt»

VM FRA HJEMMEKONTORET: Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å samles rundt..

NRK - 06 mars 21 kl. 10:51

Saudi-Arabia opphever tiltak søndag

Saudi-Arabia fjerner de fleste koronarestriksjonene i landet i morgen, søndag. Det melder Reuters. Fra søndag blir det igjen lov til å samles til innendørsmiddager, kinoer får gjenåpne og underholdningsarrangementer får starte opp igjen.

NRK - 09 april 21 kl. 15:57

Gibraltar åpner opp

Livet er nesten tilbake til normalt igjen i Gibraltar etter at 85 prosent av den voksne befolkningen har fått sin koronavaksine. Nesten ingen bruker munnbind ute, venner kan samles til måltider på restaurant, og tilskuere kan samles på tribuner til fotballkamper og boksekamper..

Klartale - 06 jan. 21 kl. 21:58

Demonstranter har tvunget seg inn i Kongressen i USA

Folk som støtter Donald Trump har stormet Kongressen i USA. Utenfor er det opprør. En kvinne skal være skutt, melder kanalen CNN..

NRK - 07 jan. 21 kl. 00:20

Trump om storming av kongressen

Trump om storming av Kongressen: –Dette er sånt som skjer når en valgseier blir stjålet fra patrioter. Gå hjem med kjærlighet og i fred. Husk denne dagen for alltid, skriver president Donald Trump på Twitter..

NRK - 07 jan. 21 kl. 01:27

Mike Pence tilbake i kongressen

Visepresident Mike Pence er tilbake i kongressen etter tidligere å ha blitt evakuert etter bekymringer rundt hans sikkerhet da demonstranter tok seg inn i bygningen, melder The Guardian..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 15 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 30 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 30 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 45 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 45 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 45 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 45 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 1 time siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt